- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.861
evet cnm ilk bebeğim olucak. inş. haber vermeye çalışıcam. yarın haber veremezsemde çarş. mutlaka veririm hastaneden eve gelince.
cnm doktorum bana başlarda büyük ihtimal sat a göre alıyoruz ama bebeğin durumuna görede bakıcam diyordu.
yani nasıl patlıcak balonu anlarız, doğacak çocuğuda anlıyoruz dedi.
ve yarının uygun zaman olduğunu söyledi. erken döllenmiş o yuzden büyük çıkıyor diyor.
bende ona güveniyorum.
bakalım ben napıcam bu gece
denizcim saol cnm tşk ederm.darısı sizlere.:)
hosgeldın nasılsın canım.bebk nasıl iştahın nasıl.benım bayagı acılsı ıstahım
rahımden bebege gıden kan akışından kaynklanıyormuş bebgın zayf olmasıHoşbulduk cnm valla benim iştahım her daim açıktı hamileliğimin başından beri ama işte bebişim kilo alsa yediklerim yarasa daha çok sevineceğim
slm kızlarrrrrrrrrrrr kaç gündür pc sorunlu giremedim
nasılsınız bakalım varmı havadisler
slm kızlarrrrrrrrrrrr kaç gündür pc sorunlu giremedim
nasılsınız bakalım varmı havadisler
hoşbuldum tatlımmm iyi bende hastane çantası şu bu hallettim şimdide şeker ve sepeti yapmaya başladık yarnda temizliğe kadın geliyo iş çokkkrahımden bebege gıden kan akışından kaynklanıyormuş bebgın zayf olması
hoşgeldınn ıyız cnm sen nslsın
hosgeldın canım.yarın bebegımız gelıyor.yanı lıfe cıtynın bebegıolacak ınsallah.kızlarda ıyıler çok sukur.ama pek muhabbet sohbet yok son zamanlarda.sen nasılsın canım
hoşbuldum tatlımmm iyi bende hastane çantası şu bu hallettim şimdide şeker ve sepeti yapmaya başladık yarnda temizliğe kadın geliyo iş çokkk
evet lifecity den haberim vardı ay ne güzel yaaa 2 bebiş geliyo
evet topic boş gibi bendede koşturma işte tatlım pc bozuldu bugün yapıldıda rahatladım
kolay gelsın cnm.bene emınonnden aldım sepetını şeker suslerını
slm kızlarrr ben işleri bitirdim sayılır. sadece bi kaç parça ütüm kaldı. onuda bi kaç saat snra yapıcam.
evim mis gibi olduu. içim rahat artık doğuma gidebilirim:)
cnm bence derin ismi güzel.
saat ondan sonra yemek yemeyeceksın degılmı canım.ben oyle hatırladım sankı.zaten cok agır yemek yenmemesı daha ıyı olur.sende rahat olursun en azundan.annenler eşin aılen herkes cok heyecanlıdır sımdı.canım guzel haberlerını beklıyoruz.bebegınıde öp bızım ıcın
yok cnm doktorum herhangi bi sorun olmazsa ertesi gün öğlen çıkacağımı söledi.
iki ablamda öyle çıktılar.[/QUOTE
Haydi hayırlı olsun canım..Yarın büyük gün...Heyecan doruktadır..
Ah_Kalbim ve life_city cnm yarın anneliğinizin ilk resmi günü...dualarım sizinler...güzel haberlerini geç vermeyin bize
eşime diyorum şimdi ben yarın anne sende baba oluyorsun öylemi diyorum
mete geliyor diyorum ayy nasıl hoşuna gidiyor:)
rabbim bi an önce hepimizi kurtarsın
gulfuren saol cnm.oo hemde ne heycan:)
buarada benim doğum belli oldu sezeryan çünkü oğlum makattan geliyormuş doktor 37.ci haftada alırız dedi sizlerdede yalancı doğum sancısı oluyormu kızlar dün akşam resmen doğuruyorum sandım yok böyle bir sancı kasıklardan başladı ve 10 dakikada terden saçlarıma kadar sırılsıklam oldum korktum doğuruyorum sandım walla allha hepimize doğru zamanda yavrularımızı nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?