2011 Nisan Anneleri

temizlik yapması gerekipde yapamayanlara gaz vereyim biraz

valla ben şimdi bir kova ılık su,içine mis kokular birde temiz bez hayal edince evde olsam kesin kalkar yapardım o kokular ve köpüklerin hayali beni cezbediyor.hamile kaldığımdan beri 15 günde bir cam,perde ,kapı siliyorum ayda bir koltuklar ve her hafta mutfak dolapları.siz bana bakmayın tabi.ben ilk kızıma hamileliğimdede böyle temizlik krizine girmiştim.Allah korudu.doktorum bilse beni uçurur.evde kimse yokken yapıyorum genelde.

Vuuuu ben o kadar işi hamile değilken bile yapmam.
iki haftada bir cam mı sillinirmiş

ben de senin gibiytim tatlım sanki temizliğe aşermiştim ..bir aydır pek birşey yapmıyorum ama saldım kendimi ablam temizliğe gelelim yorma kendini dedi sanırım ona güvendim

ben de senin gibiytim tatlım sanki temizliğe aşermiştim ..bir aydır pek birşey yapmıyorum ama saldım kendimi ablam temizliğe gelelim yorma kendini dedi sanırım ona güvendim

bende baktım aldım başımı gidiyorum,kendice önlemler almaya başladım.mesela bu hafta sonu temizlik yapmamak için gezdim hep.elimle eğilip silmedimde viledayla sildim.kendi kendimede '' oldu oldu güzel oldu diyorum''

mrbb kızlarr hıç halım yok cmt gununden berı sankı her an dogurcakmış gıbıyım agırlaştım ıyıce tuaf duygular ıçındeyım sankı her sey yavaş ılerlıyor hıç bışe yetışmıyckmış hep eksık varmış gıbıme gelıyor

bende hiç yapamamıstım ilk 3 ay canım hiçbişi istemiyordu şimdi sitiyorum göbüşümden yapamıyorum

mecburen ayda bir kadın alıyorum cam halı koltuk için

cnm hep öyle agırız be takma kafana dedim 34 . haftayla birlikte cok ağırlalıyoruz

bende baktım aldım başımı gidiyorum,kendice önlemler almaya başladım.mesela bu hafta sonu temizlik yapmamak için gezdim hep.elimle eğilip silmedimde viledayla sildim.kendi kendimede '' oldu oldu güzel oldu diyorum''

onceden ben hergun ev sılıyordum elımden bez duşmezdı eşimı bazen bıktırıyordum şimdı saldım gttı dun yere bışe dokulmuş eşim hemen kalkıp toplamaya çalışıyor bışe olmaz dıyınce çok şaşrdı yapamıyorum ama genel temzlık olcak dıye bışe demedım ama çok rahtsızım bu durumdan

evham yapmışsın sen evhamm

bebeğinin temel ihtiyaçlarını aldınmı tamamdır.gerisi ince işe giriyor.hiç bir zaman eksik bitmez ona bakarsan. bir tane dahamı zıbın alsam .su ısısı ölçermi alsam.kendime bi gecelik dahamı baksam.ooooooooo uzar gier bu liste.olduğu kadar arkadaşım boşver

canım tabiiki ağırlaşırsın.ilerledik iyice.ama bu yaşadığın sıkıntılar sık sık bendede oluyor inanki.doğursam rahatlarım diyorum ama lohusalıktanda korkuyorum birz :18:

Son düzenleme:

canım geçmişi okurken gördüm. doktora gitmişsin. bebişin kilosu o kadar da az değil tatlım. hem doktor da olabilir demiş. sağlıklı olsun da kuzucuklar gerisi boş. ben artık takılmıyorum kiloya. sağlıklı ya o yetiyor.

benimkide denk geldiği zaman kızıyor ''sadrazam evimi burası,kim görüyor diyoo.ben görüyorum diyorum.ama yok bende azaltcam artık.fazlasıda zarar yaanee

canım hala dönmesi için vakit var ama zorlaşıyor tabi git gidee..bak sana tavsiyem daha önce burda yazmıştım ama görmemiş olabilirsin..birkaç tane yapabileceğin şey var..
1.dizlerin ve ellerin üstünde kedi duruşu gibi dur..yani karnın boşluğa düşecek..1-2 dk.kal böylee..
2.yatarken ayaklarını aldır ellerin belince bisiklet çevir,bunu da 1-2 dk.dan fazla yapma..
3.karanlık bir ortamda fener ile bebeğin şimdiki pozisyonundan dönüşe geçeceği yönden aşağıya doğru feneri hareket ettir..bunu da günde birkaç kez yap..

birde bunların yanı sıra yeni öğrendim ark.yapmış,hergün bir nazar boncuğu ile karnına koyayarak bebişle konuşarak döndürmüş..

inş.bunlarla sonuç alırsın..

teşekkürler canım :) birkaç hafta daha durayım, olmazsa dediklerini uygularım :)

kızlar selammmm herkese iyi haftalar inşallah iyisinizdir görüşmeyeli...
izne ayrıldığımdan beri daha az girebiliyorum buraya,evde iş güç, zaman nasıl geçiyo anlamıyorum :26:
haftasonu doktora gittik, 36.haftada çağırdı, o kontrolden sonra Nts miydi onu isteyecekmiş..
38. hafta bitmesine yakın sezeryan olursun dedi, bakalım kısmet... Sezeryan olacaklar genelde 38 -39. hafta oluyorlar herhalde di mi :44:

Kızlar benim bebeğim geçen haftasonundan beri pek hareket etmiyor, belli bir aydan sonra bebek hareketi azalıyomuş ya bendede o mu oldu bilmiyorumda. Yani hareket oluyo ama eskisi gibi çok kuvvetli değil kıpırdanıyo okadar. Cuma günü randevum vardı bi problem yok şükür, sadece bebeğim doğum pozisyonundayken geri kafası yukarı çıkmış acaba hareketlerini az hissetmemde bundanmı
sizin hareketler nasıl? :44:

cnm hep öyle agırız be takma kafana dedim 34 . haftayla birlikte cok ağırlalıyoruz

evt gttkce daha da agr olcaz

evham yapmıssım dogru bı kısım kıyafetlerını yıkadım utuledım bıle çoktan şimdı ıkıncı posta atım kuruyo utulencek.bende dogursam hemen dıyorum ama sonrası:18:

evt canım saglıklı allaha şukur gelışıyorda.oyle artık elımden gelenı yapıyorum ama bunyemden kaynaklanıyor
benimkide denk geldiği zaman kızıyor ''sadrazam evimi burası,kim görüyor diyoo.ben görüyorum diyorum.ama yok bende azaltcam artık.fazlasıda zarar yaanee

azalt azalt en ıyısı ev ışı nankor yapsan iş hıç bıtmez

evet canım 38. haftaya girldiği andan itibaren her an olabiliyor.genel anestezimi olacaksın

kızlar bız öğle arasına çıkıyoruz karnımızda çok acıktı zaten kurt gibi acıkıyorum ne olacaksa bu halım.karnımda koskocaman oldu aman nazar degmesın dahada buyusun ama annelık zor ışmiş yükü sırtımıza bındı oldugu ılk gunden.Allah elımızden almasın hayırlı evlatlar olsunlar ınsallah.

annesi yeri dar napsın.ancak kımıldıyor,dönüyor.evham yapma lütfen.32. haftadan itibaren hareketlerinin azalması normal zaten.gün boyu hiç hareket etmesse endişelenmelisin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…