- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.701
gözün aydın şekerim şükür iyiyiz ..annen var ya yanında sen de iyisindir tabi:2:
temizlik yapması gerekipde yapamayanlara gaz vereyim biraz
valla ben şimdi bir kova ılık su,içine mis kokular birde temiz bez hayal edince evde olsam kesin kalkar yapardım o kokular ve köpüklerin hayali beni cezbediyor.hamile kaldığımdan beri 15 günde bir cam,perde ,kapı siliyorum ayda bir koltuklar ve her hafta mutfak dolapları.siz bana bakmayın tabi.ben ilk kızıma hamileliğimdede böyle temizlik krizine girmiştim.Allah korudu.doktorum bilse beni uçurur.evde kimse yokken yapıyorum genelde.
temizlik yapması gerekipde yapamayanlara gaz vereyim biraz
Valla ben şimdi bir kova ılık su,içine mis kokular birde temiz bez hayal edince evde olsam kesin kalkar yapardım o kokular ve köpüklerin hayali beni cezbediyor.hamile kaldığımdan beri 15 günde bir cam,perde ,kapı siliyorum ayda bir koltuklar ve her hafta mutfak dolapları.siz bana bakmayın tabi.ben ilk kızıma hamileliğimdede böyle temizlik krizine girmiştim.allah korudu.doktorum bilse beni uçurur.evde kimse yokken yapıyorum genelde.
Vuuuu ben o kadar işi hamile değilken bile yapmam.
iki haftada bir cam mı sillinirmiş
ben de senin gibiytim tatlım sanki temizliğe aşermiştim ..bir aydır pek birşey yapmıyorum ama saldım kendimi ablam temizliğe gelelim yorma kendini dedi sanırım ona güvendim
mrbb kızlarr hıç halım yok cmt gununden berı sankı her an dogurcakmış gıbıyım agırlaştım ıyıce tuaf duygular ıçındeyım sankı her sey yavaş ılerlıyor hıç bışe yetışmıyckmış hep eksık varmış gıbıme gelıyor
bende baktım aldım başımı gidiyorum,kendice önlemler almaya başladım.mesela bu hafta sonu temizlik yapmamak için gezdim hep.elimle eğilip silmedimde viledayla sildim.kendi kendimede '' oldu oldu güzel oldu diyorum''
mrbb kızlarr hıç halım yok cmt gununden berı sankı her an dogurcakmış gıbıyım agırlaştım ıyıce tuaf duygular ıçındeyım sankı her sey yavaş ılerlıyor hıç bışe yetışmıyckmış hep eksık varmış gıbıme gelıyor
onceden ben hergun ev sılıyordum elımden bez duşmezdı eşimı bazen bıktırıyordum şimdı saldım gttı dun yere bışe dokulmuş eşim hemen kalkıp toplamaya çalışıyor bışe olmaz dıyınce çok şaşrdıyapamıyorum ama genel temzlık olcak dıye bışe demedım ama çok rahtsızım bu durumdan
onceden ben hergun ev sılıyordum elımden bez duşmezdı eşimı bazen bıktırıyordum şimdı saldım gttı dun yere bışe dokulmuş eşim hemen kalkıp toplamaya çalışıyor bışe olmaz dıyınce çok şaşrdıyapamıyorum ama genel temzlık olcak dıye bışe demedım ama çok rahtsızım bu durumdan
cnm hep öyle agırız be takma kafana dedim 34 . haftayla birlikte cok ağırlalıyoruz
evham yapmışsın sen evhamm
bebeğinin temel ihtiyaçlarını aldınmı tamamdır.gerisi ince işe giriyor.hiç bir zaman eksik bitmez ona bakarsan. bir tane dahamı zıbın alsam .su ısısı ölçermi alsam.kendime bi gecelik dahamı baksam.ooooooooo uzar gier bu liste.olduğu kadar arkadaşım boşver
canım tabiiki ağırlaşırsın.ilerledik iyice.ama bu yaşadığın sıkıntılar sık sık bendede oluyor inanki.doğursam rahatlarım diyorum ama lohusalıktanda korkuyorum birz :18:
evt canım saglıklı allaha şukur gelışıyorda.oyle artık elımden gelenı yapıyorum ama bunyemden kaynaklanıyorcanım geçmişi okurken gördüm. doktora gitmişsin. bebişin kilosu o kadar da az değil tatlım. hem doktor da olabilir demiş. sağlıklı olsun da kuzucuklar gerisi boş. ben artık takılmıyorum kiloya. sağlıklı ya o yetiyor.
benimkide denk geldiği zaman kızıyor ''sadrazam evimi burası,kim görüyor diyoo.ben görüyorum diyorum.ama yok bende azaltcam artık.fazlasıda zarar yaanee
kızlar selammmm herkese iyi haftalarinşallah iyisinizdir görüşmeyeli...
izne ayrıldığımdan beri daha az girebiliyorum buraya,evde iş güç, zaman nasıl geçiyo anlamıyorum :26:
haftasonu doktora gittik, 36.haftada çağırdı, o kontrolden sonra Nts miydi onu isteyecekmiş..
38. hafta bitmesine yakın sezeryan olursun dedi, bakalım kısmet... Sezeryan olacaklar genelde 38 -39. hafta oluyorlar herhalde di mi :44:
Kızlar benim bebeğim geçen haftasonundan beri pek hareket etmiyor, belli bir aydan sonra bebek hareketi azalıyomuş ya bendede o mu oldu bilmiyorumda. Yani hareket oluyo ama eskisi gibi çok kuvvetli değil kıpırdanıyo okadar. Cuma günü randevum vardı bi problem yok şükür, sadece bebeğim doğum pozisyonundayken geri kafası yukarı çıkmış acaba hareketlerini az hissetmemde bundanmı
sizin hareketler nasıl? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?