2011 Nisan Anneleri

hosgeldın canım.bende yenı geldım.doktordaydık bugun cok sukur ıyıyız.sen nasılsın.forumumuz cok bos kaldı.kımse sohbet etmez oldu artık.özledım eskı zamanlarımızı

maşallah bende yarın gidicem doktora kısmetse
bizde iyiyiz çok şükür
evet ya noldu bu kızlara neredeler

hosgeldın canım.bende yenı geldım.doktordaydık bugun cok sukur ıyıyız.sen nasılsın.forumumuz cok bos kaldı.kımse sohbet etmez oldu artık.özledım eskı zamanlarımızı

bizde iyiyiz çok şükür
acaba facebook tamı takılıyorlar

bizde iyiyiz çok şükür
acaba facebook tamı takılıyorlar

vallahı burası daha sammı bence.facebook sohbet olarak hıc ıyı degıl.ben burayı daha ok sevıyorum.burası daha samımı daha sıcak gelıyo bana.burda kımın kım oldugunuda bılıyoruz nıklerımızden.orda kımdı neydı bılemıyoruz bıle.ne oldu nazarmı degdı sayfamıza

ya bence de öyle ama ben tahmin ettim olabilir mi acaba ?

kımler yarın dogum yapacakmıs.haberınız varmı

life city yapacak başka var mı?

selam kızlar,şöyle bir kaç sayfa geçmişi okudum.Pek kimsecikler takılmıyor buralara artık faceyi daha çok sevdiler herhalde.kendimi çoook yorgun hissediyorum.Kötü bir rüya gördüm,sonrada hiç uyuyamadım şimdide acısı çıkıyor. rüyamda hep bebişimi görüyorum ama bu seferki kabus gibiydi,aklımdan hiç çıkmıyor.

dün maskoya gittik bebeğime oda takımı sipariş verdik en sonunda ama mart sonunda gelecek
orada bir de anne bebek mağazası vardı orası kadınlar günü nedeniyle 2 günlüğüne %40 indirimdeydi baya bi şeyler aldım ama bu ateş ölçer yoktu başka br marka vardı wewwell mi ne öyle bir marka bende almadım

cnm bu dönemlerde öyle rüyalar görülebiliyormuş kafamıza çok takıyoruz ya ondan fazla rüyalara takılma bence bende görüyorum ama kafama takmıyorum çok fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…