- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.761
cnm ben 4-5 aylıkken kullandım araba bir daha da dr yasak koydu eşiminde işine geldi kullanmıyorum ama yürümeye alısık olmayınca oluyor cnm uzun süre ayakta kalmak , uzun yuruyüşler yapabiliyor takma kafana ama yorma kendinide
kızlar bugün işe yürüyerek geldim araba kullanmak istemiyorum son zamanlarda diye ama acayip bir şekilde kasıklarıma belime ve sol bacağıma ağrı girdi nerdeyse ağlayacaktım yolda...öğlen geri dönerken de aynı şey oldu kendimi eve zor attım bir süre kıvrandım sonra yavaş yavaş düzeldi...çok kafama takılıyor şimdi böyle olan var mı aranızda daha doktoruma gitmeme 1 hafta var..
hoşgeldin cnm..izne çık hayırlısıyla hep bizimle ol... maşallah bebiğinede kilosu gayet iyi...hepinize günaydın.içiniz huzur dolu bir gün geçirirsiniz inşaallah.ben sizleri aylardır misafir olarak takip ediyorum.işyerimde sadece özel izinle bu siteyi açtırmıştım.normalde internet kapalı.evdede internet olmadığından,gündüzleri takip ediyorum.hep üye olmak istedim.hem bilgilerinizden faydalanmak hem de bildiklerimi paylaşmak için.ama bilgisayarımdaki bir sorun yüzünden üye olamıyordum.neyse bu hafta sonu annemlere gittiğimde üye oldum.ve artık aktif olarak burdayım işte.ben 10 nisan annesiyim nasipse.bir kız evlat bekliyorum.haaa bu arada hastanede şirket işçisi olarak çalışıyorum.yani sormak istediğiniz sorular olursa sevev seve öğrenip cevaplayabilirim arkadaşlar.hepinizi çok seviyorum.ve takipteyim.
cnm dualarımız seninle 2. bebişimiz geliyo...çok heycanlı darısı bize inş.. due et bizim içinde çok öptümsaolun güzel dilekleriniz için arkadaşlar.
etmez olurmuyum.sizde bana edin dua.
hepimiz sağ salim alalım kucağımıza bebişleri.
cnm lansinoh aldım bende başlıcam bu aralar tembellik yapıyorum... hiç fark etmiyo ama akakçe ye gir sorugla istersen fiyat...kızlar bişey sorcam sze şu göğüs ucu kremi varya siz aldınız mı yada nerden kaça aldınız nette daha ucuz eczanelerde nasıl acaba siz netten mi eczaneden mi aldınız lansinoh markası sanırım
kendimi yorunca benim de oluyor cnm şöyle bir güzel yat dinlen geçer mutlaka
kızlar bişey sorcam sze şu göğüs ucu kremi varya siz aldınız mı yada nerden kaça aldınız nette daha ucuz eczanelerde nasıl acaba siz netten mi eczaneden mi aldınız lansinoh markası sanırım
canım buraya Fetal Kilo Arlk Boy Uzunluk Tahmini lm Bebek Kilosu hesaplama Arlk bebek Boyu Hesaplama Doum Kilosu Tahmini Zayf kk Gelimemi Ksa Kse cce Bebek ri Kilolu Obez Bebek göre 34. haftada 2146 gr diyor bence gayet iyi bebeğin maşallah
FL ölçümünü 7 ile çarp canım mm olarak çıkar bebeğin boyu onu cm ye çevirirsin
kızlar doktordan geldim biraz önce.bu sefer özeline gitmedim.nst çekti.herşey normal.veeeeeee 1 nisana gün verdiiiiiiiiiiiiiiiiiii
çok sevindim.. ben de yarın nst ye giricem ilk defa.. bana da 28 mart olarak gün verdi.. eğer bebeğim o saate kadar beklerse..
bu benim 3. nst'ye girişim.çok zevkli.sana tavsiyem kalp atış seslerini cep telefonuna kaydet.çok iyi oluyor.
slm kizlar.ben geldim ve dr agidiyorum simdi.umarim herkes iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?