- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.841
kızlar ben şimdilik çıkıyorum,görüşürüz öpt sizi
kızlar yarın kadınlar günü ya acaba indirimler var mıdır mağazalarda
iyi akşamlarkızlar ben şimdilik çıkıyorum,görüşürüz öpt sizi
benımkı sata gore olacak canım.bende yenı duydum usgye gore olanı.
iyi akşamlar
evet usg ye göre bende yeni duydum da ondan sordum hatta herkes usg önde gidebilir ama sata göre alıyorlar diyordu
kızlar ben şimdilik çıkıyorum,görüşürüz öpt sizi
benımkı sata gore olacak canım.bende yenı duydum usgye gore olanı.
genelde kozmetıkte falan oluyo.vardır mutlaka canım.ama ben esım olmayınca cıkamıyorum dısarı.düşer kalırım bıyerlerde:97:
evet cnm ilk bebeğim olucak. inş. haber vermeye çalışıcam. yarın haber veremezsemde çarş. mutlaka veririm hastaneden eve gelince.allah yardımcın olsun ınsallah sag salım bebegını kucagına almayı nasıp etsın rabbım.bızı habersız bırakma sakın.merak edecegız burada senı.du edecegız senın ıcın.sende bızım ıcın et ne olur.ılkmıydı bebegın
cnm doktorum bana başlarda büyük ihtimal sat a göre alıyoruz ama bebeğin durumuna görede bakıcam diyordu.ya ben anlamadım usg ye göre mi alıyorlar yoksa sata göremi
lıfe_cıty ablam da senn gıbıydı ertesı gun doguma gtcektı gece 3 ış yapıyordu hala heycandan uykum gelmıyor dıyordu
evet cnm ilk bebeğim olucak. inş. haber vermeye çalışıcam. yarın haber veremezsemde çarş. mutlaka veririm hastaneden eve gelince.
cnm doktorum bana başlarda büyük ihtimal sat a göre alıyoruz ama bebeğin durumuna görede bakıcam diyordu.
yani nasıl patlıcak balonu anlarız, doğacak çocuğuda anlıyoruz dedi.
ve yarının uygun zaman olduğunu söyledi. erken döllenmiş o yuzden büyük çıkıyor diyor.
bende ona güveniyorum.
bakalım ben napıcam bu gece
denizcim saol cnm tşk ederm.darısı sizlere.:)
İyi akşamlar kızlarNasılsınız
Life_city cnm benim Allah yardımcın olsun inş bebişini sağlıcakla kucağına alırsın.Darısı bizim başımıza inş
kızlar ben çıkıyorum eşim geliyormuş bi şeyler hazırlayayım iyi akşamlar
kızlarrrrrrrrr :84::84::84:gülce ısmını sormuştum nasıl sızceee
Cnm çok hoş bir isim bence.Ayrıca anlamı da güzel niyeeee olmasıınnnnn
derin, ela,gülce hangısı guzel kılzar ozelıklle gülce nasıl sızce
sağol canım güllerin kralıcesı demk mış.derin yada gulce olcak
bızde senın gıbıyız.bebek dogacak hala ısım bulamadık.ezgi sıla ılayda ceren beren alçin duru ...ısım cokda karar veremıyoruz[/QUOTE
DURU güzel canım..............favorilerimden
bence GÜLCE çok güzel kızım olsaydı düşündüğüm isimlerdendi
hayırlısı olsun canımcım rabbım kucagına saglıklı bır sekılde almayı nasıp etsın inş şevval ismi kulagıma hoş gelır hep fıkır olur dıye soyledım yada eylül erva
Cnm çok hoş bir isim bence.Ayrıca anlamı da güzel niyeeee olmasıınnnnn
inş. güzel haberlerini bekliyoruz ama seni perşembe çıkarırlar gibime geliyor 2 gün sezeryanda kalınıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?