2011 Nisan Anneleri

çok geçmiş olsun canım inşallah bebişin biraz daha bekler zamanında gelir.

canım çok ama çok geçmiş olsun inş. bebişin uslu uslu durur canım haklısın ne kadar dursa kar içerde:26:

Benimde öyle..Doktor dinleneceksin diyor..Dinlenmediğin zaman doğumu tetikliyormuş..Doktoruna gittiğinde de görün..Duruma göre ilaç veriyor canım :)

iyi akşamlar kızlar birkaç gündür giremiyorum inşallah herkes iyidir neler olup bitti acaba bayans doğum mu yapmış? ah_kalbimle life_city nasıl acaba haber verdilermi ? benim 2 gündür göbeğimin altı ağrıyor özellikle sağ tarafım doktora gitmeme de 2 hafta var acaba bu ne olabilirki sizde de böyle bir şikayet var mı offff ya aklıma kötü kötü şeyler geliyor daha çok erken :18:

bayans'ın sürprizi beni şok etti, ben daha çanta bile hazırlamadım. çok şükür haberler iyi, İnşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ve bir an önce emmeye başlarlar.
bu arada nırmal doğum düşünenler nefes egzersizi falan yapıyor musunuz?

bayans tatlışoğlum

ikinizi de tebrik ediyorum...allah analı babalı büyütsün...bayans beni de şok etti...hayırlısı allah sağlık versin ne güzel kavuşmuş yavrusuna..

ben normal düşünenlerdenim(( tabi arada korkup vazgeçiyorum)nefes egzersizi yapmadım fakat ne yapmam nasıl nefes alıp ıkınmam gerektiğini biraz araştırdım...fakat kış olması nedeniyle ne bi yürüyüş yaptım ne egzersiz...nası olcak bilmiyorum.sen yaptın mı hiç egzersiz yürüyüş...allahım hakkımızda hayırlı doğum hangisiyse onu nasip etsin

Günaydın herkese...
Çok fena kar var..Göz gözü görmüyor dışarda.Ama ben kar istemiyorum artık yaa bahar gelsin bebişlerimizle birlikte...
Oğlumun oda takımını da getiremediler sırf şu kar yüzünden.Biraz daha beklicez artık ne yapalım.

günaydın kızlar

sueylül

çoktandır yoktun canım. ben de seni yakalamaya çalışıyordum. verdiğin taktikler işe yaradı. geçen hafta bebişim 2256 gram olmuş. 3 haftada 700 gram kadar almışsağol canım benim yulafa devam

gunaydın kızlar ben kayserıdeyım burayada cok fena kar gelıyo dedıler ama sabah sankı bı bahar gunune uyandık gunes sımsıcacık dogmustu.bakalım hayırlısı artık

kızlar dogum cantanıza steel tea koyanınız varmı anne sütünü artırmak için hemen içiliyormuş benım görümcem yenı dogum yaptı o bana tembihledi çok ıyı oluyormus

rica ederim canm benm.bende bu tuyolari tr de hemsirelik yaparken doktorlardan ogreniyodum.sana yardimci olabildiysem ne mutlu bana.bu arada yegenimede maasallah.

canım nasıl bı beslenme yolu ızledın bana da anlatabılırmısın

günaydın kızlar...nası bi yöntem bu??yulafı nası yediniz??ben de öğrenebilir miyim?*

burda acayip kar var...dışarıda manzara harika akşamdan beri hiç durmadan yağdı maşallah...çıkıp yürüyüş yapmayı çok isterdimm karı çok severim ama artık seneye inşallah...bebişimle inşallah...dışarı çıkmak bile bize fazla..aman dikkat kızlar sıkı giyinin kayıp düşmeyin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…