- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.121
cnm ben dalan roxy aldım çok güzel kokuyor bayıldım valla mis gibi oldu bebişimin çamaşırlarıkızlar hangi deterjanla yıkadınız
amway alsam çok kokar mı acaba napıcam bu kokularla başım dertte
yada bildiğiniz az kokan bir deterjan var mı bebek eşyaları için
Cnm aynıları bende de oluyor.Hele sabah yataktan kalktığımda bi yerde toplanıveriyor.10dk da bir de wc deyim zaten.artık alıştım...Eğil kalk eğil kalk antreman oluyor banaevet ben de öyle hissediyorum şu anda iniyo toplanıyo bi şeyler yapıyor ama başı aşağıda olduğu için hep tuvalete gitme hissi var gidiyorum çok az bi şey geliyor
Cnm ben de hergün bazen günde 2 defa değiştiriyorum iç çamaşır özellikle de yürüdüğüm zaman veya mutfakta biraz fazla ayakta kalırsamhoşbulduk canım ıyym bebşın bı kısım kıyaflerı kalmıştı onları utuledım zorladı benı bıraz ıkı kere çamaşırımı değiştrdım ıslandı ayakta kaldım ondan galıba
daha önce kanım 14e yakındı 1 ay önce 11 e inmişti kan hapı kullanmama rağmen doktorum olabiir demişti acaba daha damı düştü yarın karaciğer testi için kaşıntı var bende kan vericem acaba hemoglobine sadece bakarlar mı
cnm ben dalan roxy aldım çok güzel kokuyor bayıldım valla mis gibi oldu bebişimin çamaşırları
Cnm aynıları bende de oluyor.Hele sabah yataktan kalktığımda bi yerde toplanıveriyor.10dk da bir de wc deyim zaten.artık alıştım...Eğil kalk eğil kalk antreman oluyor bana
Cnm ben de hergün bazen günde 2 defa değiştiriyorum iç çamaşır özellikle de yürüdüğüm zaman veya mutfakta biraz fazla ayakta kalırsam
cnm belki dahada düşmüştür doktoruna bildir kan sayımıda ister belki ona göre kan hapını artırır belkide.
Herkese merhaba hergun takip ediyorum biraz korkmaya başladım ben 34+4 deyim. Erken gelecek diye çok korkuyorumm...çantam hazır ama ben hazır miyim bilmiyorum hamilelik sebebiyle belki dogum yaklaştı diye çok değişik dugular. İçindeyim .korkularım artıyor bir sorun olacak diye.oğlumun saglıgında bir sorun yok.benim kasilmalarim ağrılarım var acıdan ağladığım oluyor..arkadaşların anlattığı gibi gecenin yarısında suyum gelecek diye korkuyorum bebeğe bir şey olursa diyorum offf son günler olduğu icin belki kuruntularım ..sadece ben mı böyle verginin acaba off bilmiyorum....
tşk ederım canımGebelikte karında kasılmalar Braxton Hicks kasılmaları
Bunlar olasılıkla gebeliğin 20. haftasından sonra başlayan, doğum provası niteliğindeki Braxton Hicks kasılmalarıdır. Bu kasılmalar daha önce gebe kalmış kadınlarda daha erken başlar ve daha şiddetli olur. Aslında rahminiz doğumda normal olarak bebeği itecek olan gerçek kasılmalara hazırlık olarak kaslarını germektedir. Bu alıştırma kasılmalarını genellikle sancısız (olasılıkla rahatsızlık verse de) sıkışmalar şeklinde hissedersiniz. Yukarıdan başlar, yavaş yavaş aşağı iner ve gevşerler. Genellikle 30 saniye sürerler (solunum egzersizlerine başlamanız için yeterli süre); ancak; 2 dakika veya daha fazla da sürebilirler.
Dokuzuncu ayda gebeliğin sonlarına doğru Braxton Hicks kasılmaları sıklaşabilir ve şiddetlenebilir; bazen sancılı da olabilir ve bunları gerçek doğum kasılmalarından ayırmak güçleşir. Bebeğinizi doğurtmaya yetmeseler de bu kasılmalar rahim ağzının açılmasına neden olabilirler.
Bu kasılmalar sırasında hissedebileceğiniz rahatsızlığı gidermek için sırtüstü uzanmayı ve gevşemeyi ya da kalkıp dolaşmayı deneyin. Duruşunuzu değiştirmek bunları tümden durdurabilir.
tşk ederım canımBenım agrım olmuyor tekmesı çok sert gıbı bışey ole kalıyor sankı
çalışmıyordu ama evde bir cocuk daha vardı bir de yardım edeni yoktu bildiğim kadarıyla
benim de oyle cnm tam da şimdi karnım a bakıyordum ,,,şişiyor şişiyor iniyor sonra,,, değişik bişey içeride tepiniyor mu anlamadım:2:
Mesaim bitti iyi aksamlar kızlar
canım bende çamlıca hospitalıumda yapacağımm.
merhaba,çamlıca hospıtalıum da doktorun kim acaba,bende o hastane ile başlamıştım sonra bazı
nedenlerden ötürü bıraktım.
ıkı bucuk kıloyu gecdıyse korkmayın.benımde ıkı kıloya yakınmıs.ıkı bucugu gecse bende rahatlarım.ama benım daha 32 hafta olmadı bıle.sen rahat ol.dıkkat et.iş falan yapma.bak erken doguyo bebekler.kalsınlar gobeklerımızde sıcak sıcak bebeklerımız.hayırlısıyla zamanı gelınce saglıklı bı sekılde dogsun bebeklerımız ınsallah
şimdi ultrason kağıdına baktım benim de + - 380 gr yazıyor o halde bu kilolar yüzde yüz sağlıklı değil
bayans doğum yapmış çok şaşırdım.biraz da korktum çünkü benim hiç bir şeyim hazır değillldreamer canım inşallah bebişin biraz daha bekler ama haftan ve bebişin kilosu çok da geri değil .Rabbim hayırlı doğumlar versin inş.
aman allahım bende öyleyim.küçük bir çocuk ve yalnızım.korktum valla..Allah yardımcısı olsun inşallah
DREAMER sanada geçmiş olsun dualarımız seninle.inşallah erken gelmez kuzucun
sağolun kızlar...evet bebişin durumu gayet iyi sıkıntı olmaz inşallah ama tabi biliyorsunuz 37den öncesi erken doğum sayılıyor kaç gün daha içerde kalırsa kardır.
bu arada benim sırtıma vuruyor ağrılar zaman zaman.kızlarda genelde böyle olurmuş aklınızda olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?