2011 Nisan Anneleri

hoşgeldın .bende oyleyım canım ço yorgun hıssdyrm kendımı.ruyan hayır olsun bu ara ole ruyalar bende goruyrm

gule gule kullnn canım bızde ordan bışelr aldık.

güle güle kullanın canım,iyi günlerde inşallah:))

merhaba kızlar aslında face de kimseler yok ben genelde ordan takip ediyorum am burası ile aynı
bu aralar fazla kimseler yok sanırım çoğu arkadaşların ağrıları başladı bu sebple fazla giren yok

merhaba kızlar aslında face de kimseler yok ben genelde ordan takip ediyorum am burası ile aynı
bu aralar fazla kimseler yok sanırım çoğu arkadaşların ağrıları başladı bu sebple fazla giren yok
sanıyorum kendini yorgun hisseden bir ben değilim,herkes yorgun bu nedenlede topik boş kaldı.

slm kızlarrr ben işleri bitirdim sayılır. sadece bi kaç parça ütüm kaldı. onuda bi kaç saat snra yapıcam.
evim mis gibi olduu. içim rahat artık doğuma gidebilirim:)

cnm bence derin ismi güzel.

aynen elim ayağım tutmuyor resmen yemek yapıcam nasıl yapacağımı düşünüyorum kandan olabilir mi acaba bebekler kanı çekio ya kansızlık mı oldu acaba

yorgunluk cok oluyo bendede.ozellıkla kasıklarım cok fena agrıyo.saga sola donemez oldum.doktor deıstı ama bu aydan ıtıbaren sıkıntılarımın baslayacagını.allah hepımızın yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…