- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.161
rica ederim canm benm.bende bu tuyolari tr de hemsirelik yaparken doktorlardan ogreniyodum.sana yardimci olabildiysem ne mutlu bana.bu arada yegenimede maasallah.
canım nasıl bı beslenme yolu ızledın bana da anlatabılırmısın
günaydın kızlar...nası bi yöntem bu??yulafı nası yediniz??ben de öğrenebilir miyim?*
sağol canım benim hepimizin bebişlerine maşallah
tatlım her sabah mutlaka 1 tane yumurta yiyorum. yanında peynir falan. iş yerime getiriyorum. öğlen sebze veya et duruma göre. akşam da öğlen ne yediysem sebzeyse mesela et, et se sebze. tabi bu hergün böyle mümkün olmayabiliyor. 2-3 öğün üst üste sebze olabiliyor. öğlen ve akşam yemeklerinin yanında mutlaka koca kase yoğurt. ara öğünlerde ceviz, portakal, kivi veya muz. bunları aynı gün içinde yemen gerekmiyor. mesela ben yatarken 1 muz 1 kivi yiyorum ve 1 büyük bardakta süt içiyorum. ertesi gün gündüz ara öğününde ceviz portakal yiyorum gibi. bunun yanında sueylülün söylediği tam tahıllı kellogs yada nesfit lerden yiyorum. gerçekten kivi, muz, tam tahıllı ve süt ürünleri bebeğe inanılmaz kilo aldırıyor. bizzat denedim gördüm
günaydın canım. hani bu tam tahıllı kellogs, nesfit falan oluyo ya onlardan yiyorum ben. hem kilo yapmıyor hem bebişe çok yarıyor.
Günaydın herkese...
Çok fena kar var..Göz gözü görmüyor dışarda.Ama ben kar istemiyorum artık yaa bahar gelsin bebişlerimizle birlikte...
Oğlumun oda takımını da getiremediler sırf şu kar yüzünden.Biraz daha beklicez artık ne yapalım.
günaydın kızlar bugün çok soğuk
günaydın kızlar
burdada acayip yagmur var
günaydın kızlar
sueylül
çoktandır yoktun canım. ben de seni yakalamaya çalışıyordum. verdiğin taktikler işe yaradı. geçen hafta bebişim 2256 gram olmuş. 3 haftada 700 gram kadar almışsağol canım benim yulafa devam
gunaydın kızlar ben kayserıdeyım burayada cok fena kar gelıyo dedıler ama sabah sankı bı bahar gunune uyandık gunes sımsıcacık dogmustu.bakalım hayırlısı artık
günaydın kızlar...nası bi yöntem bu??yulafı nası yediniz??ben de öğrenebilir miyim?*
Günaydın herkese
günaydın kızlar.
bu gece uyku tutmadı kalktım bende sonra birden ağlama geldi yarım saat hıçkıra hıçkıra ağladım nerdeyse..zor sustum..uykuyada 6 dan sonra dalabildim...taş çatlasın 2 saatlik uykum var((
günaydın kızlar.
Bu gece uyku tutmadı kalktım bende sonra birden ağlama geldi yarım saat hıçkıra hıçkıra ağladım nerdeyse..zor sustum..uykuyada 6 dan sonra dalabildim...taş çatlasın 2 saatlik uykum var((
günaydın kızlar.
bu gece uyku tutmadı kalktım bende sonra birden ağlama geldi yarım saat hıçkıra hıçkıra ağladım nerdeyse..zor sustum..uykuyada 6 dan sonra dalabildim...taş çatlasın 2 saatlik uykum var((
hepinize günaydınlar güzel hanımlarr..... mucukss....
günaydn kısslar nasılsınız biz iyiyiz ama sabah çok mutsuz uyandım dün k.validemleri aradım dün köyde bir kadın doğum yapmış bebek kurtulmuş ama kadın ölmüş doğumla ilgili korkularım tereddütlerim vardı ama hiç bu yönünü düşünmemiştim, sizlerle de paylaşmak istemezdim ama içim sıkıldı napiyim eşimin de haberi olmuş ama bana söylememiş, allah hepimiz hayırlı sağlıklı doğumlar nasip ein, [sıze="3"]leegörkem[/sıze] bebeğiinin sağlıklı kilo almasına çok sevindim geçen kontrolde ben de çok sağlıklı beslenmiştim ve hemen bebeğimin kilosuna yansımıştı bu iki haftadır pek dikkat etmiyorum bakalım cuma kontrol var ne diycek dr, özellikle haşlanmış yumurta ve peynirden nefret ettim sabahları özellikle midem almıyor,
dreamer geçmiş olsun inşallah biraz daha dayanır bebişin bol bol dinnlen bende korktum bu duyduklarımdan bu cuma izne ayrılıp dinlenicem bi güzel
bayans çok mutlu oldum ay ne denir bu durumda inşallah sağlıkla büyütürsün bebeğini
günaydn kısslar nasılsınız biz iyiyiz ama sabah çok mutsuz uyandım dün k.validemleri aradım dün köyde bir kadın doğum yapmış bebek kurtulmuş ama kadın ölmüş doğumla ilgili korkularım tereddütlerim vardı ama hiç bu yönünü düşünmemiştim, sizlerle de paylaşmak istemezdim ama içim sıkıldı napiyim eşimin de haberi olmuş ama bana söylememiş, Allah hepimiz hayırlı sağlıklı doğumlar nasip ein, Leegörkem bebeğiinin sağlıklı kilo almasına çok sevindim geçen kontrolde ben de çok sağlıklı beslenmiştim ve hemen bebeğimin kilosuna yansımıştı bu iki haftadır pek dikkat etmiyorum bakalım cuma kontrol var ne diycek dr, özellikle haşlanmış yumurta ve peynirden nefret ettim sabahları özellikle midem almıyor,
Dreamer geçmiş olsun inşallah biraz daha dayanır bebişin bol bol dinnlen bende korktum bu duyduklarımdan bu cuma izne ayrılıp dinlenicem bi güzel
Bayans çok mutlu oldum ay ne denir bu durumda inşallah sağlıkla büyütürsün bebeğini
canım gecmıs olsun.. dikkat et kendine gecen sefer aynı sey banada oldu ve doktorum e azından 15 marta kadar tutalım dikkat et dedi dikkat ediorum şiimdi sende dikkat et aman.. ne kadar cok kalırlarsa o kdr iyi malum...
çok geçmiş olsun canım inşallah bebişin biraz daha bekler zamanında gelir.
canım çok ama çok geçmiş olsun inş. bebişin uslu uslu durur canım haklısın ne kadar dursa kar içerde:26:
kizlar keykey de dogum yapmis bilginize.dogummun nasil old.yazmis topige.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?