2011 Nisan Anneleri

life city canım çok az kaldı bebeğine kavuşmana inşallah hayırlısıyla sağsalim kucağına alırsın bizlerede dua et olurmu

saolun güzel dilekleriniz için arkadaşlar.
etmez olurmuyum.sizde bana edin dua.
hepimiz sağ salim alalım kucağımıza bebişleri.

kızlar doktorum iyi dedi ama benim internette başka site açılmadığından bakamıyorum.geçen hafta 34+3 de bebeğimin kilosu 2710 gr çıktı.değerleri normalmi sizce

Kızlar bugün işe yürüyerek geldim araba kullanmak istemiyorum son zamanlarda diye ama acayip bir şekilde kasıklarıma belime ve sol bacağıma ağrı girdi nerdeyse ağlayacaktım yolda...öğlen geri dönerken de aynı şey oldu kendimi eve zor attım bir süre kıvrandım sonra yavaş yavaş düzeldi...çok kafama takılıyor şimdi böyle olan var mı aranızda daha doktoruma gitmeme 1 hafta var..

cnm ben 4-5 aylıkken kullandım araba bir daha da dr yasak koydu eşiminde işine geldi kullanmıyorum ama yürümeye alısık olmayınca oluyor cnm uzun süre ayakta kalmak , uzun yuruyüşler yapabiliyor takma kafana ama yorma kendinide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…