- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.801
selam kızlar,şöyle bir kaç sayfa geçmişi okudum.Pek kimsecikler takılmıyor buralara artık faceyi daha çok sevdiler herhalde.kendimi çoook yorgun hissediyorum.Kötü bir rüya gördüm,sonrada hiç uyuyamadım şimdide acısı çıkıyor. rüyamda hep bebişimi görüyorum ama bu seferki kabus gibiydi,aklımdan hiç çıkmıyor.
dün maskoya gittik bebeğime oda takımı sipariş verdik en sonunda ama mart sonunda gelecek
orada bir de anne bebek mağazası vardı orası kadınlar günü nedeniyle 2 günlüğüne %40 indirimdeydi baya bi şeyler aldım ama bu ateş ölçer yoktu başka br marka vardı wewwell mi ne öyle bir marka bende almadım
bız geldık
ıp aldık yelek patık ıçın onları ordurcez yatak yorgan ıçın kumaş aldık
hıç halımız yok
dün maskoya gittik bebeğime oda takımı sipariş verdik en sonunda ama mart sonunda gelecek
orada bir de anne bebek mağazası vardı orası kadınlar günü nedeniyle 2 günlüğüne %40 indirimdeydi baya bi şeyler aldım ama bu ateş ölçer yoktu başka br marka vardı wewwell mi ne öyle bir marka bende almadım
sanıyorum kendini yorgun hisseden bir ben değilim,herkes yorgun bu nedenlede topik boş kaldı.merhaba kızlar aslında face de kimseler yok ben genelde ordan takip ediyorum am burası ile aynı
bu aralar fazla kimseler yok sanırım çoğu arkadaşların ağrıları başladı bu sebple fazla giren yok
sanıyorum kendini yorgun hisseden bir ben değilim,herkes yorgun bu nedenlede topik boş kaldı.
kızlar bebişlerinizin isimleri hazır mı?
kızlar bebişlerinizin isimleri hazır mı?
bız geldık
ıp aldık yelek patık ıçın onları ordurcez yatak yorgan ıçın kumaş aldık
hıç halımız yok
hayırl olsun canım.gule gule gıysın bebegın sımdıden.
derin ele gülce hangısı guzel kılzar ozelıklle gülce nasıl sızce
derin ele gülce hangısı guzel kılzar ozelıklle gülce nasıl sızce
bızde senın gıbıyız.bebek dogacak hala ısım bulamadık.ezgi sıla ılayda ceren beren alçin duru ...ısım cokda karar veremıyoruz
cnm sen en fazla hangisini beğendiysen onu koy bence çünkü ismi söylüyosun herkesten bir yorum çıkıyor en iyisi içine en çok sinen ismi koymak
aynen elim ayağım tutmuyor resmen yemek yapıcam nasıl yapacağımı düşünüyorum kandan olabilir mi acaba bebekler kanı çekio ya kansızlık mı oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?