- 26 Nisan 2007
- 4.812
- 3.576
- 698
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.881
buarada benim doğum belli oldu sezeryan çünkü oğlum makattan geliyormuş doktor 37.ci haftada alırız dedi sizlerdede yalancı doğum sancısı oluyormu kızlar dün akşam resmen doğuruyorum sandım yok böyle bir sancı kasıklardan başladı ve 10 dakikada terden saçlarıma kadar sırılsıklam oldum korktum doğuruyorum sandım walla allha hepimize doğru zamanda yavrularımızı nasip etsin
life_city canım güzel haberlerini bekliyoruz.Fırsat bulduğun ilk anda bizleri haberdar etmeyi unutma olur mu??
Ay bi isim olayı da bizde var sormayın.Çocuk doğdu doğacak bi karar veremedik.
Bu arada yarın oğlumun oda takımı gelecek.Çok heyecanlıyım,inşallah istediğim gibi olmuştur.
life_city canım güzel haberlerini bekliyoruz.Fırsat bulduğun ilk anda bizleri haberdar etmeyi unutma olur mu??
Ay bi isim olayı da bizde var sormayın.Çocuk doğdu doğacak bi karar veremedik.
Bu arada yarın oğlumun oda takımı gelecek.Çok heyecanlıyım,inşallah istediğim gibi olmuştur.
buarada benim doğum belli oldu sezeryan çünkü oğlum makattan geliyormuş doktor 37.ci haftada alırız dedi sizlerdede yalancı doğum sancısı oluyormu kızlar dün akşam resmen doğuruyorum sandım yok böyle bir sancı kasıklardan başladı ve 10 dakikada terden saçlarıma kadar sırılsıklam oldum korktum doğuruyorum sandım walla allha hepimize doğru zamanda yavrularımızı nasip etsin
canm bzde oda yapmaya karr werdk ama braz gec kaldk galba umarm yetiştireblrm daha modellere yeni bakyrm diyeblrm sznkii nasıl bakalım ne kadra mal ettnz
Güle güle sağlıkla kullanın ..
Bende sık sık oluyor canım..Dün iki satte bir oldu,dedim bu sancılar kasılmalar sıklaşacak heralde..İlacımı atınca kesildi şükür..Birde benim karnım aşağıya indi,karnı aşağıya inen var mı?
Banada eski komşularım geldiğinde söyledi..Ama bende fark ettim ve mide eşkimesi hiç kalmadı...
arasıra uğruyorummm
güzel dilekleriniz için tşk edermmm
yemeğimi yedim bnde ve artık bişey yemicem. 12 den snra yeme dedi ama ben garanti olsun şimdiden snra yemeyim
arasıra uğruyorummm
yemeğimi yedim bnde ve artık bişey yemicem. 12 den snra yeme dedi ama ben garanti olsun şimdiden snra yemeyim
Ben de arkadaş söyleyince farkettim ki bugün hiç kaburgamda ciğerimde ağrı hissetmedim..Ama sürekli tuvalet ihtiyacı da duymuyorum iyice inince baskı yaparmış, demek ki daha çok inmedi diye düşünüyorum. Yavaş ol kızım, yavaş yavaş gelDaha vakit var
arasıra uğruyorummm
tşk ederm arkadaşlar.
heycan son dorukta bende.
bi yandan korkuyorum amaa bi yandanda oğlumu kucağıma alacağım için mutluyum.
tşk ederm arkadaşlar.
canım benimki de makat gelişte daha döner diyolar ama doktor neden erken karar verdi acaba ? yoksa bu haftadan sonra umut yok mu benimki de mi sezaryen olcak?
Cnm benim hamileliliğim başından beri göbeğim hep aşağıda.Arkadaşlar da çok derdi bana teee ilk aylaran senin göbüş aşşağıda diye...Selam, geçmiş olsun..
Bugün bana da işyerimden bi arkadaş "karnın aşağıya inmiş bugün" dedi. Kafama takıldı,daha erken değil mi yaa?
tşk ederm arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?