- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.721
kızlar selammmm herkese iyi haftalarinşallah iyisinizdir görüşmeyeli...
izne ayrıldığımdan beri daha az girebiliyorum buraya,evde iş güç, zaman nasıl geçiyo anlamıyorum :26:
haftasonu doktora gittik, 36.haftada çağırdı, o kontrolden sonra Nts miydi onu isteyecekmiş..
38. hafta bitmesine yakın sezeryan olursun dedi, bakalım kısmet... Sezeryan olacaklar genelde 38 -39. hafta oluyorlar herhalde di mi :44:
Kızlar benim bebeğim geçen haftasonundan beri pek hareket etmiyor, belli bir aydan sonra bebek hareketi azalıyomuş ya bendede o mu oldu bilmiyorumda. Yani hareket oluyo ama eskisi gibi çok kuvvetli değil kıpırdanıyo okadar. Cuma günü randevum vardı bi problem yok şükür, sadece bebeğim doğum pozisyonundayken geri kafası yukarı çıkmış acaba hareketlerini az hissetmemde bundanmı
sizin hareketler nasıl? :44:
evet canım 38. haftaya girldiği andan itibaren her an olabiliyor.genel anestezimi olacaksın
kızlar bız öğle arasına çıkıyoruz karnımızda çok acıktı zaten kurt gibi acıkıyorum ne olacaksa bu halım.karnımda koskocaman oldu aman nazar degmesın dahada buyusun ama annelık zor ışmiş yükü sırtımıza bındı oldugu ılk gunden.Allah elımızden almasın hayırlı evlatlar olsunlar ınsallah.
canım epidural sezeryan olacağım kısmetse.. sen??
hoşgeldınız cnm.38 haftada artık sezeryan olunuyormuş.bende sezeryan olucam.arabanızı aldınzmı cnm
yerı daralıyor artık dr gtmıssın.problem yokmuş telaş yapma cnm
Peki sizdede hareketleri böylemi?
hoşbulduk canımmAldık geçen hafta arabayı hello babyde kampanya var demiştim ya, oradan aldık..
graco ultima, pembe yeşil
hoşbulduk canımmAldık geçen hafta arabayı hello babyde kampanya var demiştim ya, oradan aldık..
canım benim 10 gün öncesine kadar çoook hareketliydi, son 10 gündür, belli saatlerde hareketlerini hissediyorum, gün içinde devamlı hareketli olmuyor.. Yeri azaldı diye söylüyor etrafımdakiler...Peki sizdede hareketleri böylemi?
benim herşey normal gözüküyor ama ben de epidural sezeryan istiyorum.bakalım bu keyfi isteğimi doktorum kabul edecekmi.banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84:
evet canım öyle tekmeleri falan bırakalı çok oldu.baskı yapıyor,dönüyor,kımıldıyor.içini ferah tutt
günaydınnlarrrr
yarınn bebeğime kavuşuyorum çok mutluyum
ben yarın 38+5 olucam.
vallamı ay çok sevindim yaahaftasonundan beri kafama takıp duruyordum
çok teşekkür ederimmm
günaydınnlarrrr
ben yarın 38+5 olucam.
günaydınnlarrrr
ben yarın 38+5 olucam.
saol cnm bende çok merak ediyorum oğluşumu.
Sabah 9 da giricem ameliyata. Bi aksilik olmazsa.
45 dk falan sürüyor sanırım. 10 gibi çıkarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?