2011 Nisan Anneleri

life_citycanım dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruzinan ki sana hayırlı doğumlar demek için topiğe girdim ama yoktun tekrar bi bakayım dedim seni kaçırmadan söyleyeyim dedim canım allaha emanet olun

life_citycanım dualarım seninle güzel haberlerini bekliyoruzinan ki sana hayırlı doğumlar demek için topiğe girdim ama yoktun tekrar bi bakayım dedim seni kaçırmadan söyleyeyim dedim canım allaha emanet olun

saol cnm yaaa düşündüğün için.
burda zaten birbirimizi biz anlıyoruz.
çünkü aynı şeyleri yaşıyoruz.
bnde banyomu yaptım. yatmaya hazırlanıyorum ama uykum yok:)

ay ne heyecanlı canım Allah yardımcın olsun inşallah uykunda gelmez şimdi iyi geceler yarın güzel haberlerini alırız inşallah

canım ya heyecan iyice basıyor dimi bol bol inşirah suresini oku canım o rahatlatır inşallah

ayy sormayın çok heycan var
eşimde daha işten gelmedi. 1 saate kalmaz gelir ama.
onu bekleyeyim diyorum uyku zaten tutmuyor.

bebeğimin son tekmelerini hissediyorum

iyi geceler hanımlar.bende 32 haftalık hamileyim.yakın zamanda doğuma gidecek arkadaşlar allah yardımcınız olsun. inş sağlıkla alırız bebişleri kucagımıza..bebek cantası ve doğum cantasını hangi haftalarda hazırladınız arkadaşlar...

life_city canım sabah bebişinle buluşma zamanı allah yardımcın olsun sen şimdi uyuyamassın heyecandan dualarımız seninle bizleri habersiz bırakmaaa.

life_ city Allah yardımcın olsun canım bizim içnde dua et vende ameliyattan korkuyorum bizim birbirimize dualarımız kabul olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…