- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.681
kaç haftalıksın canım
ben 33 haftalığım nisan sonu görünüyor doğum.
Ama bana bile heyecan basıyor yaaa.
Bugün çantamı hazırlıcam.aslında herşey hazır bir tek çantaya koyacağım
ewt canm aynen öle olyr kal atmı gbiiTeşekkür ederiz kızlar...
Canım bende de oluyor o kasık ağrıları.Aynen adet olacakmışım gibi.Normal herhalde.Bir de bu dönemde kötü rüyalar görmek normalmiş.
Bir de ne dicem canım, hıçkırma nasıl oluyor? Hani böyle karnın belli bir bölgesinde kalp atışı gibi pıt pıt düzenli bir atış oluyor, o değil mi hıçkırık? Bana da sık sık oluyor da ben de herhalde bebiş hıçkırıyor diyorum.
herkes patır patır doğuruyor biz daha 33 haftalığız içimden bir his bebeğimin hiç aceleci olmadığını ve 40 haftasını doldurup beklenen tarihinden birkaç gün sonra teşrüf edeceğini söylüyor, acaba haziran anneleri topiğine mi katılsam onların arasında ilk ben doğururum böylece:)
ben de dün hazırladım çantamı herşeyi ayrı ayrı buzdolabı poşetine koydum birbirine karışmasın diye valizi zor kapattık inşallah unuttuğum birşey yoktur
hepinize günaydın.içiniz huzur dolu bir gün geçirirsiniz inşaallah.ben sizleri aylardır misafir olarak takip ediyorum.işyerimde sadece özel izinle bu siteyi açtırmıştım.normalde internet kapalı.evdede internet olmadığından,gündüzleri takip ediyorum.hep üye olmak istedim.hem bilgilerinizden faydalanmak hem de bildiklerimi paylaşmak için.ama bilgisayarımdaki bir sorun yüzünden üye olamıyordum.neyse bu hafta sonu annemlere gittiğimde üye oldum.ve artık aktif olarak burdayım işte.ben 10 nisan annesiyim nasipse.bir kız evlat bekliyorum.haaa bu arada hastanede şirket işçisi olarak çalışıyorum.yani sormak istediğiniz sorular olursa sevev seve öğrenip cevaplayabilirim arkadaşlar.hepinizi çok seviyorum.ve takipteyim.
günaydın herkese
kızlar hamile kıyafeti almak isteyen ama çok parada vermek istemeyen varsa ki ben öyleydim doğuma az kaldı ama daralınca kıyafetler doğuma giderken giyerim diye almak istedim eminönünde bu havuzlu hana yakın epey atalar var diğer atalarda var mı bilmiyorum ama tam hamilelerin giyeceği tarzda şeyler var ben 39 liraya harika bir tunik aldım tavsiye ederim oraya yolu düşenlere
günaydın güzel anneler ve bebişleriiiii
Hafta sonu o kadar yoruldum ki nasıl dinlenicem bilmiyorum hala çalışmaya devam kısmetse 15 martta ayrılıyorum artık izne çok şükür badana işini hallettik evimiz ter temiz oldu şimdide annem temizlik yapıyor ben izne ayrıldığımda ter temiz bi evde oturucam kısmetse annecim bane hiç bi iş bırakmaz gerçi badanayıda ben yapmadım ama ayakda dolanmak yordu beni :))) bizim hafta sonumuz böyle geçdi inş.sizlerdede bi sıkıntı yoktur
günaydın herkese...ben yine inanılmaz aç bir şekilde uyandım..hemen kahvaltı ettim gözüm hiç bişey görmedi.neyse ki doydum oturuyorum şimdi :)
Herkese gunyadnn kılzzar abişeyler atştrdm geldim ay iki gundr bende de ara ara kasık agrsı olyr aynı regl olacakmşım gbiiiibu arada dun gece ruyamda yne doğryrdm
günaydın kıssslar dün gün boyu giremedim kkya sitede mi sorun vRDI BENİM BİLG.da mı bilmiyorum
cimcimecim yerim senin evladını hıçkırıyo demek benim mminiğim de sabah uyuyo du uyanmasın diye kımıldamadım yataktan babası saç kurutma makinesini çalıştırınca uyandı bebeğim bi uçan tekme gönderdi annnesine
hepinize günaydın canlarım...Cansuyum hoşgeldin aramızahepinize iyi haftalar
ben de dün hazırladım çantamı herşeyi ayrı ayrı buzdolabı poşetine koydum birbirine karışmasın diye valizi zor kapattık inşallah unuttuğum birşey yoktur
evet poşetlemek yanımızda duranlar için daha kolay oluyormuş.ya bişe dicem ben bebeğimi her haliyle severim tabiide yinede sadece suyamı tutuyorlar acaba.dur ben yarın ebelerlede bi görüşeyim.çünkü kaç gün yıkamıcaz.acaba hemen yıkasak bişe olurmu :26:
evet poşetlemek yanımızda duranlar için daha kolay oluyormuş.ya bişe dicem ben bebeğimi her haliyle severim tabiide yinede sadece suyamı tutuyorlar acaba.dur ben yarın ebelerlede bi görüşeyim.çünkü kaç gün yıkamıcaz.acaba hemen yıkasak bişe olurmu :26:
Allah önce sağlık versin tabiide , bebekler son 15 günde esas kiloyu alırlarmış.o yüzden ne kadar dursalar iyi.ama ben bazen penguenlikten sıkılıyorum yaaaa :2:
öyle de heyecan işteewt canm aynen öle olyr kal atmı gbii
canm dur hazrna kadr duramaz en fazla mayıs da doğrrsun
Göbeği düşene kadar yıkamamak en iyisiymiş canım göbek daha geç düşermiş yıkanıncaevet poşetlemek yanımızda duranlar için daha kolay oluyormuş.ya bişe dicem ben bebeğimi her haliyle severim tabiide yinede sadece suyamı tutuyorlar acaba.dur ben yarın ebelerlede bi görüşeyim.çünkü kaç gün yıkamıcaz.acaba hemen yıkasak bişe olurmu :26:
Günaydın herkese.
Hafta sonu memleketteydik, gelirken de annemi getirdik.
Herkes iyidir umarım.
Günaydın herkese.
Herkes iyidir umarım.
camlarım silinecek,kanepemin biri battı o silinecek,mutfak dolaplarım silinecek,bide genel temzilik var.oyyy gözümde büyüdü ya kalkasım yok valla
biz 10 gün yıkamamıştık.yıkamayın dedi dr.üzerindeki doku dış etkenlere mikroplara karşı koruyucuymuş çünkü.
Günaydın canım;oh ne güzel anne gelmiş gözün aydın...Allah eksik etmesin varlıkları yetiyor demi yaa..Biz iyiyiz çok şükür hala çalışıyoruz
günaydın herkese.
Herkes iyidir umarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?