- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.141
Aynen canım,ben de çok sıkılıyorum.Oysa izne ayrılmayı dört gözle bekliyordum ama şimdiden özledim okulumu:))
Yok ben okulu özlemedim :) Öyle halsizim ki okula gitmeye, ders anlatmaya mecalim yok.Gezmek tozmak istiyorum ama ona bile mecalim yok.
kızlaar nabersiniiiiiiiiiz
az kaldı canım bitcek inşallah.uyku düzensizliği gebelikle mi başladı sende?
slm hatunlar nasılsınız bakalım? benim vıcırdak tepelenip duruyor tıpır tıpır..anam ıkıl ıkıl bişeye dönüştüm ben yaa
bugün çocugu çok öksürüyor diye sağlık ocağına götürdüm,sonrada teyzeme uğradım..sanki fizana gidip gelmişim ,cümle azalarım ağrıyor yafff :26:
kızlar babamız bize dün kalkmış kahvaltı hazırlamışş ayy ilk defa böle bişey gördügümden cook mutluyum canım kocam onuda oglumuda cok seviyorum allahım anneligi herkese tattırsın
slm annişler nasılsınız??
herkes sıkılıyor galiba noldu bunalımdamı nisan anneleri..
üzmeyin bebişleri..
selam guzel anneler.herkese selam ıyı aksamlar.nasılsınız.ben cok duygusalım.sureklı aglıyorum.cok yanlızım aksama kadar evdeyım.tek basımayım.oyle canım sıkılıyokı.oglumu okula gondermesemı dıyorum bazen.ama mecburen gıdecek cocuk.komsum yok arkadasım yok.aksama kadar eve otur otur ıyıce bunaldım.sırt agrılarım sınır eıyor zaten.ıyıce sıkıldım yani
hayırlı akşamlar kızlar
ben şubat annesiyim çok şükür oğluşuma kavuştum
darısı sizlerin başına rabbim kolay ve sağlıklı doğumlar nasip etsin hepinize bahar bebişleri olcak sizin minikleriniz
uykularınızın değerini bilin kızlar:)
maş. cnmkızlarr doktordan geldik. bebişim gününde çıktı2265 gram 45 cm oyy maşallah kuzuşuma yirim ben onu. kontrollerimiz 2 haftada 1 e düştü herşey yolundaymış çok şükür
hay allahım yeni yeni deyimler çıkartıyo bu kız başımıza ya...vıcırdak ne... ıkıl ıkıl ne tıpır tıpır:84:
Günaydın kızlarrr..hayırlı cumalar
herkes geçmişi mi okuyor???sesiniz çıkmıyor
Günaydın kızlarrr..hayırlı cumalar
herkes geçmişi mi okuyor???sesiniz çıkmıyor
hayırlı cumalar şekercim
günaydın arkadaşlar
evet biraz geçmişe bakmıştım. biz iyi sayılırız biraz depresifim bu günlerde hayırlısı
hayırlı cumalar......
günaydın hamiş annelerrrr ben artık hamiş değilim:))) bugün taburcu olcaz evimize gidiyozzz:))sizin bebişler ne alemde kıpırdıyorlarmı göbüşlerde benim kızımda kıpır kıpırdı...inş hepinizde sağlıcakla kurtulursunuz ....sizleri takip edeceğim fırsat buldukca...
günaydın hamiş annelerrrr ben artık hamiş değilim:))) bugün taburcu olcaz evimize gidiyozzz:))sizin bebişler ne alemde kıpırdıyorlarmı göbüşlerde benim kızımda kıpır kıpırdı...inş hepinizde sağlıcakla kurtulursunuz ....sizleri takip edeceğim fırsat buldukca...
Kolay değil canım günlerimiz azalıyor iyice hepimizde var biraz depresiflik...olacak o kadar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?