2011 Nisan Anneleri

günaydın kızlar dün doktor kontrolümüz vardı 3 hafta önce 1620 gr olan asyam 2533 gr olmuş ve bende 4 kilo almışım. analı kızlı baya şişmişiz.kendi kilomu görünce hemen akciyer geliştirici iğne de kortizon varmış serum yemiştim bir de balık hapını günde 2 şer tane içiyorum onlar yapmıs olabilir mi dedim doktorum bence sen yemişsin dedi (banane ben yemedim her zamanki gibi beslendim :2:)
bakalım biizm kız kaç kilo doğacak dokor bu haftalarda belli olur dedi haftaya tekrar gidecem nts için kontroller bir haftaya düştü...

kızım kilo alsın diye kaç haftadır pek iş yapmıyordum baktım durumu iyi eve gelince başladıom temizlik yapmaya eşim de nasıl kızıyo .. bebeği zayıflatmaya uğraşma diye :2:

çok şükür herşey yolunda minik asyam çok sağlıklı

Günaydınlar:79:

Tüm annelerimizin ve kız bebişlerimizin kadınlar günü kutlu olsun:92:

günaydın canımmm;sizlerin de kadınlar gününüz kutlu olsun

Günaydın mesacımmmmaşallah kızına çok sevindim ama kendini yoracak işler yapma canım

dorti dün doktora gitmişsin ve şükürki iyi haberler almışsın.Allah daim etsin inşaallah

lifecity Allah doğumunuda lohusalığınıda anneliğinide çok mutlu,sağlıklı ve huzurlu geçirmeni nasip etsin

ne güzeeeeeeeellllll yaramış annesi yediklerin.benimde öyle hem kendimi hem kızımı besliyorum.napalım yaaaa aç mı gezcez

Bugün 2. bebeğimiz dünyaya gelecek inşallah...lifecity canım dualarımız seninle Allah yardımcın olsun sağlıkla al bebişini kucağina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…