2011 Nisan Anneleri

Sağol canım aslında akşam yürüyüşlerine de çıkıyoruz arada eşimle ama hiç böyle ağrım olmamıştı. gerçe eşimle sakin sakin yürüyorduk bugün işe gelirken biraz hızlı yürüdüm ondan olabilir...offff zaman yaklaştıkça her şey korkutuyor beni doğum habercisimi diye...

kendimi yorunca benim de oluyor cnm şöyle bir güzel yat dinlen geçer mutlaka

kızlar bişey sorcam sze şu göğüs ucu kremi varya siz aldınız mı yada nerden kaça aldınız nette daha ucuz eczanelerde nasıl acaba siz netten mi eczaneden mi aldınız lansinoh markası sanırım

hoşgeldin cnm..izne çık hayırlısıyla hep bizimle ol... maşallah bebiğinede kilosu gayet iyi...
saolun güzel dilekleriniz için arkadaşlar.
etmez olurmuyum.sizde bana edin dua.
hepimiz sağ salim alalım kucağımıza bebişleri.
cnm dualarımız seninle 2. bebişimiz geliyo...çok heycanlı darısı bize inş.. due et bizim içinde çok öptüm
kızlar bişey sorcam sze şu göğüs ucu kremi varya siz aldınız mı yada nerden kaça aldınız nette daha ucuz eczanelerde nasıl acaba siz netten mi eczaneden mi aldınız lansinoh markası sanırım
cnm lansinoh aldım bende başlıcam bu aralar tembellik yapıyorum... hiç fark etmiyo ama akakçe ye gir sorugla istersen fiyat...

Canım ben ayva çekirdekleri kuruttum onları jel kıvamına getirip sücem bir arkadaşım kullanmıştı o tavsiye etti hem bebeğin ağzında oluşan pamukçuklara da iyi geliyormuş

kızlar mesaım bıtmeye az kaldı inşallah eve gıdınce hemen uzanıp dınlenmek ıstıyorum bacaklarımı yulsege kaldırıp

nisan çıtırları ben çıkıyorum.yerimi gececi arkidişlere bırakıyorum.sizi sinir eden ne varsa atın gitsin.güzel hayaller kurun hep.kendinize iyi bakın

kızçelerim ben de çıkıyorum.. banyoya giricem.. sonrada eşim gelcek.. mis kokalım değil mii???? kendinize çok iyi bakın hep güzel günlerin hayalini kurun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…