2011 Nisan Anneleri

hoşgeldınız cnm.38 haftada artık sezeryan olunuyormuş.bende sezeryan olucam.arabanızı aldınzmı cnm

yerı daralıyor artık dr gtmıssın.problem yokmuş telaş yapma cnm

afiyet olsun canım.bizimde bugün öğlen menüsünde kuru+pilav varmış. sarmadı beni.bende galetayla tahin pekmez yiyorum.bebeğe çok faydalı tabe anasınadaa

hoşgeldınız cnm.38 haftada artık sezeryan olunuyormuş.bende sezeryan olucam.arabanızı aldınzmı cnm

yerı daralıyor artık dr gtmıssın.problem yokmuş telaş yapma cnm

hoşbulduk canımm Aldık geçen hafta arabayı hello babyde kampanya var demiştim ya, oradan aldık..
graco ultima, pembe yeşil

Peki sizdede hareketleri böylemi?
canım benim 10 gün öncesine kadar çoook hareketliydi, son 10 gündür, belli saatlerde hareketlerini hissediyorum, gün içinde devamlı hareketli olmuyor.. Yeri azaldı diye söylüyor etrafımdakiler...

benim herşey normal gözüküyor ama ben de epidural sezeryan istiyorum.bakalım bu keyfi isteğimi doktorum kabul edecekmi.banane yaaaaaaaaaaaaaaaaaa :84:

hayırlısı canım, inşallah senin istediğin gibi olur...

hoşbulduk canımm Aldık geçen hafta arabayı hello babyde kampanya var demiştim ya, oradan aldık..
graco ultima, pembe yeşil

canım bizde hello baby den almıştık. bika. bişey daha alıp indirim çekimizle de telsiz aldık. yılbaşından önceydi ama bizim. kraft matrix aldık bizde

saol cnm bende çok merak ediyorum oğluşumu.
sabah 9 da giricem ameliyata. bi aksilik olmazsa.
45 dk falan sürüyor sanırım. 10 gibi çıkarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…