2011 Nisan Anneleri

Haklısın tatlım biz ne dersek diyelim yaşadıklarını sen biliyorsun...Anlamıyorum yaa rahat bıraksınlar seni hamilesin işte görmüyorlar mıı..sinir oluyorum böyle insanlar zaten sen kendi derdindesin bir de onlar dert olmasınlar...benim eşimin annesi babası öldü bir üvey annesi var o da tabi kendi oğlu olmadığı için benimle daha iyi geöiniyor hatta öz annemden daha iyi davranıyor bana.Benim de sorunum annemle bir haftadır bana küs beni aramıyor ben aradım açmadı tel.ben de aramıyorum artık halbuki 4 kardeşten ona en yakın olan bendim bu halimle bile gidip evini ben temizlerdim sen yaşlısın yapma diye..takmamaya çalışıyorum ama üzülüyorum geceleri rüyama bile giriyor..herkeste bir sorun var işte.

canm bununda ustesinden soyle gelebilirsin.esinin ailesi size geldiginde deki onlara.kendi ailenden ornek ver.yada ne bilim at biseyler.bir eve misafir gidilirken o evin hanimi aranir musaitmi diye.biz abimi deilde yengemi arariz de.kibarca kocan atarfina bu sekilde laf sok.

canım üzülme nolur
bu hamilelikte insan özel ilgi istiyor belki sen başka bir zaman olsa bu kadar umursamazdın yaptıklarını ama görüyorumki bi birikmişlik var.
annen ilerisini de düşünmeli çünkü düşmez kalkmaz bir Allah
belki sana muhtaç kalacak belli olmaz
etle tırnakta birbirinden ayrılmaz annen hatasını anlayacaktır boşver üstüne gitme sen kendine ve yavruna yuvana bak canım herkesin bir derdi var içinde bunlar hep sınav
Allah yardımcın olsun

bebişimi bir an önce kucağıma alsam hiç kimseyi umursamıcam unutturacak bana herşeyi ,,son bir ay kaldı iyi olmak için elimden geleni yapıyorum dediğin gibi hamilelikten de çok takıyorum ,,allah annemin yaptığı hataları bana nasip etmesin

canım ya çok üzüldüm valla yzdıklarına..gerçekten insan inanmak istemiyor..annen neden böyle davranıyor olabilirki????

bunlar denenmiş altın öğütler düşününce haklısın aslında
eşine Allah bizim eşleride böyle yapar inşallah ama nerde insan 7 sinde neyse 70 indede odur dün çocuğun okulunda konferansa gittik bunlar hep çocuk yetiştirilirken yapılan hataların sonuçlarıymış kadın anlattıkça eşimi gördüm
Allah yardım etsin ya bizi bi rahat bıraksınlar ya ne bu ailelerden çektiğimiz tamam Allah başımızdan eksik etmesin ama görüyorumki yaranılmıyor..... yapmayan evlat daha çok geçiyro..

aynen geldiklerinde çok güçlü olacam tavır yapacam kadın bi akıllı bi akıllı görceniz beni sulu götürür susuz getiririr ama bende artık cevap vermeyi öğrenmeliyim size bişey dicem inan utanıyorum k.valide bana şey diye hitap ediyor adımı unutuyor eşim kaçkere anne napııyorsun ddedi eşimin adı .... neden böyle yapıyorsun dedi kadın eşimin yanında ismimle yalnızken hala bildiğini okudu bende herseferinde hatırlattım neyseki vazgeçti unutuyormuş lan komşunun ıdığının adını hatırlıyorsun ama
ah bi uyanık ama bu sefer gösterecem onlara bide gelir evimi eşik eşik eşer bide derki kızı telefonda demişki fazla kurcalama evi demiş ama huyu buymuş
bunlar bir kısmı Allahım bana sabır ve güç ver....

canım ya çok üzüldüm valla yzdıklarına..gerçekten insan inanmak istemiyor..annen neden böyle davranıyor olabilirki????

