2011 Nisan Anneleri

iyi akşamlar

evet usg ye göre bende yeni duydum da ondan sordum hatta herkes usg önde gidebilir ama sata göre alıyorlar diyordu

ne guzel bebeklerımız tek tek gelıyo.darısı basımıza.bende heyecanlandım ıyıce.hayırlısıyla bebeklerımızı sag salım kucagımıza alırız ınsallah.

kızlar ben şimdilik çıkıyorum,görüşürüz öpt sizi

benımkı sata gore olacak canım.bende yenı duydum usgye gore olanı.

genelde kozmetıkte falan oluyo.vardır mutlaka canım.ama ben esım olmayınca cıkamıyorum dısarı.düşer kalırım bıyerlerde:97:

doğru cnm çıkma zaten benim yarın doktor kontrolüm var çok yakınında alışveriş merkezi var o yüzden sordum ama kar yağarsa başka tabii ben bide beylikdüzünde oturuyorum buranın karı bir başka olur doktora nasıl giderim bilmem

İyi akşamlar kızlarNasılsınız
Life_city cnm benim Allah yardımcın olsun inş bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.Darısı bizim başımıza inş

evet cnm ilk bebeğim olucak. inş. haber vermeye çalışıcam. yarın haber veremezsemde çarş. mutlaka veririm hastaneden eve gelince.
ya ben anlamadım usg ye göre mi alıyorlar yoksa sata göremi
cnm doktorum bana başlarda büyük ihtimal sat a göre alıyoruz ama bebeğin durumuna görede bakıcam diyordu.
yani nasıl patlıcak balonu anlarız, doğacak çocuğuda anlıyoruz dedi.
ve yarının uygun zaman olduğunu söyledi. erken döllenmiş o yuzden büyük çıkıyor diyor.
bende ona güveniyorum.
lıfe_cıty ablam da senn gıbıydı ertesı gun doguma gtcektı gece 3 ış yapıyordu hala heycandan uykum gelmıyor dıyordu

bakalım ben napıcam bu gece

denizcim saol cnm tşk ederm.darısı sizlere.:)

Son düzenleme:

inş. güzel haberlerini bekliyoruz ama seni perşembe çıkarırlar gibime geliyor 2 gün sezeryanda kalınıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…