2011 Nisan Anneleri

Bende sık sık oluyor canım..Dün iki satte bir oldu,dedim bu sancılar kasılmalar sıklaşacak heralde..İlacımı atınca kesildi şükür..Birde benim karnım aşağıya indi,karnı aşağıya inen var mı?

canm bzde oda yapmaya karr werdk ama braz gec kaldk galba umarm yetiştireblrm daha modellere yeni bakyrm diyeblrm sznkii nasıl bakalım ne kadra mal ettnz

Güle güle sağlıkla kullanın ..

tüh ya life_city [/COLOR]e yetişemedim ya hayırlı doğumlar dileyecektim neyse artık dualarım onunla inşallah kolaylıkla atlatır

birde ah kalbimde mi doğuma girecek yanlış hatırlamıyorsam öyle demişti ki öyleyse inşallah oda çok rahat geçirir

canım benimki de makat gelişte daha döner diyolar ama doktor neden erken karar verdi acaba ? yoksa bu haftadan sonra umut yok mu benimki de mi sezaryen olcak?

canm bzde oda yapmaya karr werdk ama braz gec kaldk galba umarm yetiştireblrm daha modellere yeni bakyrm diyeblrm sznkii nasıl bakalım ne kadra mal ettnz

Biz siparişi 1 ay önceden vermiştik, ama bence geç kalmış sayılmazsın.Daha kısa sürede de teslim edilebilir sanıyorum.Bizimki düz beyaz...Dolap ve çekmecelerin kulpları mavi.Sade birşey seçtik, çok bebeksi seçmedik.Birkaç sene sonra bıkmasın diye.Yatağı büyüyenlerden.Fiyatı 1650 tl...Ankarada sitelerden aldık.Ama dolabın şeklini biraz değiştirmiştik.O yüzden nasıl oldu diye çok merak ediyorum.Yerleştirince eklerim fotoğrafını cnm.

Güle güle sağlıkla kullanın ..

Teşekkür ederiz canım.

Selam, geçmiş olsun..
Bugün bana da işyerimden bi arkadaş "karnın aşağıya inmiş bugün" dedi. Kafama takıldı,daha erken değil mi yaa?

arasıra uğruyorummm
güzel dilekleriniz için tşk edermmm

yemeğimi yedim bnde ve artık bişey yemicem. 12 den snra yeme dedi ama ben garanti olsun şimdiden snra yemeyim

Banada eski komşularım geldiğinde söyledi..Ama bende fark ettim ve mide eşkimesi hiç kalmadı...

Ben de arkadaş söyleyince farkettim ki bugün hiç kaburgamda ciğerimde ağrı hissetmedim..Ama sürekli tuvalet ihtiyacı da duymuyorum iyice inince baskı yaparmış, demek ki daha çok inmedi diye düşünüyorum. Yavaş ol kızım, yavaş yavaş gel Daha vakit var

arasıra uğruyorummm

yemeğimi yedim bnde ve artık bişey yemicem. 12 den snra yeme dedi ama ben garanti olsun şimdiden snra yemeyim

Sana yarın için sağlıklı ve kolay bir doğum dilerim. Ne güzel bi heyecan yaa, çok özendim, inşallah sağlıcakla kavuşursun bebeğine

Ben çok sık tuvalete gidiyorum..Hayırlısı inşallah..Seninki benimkinden de erken..Beklesinler biraz daha..

tşk ederm arkadaşlar.
heycan son dorukta bende.
bi yandan korkuyorum amaa bi yandanda oğlumu kucağıma alacağım için mutluyum.

arasıra uğruyorummm

tşk ederm arkadaşlar.

canım inşallah peklik yapacak bişeyler yememişsindir ameliyat olacağın için kabız olmaman lazım sonra çok kötü oluyo . bu arada sabah tuvelete çıkıp gidebilirsen rahat edersin

canım benimki de makat gelişte daha döner diyolar ama doktor neden erken karar verdi acaba ? yoksa bu haftadan sonra umut yok mu benimki de mi sezaryen olcak?

Canım benim 2hafta önde gidiyor sanırım bununda etkisi vardır çarşamba günü tekrar kontrolüm var buarada nts ye giren varmııı

Selam, geçmiş olsun..
Bugün bana da işyerimden bi arkadaş "karnın aşağıya inmiş bugün" dedi. Kafama takıldı,daha erken değil mi yaa?
Cnm benim hamileliliğim başından beri göbeğim hep aşağıda.Arkadaşlar da çok derdi bana teee ilk aylaran senin göbüş aşşağıda diye...

tşk ederm arkadaşlar.

Cnm benimmmmm korkma allah yardımcın olsun inş.Yarın sabah oğluşun kucağında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…