2011 Nisan Anneleri

kızlar hangi deterjanla yıkadınız
amway alsam çok kokar mı acaba napıcam bu kokularla başım dertte
yada bildiğiniz az kokan bir deterjan var mı bebek eşyaları için
cnm ben dalan roxy aldım çok güzel kokuyor bayıldım valla mis gibi oldu bebişimin çamaşırları

evet ben de öyle hissediyorum şu anda iniyo toplanıyo bi şeyler yapıyor ama başı aşağıda olduğu için hep tuvalete gitme hissi var gidiyorum çok az bi şey geliyor
Cnm aynıları bende de oluyor.Hele sabah yataktan kalktığımda bi yerde toplanıveriyor.10dk da bir de wc deyim zaten.artık alıştım...Eğil kalk eğil kalk antreman oluyor bana

Cnm ben de hergün bazen günde 2 defa değiştiriyorum iç çamaşır özellikle de yürüdüğüm zaman veya mutfakta biraz fazla ayakta kalırsam

cnm belki dahada düşmüştür doktoruna bildir kan sayımıda ister belki ona göre kan hapını artırır belkide.

ya işin ilginci başkalarına çok güzel kokuyor bana çok kötü geliyor doktorum doğumla birlikte hormon seviyesi düşünce geçecek diyor inşallah .bende burnumu kapatıp gezdiğim için bebeğim de hiç kimyasal bir şey gitmedi diye düşünüyorum.

bende aynıyım her an dogurcakmış gıbıyım hep eksık var sankı, bır turlu cantamı hazrlayamıyorum hıç ış bıtmıyor sankı ıkı gundur de hıç ıştahım yok zorla yıyorum

kızlar kasılma nasl oluyor ya sankı kızımın poposu yaslanmış gıbı oluyor gerılıyor 10sn felan oylemı bıde baskı yapıyor ayagıyla sankı oda ole oluyor 10sn felan

Gebelikte karında kasılmalar Braxton Hicks kasılmaları
Bunlar olasılıkla gebeliğin 20. haftasından sonra başlayan, doğum provası niteliğindeki Braxton Hicks kasılmalarıdır. Bu kasılmalar daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Aslında rahminiz doğumda normal olarak bebeği itecek olan gerçek kasılmalara hazırlık olarak kaslarını germektedir. Bu alıştırma kasılmalarını genellikle sancısız (olasılıkla rahatsızlık verse de) sıkışmalar şeklinde hissedersiniz. Yukarıdan başlar, yavaş yavaş aşağı iner ve gevşerler. Genellikle 30 saniye sürerler (solunum egzersizlerine başlamanız için yeterli süre); ancak; 2 dakika veya daha fazla da sürebilirler.
Dokuzuncu ayda gebeliğin sonlarına doğru Braxton Hicks kasılmaları sıklaşabilir ve şiddetlenebilir; bazen sancılı da olabilir ve bunları gerçek doğum kasılmalarından ayırmak güçleşir. Bebeğinizi doğurtmaya yetmeseler de bu kasılmalar rahim ağzının açılmasına neden olabilirler.
Bu kasılmalar sırasında hissedebileceğiniz rahatsızlığı gidermek için sırtüstü uzanmayı ve gevşemeyi ya da kalkıp dolaşmayı deneyin. Duruşunuzu değiştirmek bunları tümden durdurabilir.

tşk ederım canım benım agrım olmuyor tekmesı çok sert gıbı bışey ole kalıyor sankı

çalışmıyordu ama evde bir cocuk daha vardı bir de yardım edeni yoktu bildiğim kadarıyla

aman allahım bende öyleyim.küçük bir çocuk ve yalnızım.korktum valla..Allah yardımcısı olsun inşallah

DREAMER sanada geçmiş olsun dualarımız seninle.inşallah erken gelmez kuzucun

şimdi ultrason kağıdına baktım benim de + - 380 gr yazıyor o halde bu kilolar yüzde yüz sağlıklı değil

aman allahım bende öyleyim.küçük bir çocuk ve yalnızım.korktum valla..Allah yardımcısı olsun inşallah

DREAMER sanada geçmiş olsun dualarımız seninle.inşallah erken gelmez kuzucun

sağolun kızlar...evet bebişin durumu gayet iyi sıkıntı olmaz inşallah ama tabi biliyorsunuz 37den öncesi erken doğum sayılıyor kaç gün daha içerde kalırsa kardır.
bu arada benim sırtıma vuruyor ağrılar zaman zaman.kızlarda genelde böyle olurmuş aklınızda olsun

canım gecmıs olsun.. dikkat et kendine gecen sefer aynı sey banada oldu ve doktorum e azından 15 marta kadar tutalım dikkat et dedi dikkat ediorum şiimdi sende dikkat et aman.. ne kadar cok kalırlarsa o kdr iyi malum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…