- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #45.921
kızlar merhaba nasılsınız kızlar bişi sorucam hastaneleriniz belli oldumu..
ben medipolde yapacağım inşallah sen nerde yapacaksın canım
canım bende çamlıca hospitalıumda yapacağımm.
medicana cnm büyük ihtimalle... :97:
canım sizin doğum fiyatı belli mi?
Günaydınlar:79:
Tüm annelerimizin ve kız bebişlerimizin kadınlar günü kutlu olsun:92:
günaydın kızlar dün doktor kontrolümüz vardı 3 hafta önce 1620 gr olan asyam 2533 gr olmuş ve bende 4 kilo almışım. analı kızlı baya şişmişiz.kendi kilomu görünce hemen akciyer geliştirici iğne de kortizon varmış serum yemiştim bir de balık hapını günde 2 şer tane içiyorum onlar yapmıs olabilir mi dedim doktorum bence sen yemişsin dedi (banane ben yemedim her zamanki gibi beslendim:2:)
bakalım biizm kız kaç kilo doğacak dokor bu haftalarda belli olur dedi haftaya tekrar gidecem nts için kontroller bir haftaya düştü...
kızım kilo alsın diye kaç haftadır pek iş yapmıyordum baktım durumu iyi eve gelince başladıom temizlik yapmaya eşim de nasıl kızıyo .. bebeği zayıflatmaya uğraşma diye:2:
çok şükür herşey yolunda minik asyam çok sağlıklı
günaydın kızlar dün doktor kontrolümüz vardı 3 hafta önce 1620 gr olan asyam 2533 gr olmuş ve bende 4 kilo almışım. analı kızlı baya şişmişiz.kendi kilomu görünce hemen akciyer geliştirici iğne de kortizon varmış serum yemiştim bir de balık hapını günde 2 şer tane içiyorum onlar yapmıs olabilir mi dedim doktorum bence sen yemişsin dedi (banane ben yemedim her zamanki gibi beslendim:2:)
bakalım biizm kız kaç kilo doğacak dokor bu haftalarda belli olur dedi haftaya tekrar gidecem nts için kontroller bir haftaya düştü...
kızım kilo alsın diye kaç haftadır pek iş yapmıyordum baktım durumu iyi eve gelince başladıom temizlik yapmaya eşim de nasıl kızıyo .. bebeği zayıflatmaya uğraşma diye:2:
çok şükür herşey yolunda minik asyam çok sağlıklı
Günaydınlar:79:
Tüm annelerimizin ve kız bebişlerimizin kadınlar günü kutlu olsun:92:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?