çünkü bıktı artık yedi çocugu 5 torunu var ablamlar da hevesini aldı bana birşey kalmadı ben öyle düşünüyorum... çok şükür eşim tarafında ilk herkes heyecanla bekliyor

Evet canım ben de aynı şeyi düşünüyorum,bebeklerimiz bize tüm sıkıntılarımızı unutturcak inşallah...bak benim annem hiç olmayacak nedenden küstü bana..geçtiğimiz pazar günü temizlik yapacaktık yengem eşim ve ben..annem kardeşimin çocuğuna bakıyor 4 yaşında o da hastaydı ateşlenmiş öksürüyor falan biz de gelelim dedi annem.ben de anne gelme sen bak çocuk hast hem iş de yapamazsın yaşlısın sen en iyisi evde otur çocuğa bak hem biz camları falan silcez cereyan yapar çocuğa daha çok zarar verir dedim.Neyse pazar günü sabah abim yengemi bize bırakmaya geldi çocuklarını da almış yengemi bırakıp o dönecekti çocuğuyla beraber..ama eşim dedi ki gitmeyin gelin kahvaltı yapalım hem yatak odamızı düzenleyelim karyola falan yer değiştirelim beşiğe yer açmak için dedi.iyi de oldu 2 erkek onlar odayı değiştirdiler biz de işlerimizi yaptık tabi akşam oldu..akşam eve gittiklerinde annem barut gibiymiş sizin ki çocuk değilmi o hasta olmazmı sanki yeşim beni istemedi bir daha da istenmediğim yere gitmem demiş.onlar anlatmaya çalışmışlar abim biz de dönecektik ama oda değiştirdik mecburen yardım için kaldık planımız bu değildi diye ama dinlememiş bile onları..pazartesi ben aradım kaç kere açmadı telefonu..sanki biz gezmeye gittik de onu almadık ne saçma demi??

Günaydın kızlar
Mesa cnm yazdıklarına o kadar üzüdüm ki insan bu dönemde gerçeken bi destek arıyor bi şefkat arıyor...Cnm benim sen yine de bebeğini düşün ve iyi olmaya çalış.Biraz daha hassassın bu dönemde bi de o var.Ama biz hep yanındayız senin sanal da olsa hepimiz birbirimize her konuda destek oluyoruz
Tatlişoğlum tekrar tebrik ederim cnm ne güzel artık bebişin koynunda Rabbim bizlere de o günleri nasip etsin

benm evime benden habersiz kimse gelemz.esimde kabul etmez zaten.bence is sizde bitiyor kizlar.hic guleryuz gostremeyin.esim artik ailesini bile gormek istemiyo.ben ne dersem onu yapiyor.esinize iyi olun.ailesi tarafina eger evinizde istemiyuposaniz bunu net olarak onlara belli edin.ikramda felan bulunmayin.suratinizi asin.

çünkü bıktı artık yedi çocugu 5 torunu var ablamlar da hevesini aldı bana birşey kalmadı ben öyle düşünüyorum... çok şükür eşim tarafında ilk herkes heyecanla bekliyor

sabahtan beri tüm okuduklarımız yazdıklarımız gösteriyorki bu dünyada güçlü olmak lazım çünkü biz anneyiz bize muhtaç olan yavrularımız var....
kimse için değmez üzülmeye önemli olan kendimiz ve yavrularımız
ağlamakla yakınmakla bir yere varılamayacak içimi döktüm rahatladım ama onlara pabuç bırakmayalım. eşlerimizde bizi böyle güçlü görmek ister bazen onlar arada kalıyor çaresiz oluyor sueylülün dediği gibi davranmak en akılllıcası
nacizane fikrim....

senin iyi niyetli düşündüğün şeyi yanlış anlamıs .ne kötü fena

Senden korkulur valla

canm ben esimin ailesi benle bir yil ugrasti.esimle beni birbirimize dusurduler.simdi evimin 100 metresine bile yaklasamiyolar.esine karsi iyi ol.hatta esinin ailesinin iyi old.sole.dilin kirilmazya.ama onlara lafi yapistir.suratini as.senden yuz bulmasalar bi sure sonra rahat edemiycekleri eve gelemzler.esine ailesini ov dememdeki amacim .eger kaynanan felan seni esine sikayet ederse esin benm karim sizi ovuyo bana.yapmaz der.sana inanir.politikaci ol biras.

Günaydın hanımlar, hayırlı cumalar herkese,
Kızlar benim dünden beri bebek çok aşağıya baskı yapıyor, canım yanıyor. Ağrısında değilim de korkuyorum baskı oluşturup rahim açılması olacak diye. Yatıp da dinlenemiyorum da işteyim. Benzer bir durum yaşayan var mı?

senin iyi niyetli düşündüğün şeyi yanlış anlamıs .ne kötü fena

Aynen öyle canım..neyse kimseye anlatamamıştım bunu eşime de söylemedim çünkü zaten annemin bu çocukça alınganlıklarına sinir oluyor şimdi beni üzdü diye daha da sinir olurdu anneme...içimi size döktüm rahatladım...artık kimseyi takmak yok kendimizi ve çocuklarımızı düşüncez okadarrrrrr!!

uygulayacağım emin olabilirsin canım...
tecavüz kaçınılmazsa tadını çıkarayım bari....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…