- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.161
Kolay değil canım günlerimiz azalıyor iyice hepimizde var biraz depresiflik...olacak o kadar..
günaydın hamiş annelerrrr ben artık hamiş değilim:))) bugün taburcu olcaz evimize gidiyozzz:))sizin bebişler ne alemde kıpırdıyorlarmı göbüşlerde benim kızımda kıpır kıpırdı...inş hepinizde sağlıcakla kurtulursunuz ....sizleri takip edeceğim fırsat buldukca...
duygusallık ve bu defresif halimiz en çok son ayda oluyormus ..dün bir arkadasımıza gittik 3 aylık oğlu var ,,eşi son zamanlarda şurdan kalk suraya otur desem ağlıyordu. telefonla dayımla konusup sesi kötü geliyor diye ağlıyordu baktım hala ağlamaya devam ediyor gittik dayıma oturmaya meğer adam yatarak konusuyormus dedi
işin tuhafı canım bizim mazeretimiz varda eşime noluyor onu anlamıyorum hamile olan benim
adam elimde kalacak yani
ilk doğumumda ailesi gelmişti kötü günler geçirmiştik onlaar aklıma geldikçe adama sarıyorum oda neyin var deyip duruyor senaryo aynı tam ben izne çıktığım gün gelme oğullarında şımarma gitmek bilmeme delirecem yaaaa
bi sorun bana biz gelellimmi eşimde sormuyor gelsinlermi bi umarsızlık bi şımarıklık ay
duygusallık ve bu defresif halimiz en çok son ayda oluyormus ..dün bir arkadasımıza gittik 3 aylık oğlu var ,,eşi son zamanlarda şurdan kalk suraya otur desem ağlıyordu. telefonla dayımla konusup sesi kötü geliyor diye ağlıyordu baktım hala ağlamaya devam ediyor gittik dayıma oturmaya meğer adam yatarak konusuyormus dedi
Çok haklısın canım seni anlıyorum..bilmiyorum belki de bizim ruh halimiz bazı şeyleri büyütüyor..bana da eşim bazen öyle batıyor ki!!!bir şey yaptığı yok adamın gözümün önünde olmasını istemiyorum...Sonra da düşününce üzülüyorum adamcağız ne yaptı ki diye işte böyle canım..biz sakin olmaya çalışalım bebeklerimiz için...bir de eskiyi düşünme canım ben de senin gibi yapardım o zaman herşey daha kötü oluyor en iyisi düşünmemek.
mesacım nasılsın geçmişi okurken annenle ilgili konuşmama kararı aldık demişsin mahsuru yoksa neden böyle yaptı ya tam senin desteğe ihtiyacın varken diyorumya çevredekiler biz hamileyiz depresifiz de size noluyor ya bi anlasam.......
işin tuhafı canım bizim mazeretimiz varda eşime noluyor onu anlamıyorum hamile olan benim
adam elimde kalacak yani
ilk doğumumda ailesi gelmişti kötü günler geçirmiştik onlaar aklıma geldikçe adama sarıyorum oda neyin var deyip duruyor senaryo aynı tam ben izne çıktığım gün gelme oğullarında şımarma gitmek bilmeme delirecem yaaaa
bi sorun bana biz gelellimmi eşimde sormuyor gelsinlermi bi umarsızlık bi şımarıklık ay
Günaydınn kısssssssssslarrrrrrrrrrrrrrrrrr
herkese hayırlı cumalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
çalışanlara iyi tatillerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz iyiyiz çok şükür.
gunaydinlar herkese.hayirli cumalar.
Günaydın güzeller...hoşgeldiniz..
su eylülcümmmm gece kuşummmm..uyuttun mu kocişi??
Günaydın güzeller...hoşgeldiniz..
su eylülcümmmm gece kuşummmm..uyuttun mu kocişi??
Sanırım bu aralar herkes depresif ben de öyleyim geçen gün eşimle ailesi için tartıştım hala iletişim kurmuyoruz doğru düzgün barışmadık, 3. kişiler yüzünden bu duruma düşmemiz hem üzüyo hem de öfkelendiriyo beni halbuki biz bir saat bile küs kalamayan bi çifttik bakalım hayırlısı o benden bekliyo ben ondan, bazen kısslar yazıyo ya hani eşin ailesi konusunda birşey söyleyince eşim beni destekliyo diyorlar çok şaşırıyorum eşim ailesi konusunda öyle hassaski şakayla birşey söylesem bile ciddiye alıp tepki veriyo bu da bende hala aile olamadığımız düşüncesini oluşturuyo,
Sanırım bu aralar herkes depresif ben de öyleyim geçen gün eşimle ailesi için tartıştım hala iletişim kurmuyoruz doğru düzgün barışmadık, 3. kişiler yüzünden bu duruma düşmemiz hem üzüyo hem de öfkelendiriyo beni halbuki biz bir saat bile küs kalamayan bi çifttik bakalım hayırlısı o benden bekliyo ben ondan, bazen kısslar yazıyo ya hani eşin ailesi konusunda birşey söyleyince eşim beni destekliyo diyorlar çok şaşırıyorum eşim ailesi konusunda öyle hassaski şakayla birşey söylesem bile ciddiye alıp tepki veriyo bu da bende hala aile olamadığımız düşüncesini oluşturuyo,
uyuttum canm benm.derin bi uykuda.
Öyle düşünme canım..siz hem daha yeni evliymişsiniz zamana ihtiyacınız var..zamanla aileniz daha da kuvvetlenecek hem bebiş de geliyor hayırlısıyla...sabret zamana bırak evliliklerin başında herkes yaşıyor böyle şeyler sonra insan gerçek hayat arkadaşının yanında olduğunu anlıyor...
mesacım nasılsın geçmişi okurken annenle ilgili konuşmama kararı aldık demişsin mahsuru yoksa neden böyle yaptı ya tam senin desteğe ihtiyacın varken diyorumya çevredekiler biz hamileyiz depresifiz de size noluyor ya bi anlasam.......
Öyle düşünme canım..siz hem daha yeni evliymişsiniz zamana ihtiyacınız var..zamanla aileniz daha da kuvvetlenecek hem bebiş de geliyor hayırlısıyla...sabret zamana bırak evliliklerin başında herkes yaşıyor böyle şeyler sonra insan gerçek hayat arkadaşının yanında olduğunu anlıyor...
seninle aynı fikirdeyim benim sinir olduğum konu şu laf olsun diye bana bir sor demi ailem şu tarihte gelecek şu kadar kalacak ne dersin de yok emrivaki ailesi desen zaten bi çeşit
senin dediğin gibi eşimin ailesine ben bir laf söylesem vay halime neler yapar bana bende kendimi kötü hissediyorum ailesi olarak onları görüyor heralde zaten onları görünce huy değiştiriyor kötü davranıyor bize ne bu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?