2011 Nisan Anneleri

No Gass Gaz Giderici Krem (%100 Bitkisel) hepsiburada sitesinde satılıyor bumu acaba bebekler için gaz giderici krrem?

slm hatunlar nasılsınız bakalım? benim vıcırdak tepelenip duruyor tıpır tıpır..anam ıkıl ıkıl bişeye dönüştüm ben yaa

bugün çocugu çok öksürüyor diye sağlık ocağına götürdüm,sonrada teyzeme uğradım..sanki fizana gidip gelmişim ,cümle azalarım ağrıyor yafff :26:

hay allahım yeni yeni deyimler çıkartıyo bu kız başımıza ya... vıcırdak ne... ıkıl ıkıl ne tıpır tıpır:84:

kızlar babamız bize dün kalkmış kahvaltı hazırlamışş ayy ilk defa böle bişey gördügümden cook mutluyum canım kocam onuda oglumuda cok seviyorum allahım anneligi herkese tattırsın

maş.eşine..darısı bana diyeceğim ama arada hazırlıyor sağolsn..

slm annişler nasılsınız??
herkes sıkılıyor galiba noldu bunalımdamı nisan anneleri..
üzmeyin bebişleri..

valla bende bu bunalım depreson tarzı bişeyler var ama atlatmaya çalışıyorum,gerildim sanırım b aralar..birde badanamı fln yapamadım havalarda bozdu düzelmiyor kafam ona takılıdı..çıkıp alışveriş yapamadım,öyle olunca çantamıda hazırlayamadım ,hepsi kafama takılıp duruyor :26:

maş.bebeğinize,ne güzel kavşmuşsunz siz..benimde ilk bebeğim şubat ta doğmuştu,şimdi 2 yaşında :)

kızlarr doktordan geldik. bebişim gününde çıktı2265 gram 45 cmoyy maşallah kuzuşuma yirim ben onu.kontrollerimiz 2 haftada 1 e düştüherşey yolundaymış çok şükür
maş. cnm hep böyle iyi devam etsin inş..

hay allahım yeni yeni deyimler çıkartıyo bu kız başımıza ya... vıcırdak ne... ıkıl ıkıl ne tıpır tıpır:84:

kız kankiş Allah seni ne etmesin..sen daha benim alfabemde neler var bir görsen gülme krizine girersin..ben böyle çockları severken falanda konuşyorum millet bayılıyor,hemde entresan geli,or sanırım

bak mesela karnımdakine genelde şöyle diyom, kıpırdak raci ağzıma kolay geliyor öyle dalgasına yani...... çocugun adı raci kalcak valla

günaydın hamiş annelerrrr ben artık hamiş değilim:))) bugün taburcu olcaz evimize gidiyozzz:))sizin bebişler ne alemde kıpırdıyorlarmı göbüşlerde benim kızımda kıpır kıpırdı...inş hepinizde sağlıcakla kurtulursunuz ....sizleri takip edeceğim fırsat buldukca...

ne güzel cnm hastane de de o telaşın arasında bizleri unutmadın senin doğum bizi ayrı bir heyecanlandırdı allah yardımcımız olsun hepimizin insallah vaktinde sağlıklı olarak bebişlerimize kavuşuruz

Canım ne güzel yaa..ilkemizi bizim yerimize kokla o bizim ilk göz ağrımızbizimkiler de dünyaya gelmek için sabırsızlanıyorlar kıpır kpırlar maşallah...bu arada benim face yok eğer fırsat bulursan bebişlerin fotoğrafları topiğine eklermisin prensesin fotoğraflarını

Kolay değil canım günlerimiz azalıyor iyice hepimizde var biraz depresiflik...olacak o kadar..

işin tuhafı canım bizim mazeretimiz varda eşime noluyor onu anlamıyorum hamile olan benim
adam elimde kalacak yani
ilk doğumumda ailesi gelmişti kötü günler geçirmiştik onlaar aklıma geldikçe adama sarıyorum oda neyin var deyip duruyor senaryo aynı tam ben izne çıktığım gün gelme oğullarında şımarma gitmek bilmeme delirecem yaaaa
bi sorun bana biz gelellimmi eşimde sormuyor gelsinlermi bi umarsızlık bi şımarıklık ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…