2011 Nisan Anneleri

kaç haftalıksın canım
ben 33 haftalığım nisan sonu görünüyor doğum.
Ama bana bile heyecan basıyor yaaa.
Bugün çantamı hazırlıcam.aslında herşey hazır bir tek çantaya koyacağım

ben de dün hazırladım çantamı herşeyi ayrı ayrı buzdolabı poşetine koydum birbirine karışmasın diye valizi zor kapattık inşallah unuttuğum birşey yoktur

ewt canm aynen öle olyr kal atmı gbii

canm dur hazrna kadr duramaz en fazla mayıs da doğrrsun

ben de dün hazırladım çantamı herşeyi ayrı ayrı buzdolabı poşetine koydum birbirine karışmasın diye valizi zor kapattık inşallah unuttuğum birşey yoktur

evet poşetlemek yanımızda duranlar için daha kolay oluyormuş.ya bişe dicem ben bebeğimi her haliyle severim tabiide yinede sadece suyamı tutuyorlar acaba.dur ben yarın ebelerlede bi görüşeyim.çünkü kaç gün yıkamıcaz.acaba hemen yıkasak bişe olurmu :26:

günaydın herkese...ben yine inanılmaz aç bir şekilde uyandım..hemen kahvaltı ettim gözüm hiç bişey görmedi.neyse ki doydum oturuyorum şimdi :)

Herkese gunyadnn kılzzar abişeyler atştrdm geldim ay iki gundr bende de ara ara kasık agrsı olyr aynı regl olacakmşım gbiiii bu arada dun gece ruyamda yne doğryrdm

hepinize günaydın canlarım...Cansuyum hoşgeldin aramızahepinize iyi haftalar

ben çok koymadım ilkinde başka bir ilçeye gitmiştik çok uzaktı resmen koca bavul koymuştum ama çok kalabalık yaptı.
şimdi en ihtiyacım olacak şeyleri koyacağım.evim çok yakın hastaneye 4 dk arabayla:)bişeye ihtiyacım olursa eşim getirir.
bebeğe 2 tane hastane çıkışı,3 çorap,penye mendiller,2 ekstra çıtçıtlı badi,penye battaniye peluş battaniye ve bebek bezi koydum

kendime 2 pijama takımı,1 gecelik,1 lizöz,4 külot,1 atlet,emzirme sütyeni,ped,havlu kağıt,batikon,dikişlerim için iyileştirici krem,taç,terlik,matl içeceği,rezene çayı,humana çayı

sadece siliyorlarmış göbeği düşünceye kadar yıkamayın diyorlarmış

biz 10 gün yıkamamıştık.yıkamayın dedi dr.üzerindeki doku dış etkenlere mikroplara karşı koruyucuymuş çünkü.

Allah önce sağlık versin tabiide , bebekler son 15 günde esas kiloyu alırlarmış.o yüzden ne kadar dursalar iyi.ama ben bazen penguenlikten sıkılıyorum yaaaa :2:

Kiloya takılmıyorum artık sağlıklı olsun yeter zaten 38. haftada gelişimini tamamlamış oluyor bebekler yani doğmasa günde 35 gr falan alıyorlar ama daha fazlasını doğduktan sonra alabiliyorlar 38 haftadan sonra
ewt canm aynen öle olyr kal atmı gbii

canm dur hazrna kadr duramaz en fazla mayıs da doğrrsun
öyle de heyecan işte

Göbeği düşene kadar yıkamamak en iyisiymiş canım göbek daha geç düşermiş yıkanınca

hepinize günaydın canlarım...Cansuyum hoşgeldin aramızahepinize iyi haftalar

Günaydın canım

camlarım silinecek,kanepemin biri battı o silinecek,mutfak dolaplarım silinecek,bide genel temzilik var.oyyy gözümde büyüdü ya kalkasım yok valla

camlarım silinecek,kanepemin biri battı o silinecek,mutfak dolaplarım silinecek,bide genel temzilik var.oyyy gözümde büyüdü ya kalkasım yok valla

Kendin mi yapacaksın bunlar?
Benim de kanepeleri silesim daha doğrusu makineyle yıkayasım var da korkuyorum bir şey olur diye.
Herhalde bir süre daha idare edip temizlikçi çağırınca yaptırırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…