2011 Nisan Anneleri

saat ondan sonra yemek yemeyeceksın degılmı canım.ben oyle hatırladım sankı.zaten cok agır yemek yenmemesı daha ıyı olur.sende rahat olursun en azundan.annenler eşin aılen herkes cok heyecanlıdır sımdı.canım guzel haberlerını beklıyoruz.bebegınıde öp bızım ıcın

Hoşbulduk cnm valla benim iştahım her daim açıktı hamileliğimin başından beri ama işte bebişim kilo alsa yediklerim yarasa daha çok sevineceğim
rahımden bebege gıden kan akışından kaynklanıyormuş bebgın zayf olması
slm kızlarrrrrrrrrrrr kaç gündür pc sorunlu giremedim
nasılsınız bakalım varmı havadisler

hoşgeldınn ıyız cnm sen nslsın

slm kızlarrrrrrrrrrrr kaç gündür pc sorunlu giremedim
nasılsınız bakalım varmı havadisler

hosgeldın canım.yarın bebegımız gelıyor.yanı lıfe cıtynın bebegıolacak ınsallah.kızlarda ıyıler çok sukur.ama pek muhabbet sohbet yok son zamanlarda.sen nasılsın canım

rahımden bebege gıden kan akışından kaynklanıyormuş bebgın zayf olması

hoşgeldınn ıyız cnm sen nslsın
hoşbuldum tatlımmm iyi bende hastane çantası şu bu hallettim şimdide şeker ve sepeti yapmaya başladık yarnda temizliğe kadın geliyo iş çokkk

hosgeldın canım.yarın bebegımız gelıyor.yanı lıfe cıtynın bebegıolacak ınsallah.kızlarda ıyıler çok sukur.ama pek muhabbet sohbet yok son zamanlarda.sen nasılsın canım

evet lifecity den haberim vardı ay ne güzel yaaa 2 bebiş geliyo
evet topic boş gibi bendede koşturma işte tatlım pc bozuldu bugün yapıldıda rahatladım

kolay gelsın cnm.bene emınonnden aldım sepetını şeker suslerını

slm kızlarrr ben işleri bitirdim sayılır. sadece bi kaç parça ütüm kaldı. onuda bi kaç saat snra yapıcam.
evim mis gibi olduu. içim rahat artık doğuma gidebilirim:)

cnm bence derin ismi güzel.

cnmmm gözünaydın şimdiden Allah hayırlısı ile kucagına almayı nasip etsin inşallah.. güzel haberlerini bekliyoruz 2. bebeğimizde geliyor ayyy çok heyecanlı:))) bakalım 3. kim olacak:)) ay nasıl heyecanlısındır sen şimdii:)

saat 12 den snra bişey yeme
gece 3 ten snrada bişey içme dedi.
evet çok heycanlılar. saol cnm

Ah_Kalbim ve life_city cnm yarın anneliğinizin ilk resmi günü...dualarım sizinler...güzel haberlerini geç vermeyin bize

eşime diyorum şimdi ben yarın anne sende baba oluyorsun öylemi diyorum
mete geliyor diyorum ayy nasıl hoşuna gidiyor:)
rabbim bi an önce hepimizi kurtarsın

gulfuren saol cnm.oo hemde ne heycan:)

Son düzenleme:
Canlarım hepinize iyi akşamlar uzun zamandır girmedim şehir değişikliğim yüzünden bakıyorumda bayağı hareketlenmiş topigimiz doğuma gidecek arkadaşlara allah sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin bebişlerini

buarada benim doğum belli oldu sezeryan çünkü oğlum makattan geliyormuş doktor 37.ci haftada alırız dedi sizlerdede yalancı doğum sancısı oluyormu kızlar dün akşam resmen doğuruyorum sandım yok böyle bir sancı kasıklardan başladı ve 10 dakikada terden saçlarıma kadar sırılsıklam oldum korktum doğuruyorum sandım walla allha hepimize doğru zamanda yavrularımızı nasip etsin

Cnm hayırlısı olsun bakalım en azından nasıl doğum yapacağın belli olmuş...
Şu yalancı sancı dedikleri bende de oldu kasıklarımda öyle bir acı oldu ki geçivermedi de...1 saat falan kıvrandım

life_city canım güzel haberlerini bekliyoruz.Fırsat bulduğun ilk anda bizleri haberdar etmeyi unutma olur mu??

Ay bi isim olayı da bizde var sormayın.Çocuk doğdu doğacak bi karar veremedik.
Bu arada yarın oğlumun oda takımı gelecek.Çok heyecanlıyım,inşallah istediğim gibi olmuştur.

life _city Allah yardımcın olsun canım,kk da çok sık rastlıyorum nickine,o yüzden yazmak istedim...
Allah analı babalı büyütsünnn,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…