- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.781
selam canlarım.... sueylül cnm arkadaşım güzel haberlerini bekliyorum...
selam kızlar nereleresınız.ben geldım
kızlarrr nerelerdesiniz topik hiç ilerlemiyor ya
merhaba bizde yeni geldikkkk
merhaba bizde yeni geldikkkk
hosgeldın canım.bende yenı geldım.doktordaydık bugun cok sukur ıyıyız.sen nasılsın.forumumuz cok bos kaldı.kımse sohbet etmez oldu artık.özledım eskı zamanlarımızı
hosgeldın canım.bende yenı geldım.doktordaydık bugun cok sukur ıyıyız.sen nasılsın.forumumuz cok bos kaldı.kımse sohbet etmez oldu artık.özledım eskı zamanlarımızı
maşallah bende yarın gidicem doktora kısmetse
bizde iyiyiz çok şükür
evet ya noldu bu kızlara neredeler
acaba facebook tamı takılıyorlar
vallahı burası daha sammı bence.facebook sohbet olarak hıc ıyı degıl.ben burayı daha ok sevıyorum.burası daha samımı daha sıcak gelıyo bana.burda kımın kım oldugunuda bılıyoruz nıklerımızden.orda kımdı neydı bılemıyoruz bıle.ne oldu nazarmı degdı sayfamıza
kımler yarın dogum yapacakmıs.haberınız varmı
kızlar bir şey sorucam ateş ölçer aldınız mı braun kulaktan ateş ölçer tavsiye ettiler ama çok pahalı
bendede var ondan ama cokmemnunum.oglum ıcın almıstım.bır kere al braun al bence.çok memnun kalırsın
selam kızlar,şöyle bir kaç sayfa geçmişi okudum.Pek kimsecikler takılmıyor buralara artık faceyi daha çok sevdiler herhalde.kendimi çoook yorgun hissediyorum.Kötü bir rüya gördüm,sonrada hiç uyuyamadım şimdide acısı çıkıyor. rüyamda hep bebişimi görüyorum ama bu seferki kabus gibiydi,aklımdan hiç çıkmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?