2011 Nisan Anneleri

aynen elim ayağım tutmuyor resmen yemek yapıcam nasıl yapacağımı düşünüyorum kandan olabilir mi acaba bebekler kanı çekio ya kansızlık mı oldu acaba

ayyy bilmiyorum ki,ben uzun zamandan beri kan tahlilide yaptırmadım.kan ilacımı düzenli kullanıyorum ama zaten benim değerlerim düşük çıkmıştı belkide bebek büyüdükçe iyice kansız kaldım

ayyy bilmiyorum ki,ben uzun zamandan beri kan tahlilide yaptırmadım.kan ilacımı düzenli kullanıyorum ama zaten benim değerlerim düşük çıkmıştı belkide bebek büyüdükçe iyice kansız kaldım

ben en son 1 ay önce yaptırmıştım daha önce yaptırğımda 13.9 du 1 ay önceki 11 lere düşmüştü doktorum bebek çekmiş dedi kan ilacı kullanıyorum bide gyneferon

slm kızlarrr ben işleri bitirdim sayılır. sadece bi kaç parça ütüm kaldı. onuda bi kaç saat snra yapıcam.
evim mis gibi olduu. içim rahat artık doğuma gidebilirim:)

cnm bence derin ismi güzel.

ay canım sen ış yapma daha ya uzan dınlen yarın zaten yorulcaksın.uzat ayaklarını bebışler gelınce bunları yapamıycaz

slm kızlarrr ben işleri bitirdim sayılır. sadece bi kaç parça ütüm kaldı. onuda bi kaç saat snra yapıcam.
evim mis gibi olduu. içim rahat artık doğuma gidebilirim:)

cnm bence derin ismi güzel.

selam canım.erken degıl degılmı.bır sorunun falanmı oldu yoksa.ıyımısın canım.ne heyecanlısındır sımdı.allah yardımcın olsun canım.galıba sezeryandı senınde.benım hafızam ıyıce bıtmıs durumda.

cok gecmıs olsun canım.pekmez ye kahvaltıda.incir ye bol bol.bendede adet oldugum zaman cok fazla kansızlık oluyo.çunku normalden fazla adet kanamam oluyor benım.çok etkılıyor benı

ay canım sen ış yapma daha ya uzan dınlen yarın zaten yorulcaksın.uzat ayaklarını bebışler gelınce bunları yapamıycaz
enerjim var kızlar ya. yani çok aşırı yok ama yinede yapmak zorundayım. eşim kızıyor yat dinlen diyor ama ben yapmasam kim yapacak.
usg ye göre yarın 38+5 cnm.çok heycanlıyım. allahım inş. sağlıklı bi şekilde kavuşurum.evet sezaryen kendi isteğimle,herhangi bi sorunum yok çok şükür.

Son düzenleme:
acaba kansızlıktan da halsizlik olabilir mi

bgun doktor bana dedıkı agrıların sızıların cok normal.artık vucudunun fızıgı yapısı degıstı.bebek buyuyor vucuda agırlık bınıyor.bu bacak sısmeleri sırt agrıları bel agrıları cok normal dedı.yatıp ıstırahat edeceksın dedı

lıfe_cıty ablam da senn gıbıydı ertesı gun doguma gtcektı gece 3 ış yapıyordu hala heycandan uykum gelmıyor dıyordu

bende kansızlık çıktı labaratuardakı adam kanın duşuk sen kendını nasl hıssdyrsun dedı halın yoktur şimdı senn dedı.drumda kan ılacını ıçıyosun bışe olmz dedı

ya ben anlamadım usg ye göre mi alıyorlar yoksa sata göremi

allah yardımcın olsun ınsallah sag salım bebegını kucagına almayı nasıp etsın rabbım.bızı habersız bırakma sakın.merak edecegız burada senı.du edecegız senın ıcın.sende bızım ıcın et ne olur.ılkmıydı bebegın

son zamanlarımız böyle geçicek harhalde neyse az kaldı inş.

son kontrole gtıgımzde dr bak saçlarına uzamış dedı ne guzldı saçları bıde soluk alışverışını gorduk aglıycaktım nerdeyse duygulandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…