2011 Nisan Anneleri

rica ederim canm benm.bende bu tuyolari tr de hemsirelik yaparken doktorlardan ogreniyodum.sana yardimci olabildiysem ne mutlu bana.bu arada yegenimede maasallah.

sağol canım benim hepimizin bebişlerine maşallah

canım nasıl bı beslenme yolu ızledın bana da anlatabılırmısın

tatlım her sabah mutlaka 1 tane yumurta yiyorum. yanında peynir falan. iş yerime getiriyorum. öğlen sebze veya et duruma göre. akşam da öğlen ne yediysem sebzeyse mesela et, et se sebze. tabi bu hergün böyle mümkün olmayabiliyor. 2-3 öğün üst üste sebze olabiliyor. öğlen ve akşam yemeklerinin yanında mutlaka koca kase yoğurt. ara öğünlerde ceviz, portakal, kivi veya muz. bunları aynı gün içinde yemen gerekmiyor. mesela ben yatarken 1 muz 1 kivi yiyorum ve 1 büyük bardakta süt içiyorum. ertesi gün gündüz ara öğününde ceviz portakal yiyorum gibi. bunun yanında sueylülün söylediği tam tahıllı kellogs yada nesfit lerden yiyorum. gerçekten kivi, muz, tam tahıllı ve süt ürünleri bebeğe inanılmaz kilo aldırıyor. bizzat denedim gördüm

canım kellogsu ara öğün olarak mı yiyosun aya bende alayım bugün başlıyayım hemen

Kızlar üç kişi doğum mu yaptı şimdi bayansda dün mü yapmış?

günaydın canım. hani bu tam tahıllı kellogs, nesfit falan oluyo ya onlardan yiyorum ben. hem kilo yapmıyor hem bebişe çok yarıyor.

hmm..saol cnm...bebişim haftada 200 gr kadar alıyodu genelde bu sefer 2 HAFTADA 200 gr almış.az almış üzüldüm ben de .çok şükür gene de iyi ama gene de bebişime daha çok yarasın istiyorum..bide tahılları deneyim teşekkürler cnm

günaydın kızlar.
bu gece uyku tutmadı kalktım bende sonra birden ağlama geldi yarım saat hıçkıra hıçkıra ağladım nerdeyse..zor sustum..uykuyada 6 dan sonra dalabildim...taş çatlasın 2 saatlik uykum var ((

günaydın kızlar bugün çok soğuk

günaydın kızlar

burdada acayip yagmur var

gunaydın kızlar ben kayserıdeyım burayada cok fena kar gelıyo dedıler ama sabah sankı bı bahar gunune uyandık gunes sımsıcacık dogmustu.bakalım hayırlısı artık

günaydın kızlar...nası bi yöntem bu??yulafı nası yediniz??ben de öğrenebilir miyim?*

Günaydın herkese

Günaydın tatlılar

hayırdır tatlım kötü bir şey yok ya.. Yoksa hamilelik duygusallığı mı

Canım kıyamam sana..zaten doğum stresi var üzerimizde bir de uykusuzluk da üstüne gelince insan iyice kötü oluyor..

yok kızlar hiçbişey yok sebepsiz başladım ama çok fena ağladım.şimdi kafam kazan gibi valla.
kızım uyandı ondan kalktım yoksa yatacaktım.

Geçmişi okudum da doğum yapan 3 arkadaşımız olmuş..hayırlı uğurlu olsun inşallah bebekleri...Allah uzun ve güzel ömürler versin...ve tabi Allah bizlere de nasip etsin inş.

günaydn kısslar nasılsınız biz iyiyiz ama sabah çok mutsuz uyandım dün k.validemleri aradım dün köyde bir kadın doğum yapmış bebek kurtulmuş ama kadın ölmüş doğumla ilgili korkularım tereddütlerim vardı ama hiç bu yönünü düşünmemiştim, sizlerle de paylaşmak istemezdim ama içim sıkıldı napiyim eşimin de haberi olmuş ama bana söylememiş, Allah hepimiz hayırlı sağlıklı doğumlar nasip ein, Leegörkem bebeğiinin sağlıklı kilo almasına çok sevindim geçen kontrolde ben de çok sağlıklı beslenmiştim ve hemen bebeğimin kilosuna yansımıştı bu iki haftadır pek dikkat etmiyorum bakalım cuma kontrol var ne diycek dr, özellikle haşlanmış yumurta ve peynirden nefret ettim sabahları özellikle midem almıyor,
Dreamer geçmiş olsun inşallah biraz daha dayanır bebişin bol bol dinnlen bende korktum bu duyduklarımdan bu cuma izne ayrılıp dinlenicem bi güzel

Bayans çok mutlu oldum ay ne denir bu durumda inşallah sağlıkla büyütürsün bebeğini

ayy cnm ben de korktum şimdi ..aklımıza hep iyi şeyler getirmeye çalışalım şu doğumu bir atlatsak

günaydın kızlaar,

baktım ama bayanstan ve life cityden haber yok sanırım göremedim..
umarım bir problem yoktur,herşey yolundadır..

Günaydın canım..çok üzücü gerçekten ama o köyde kimbilir hangi şartlardaydı..Böyle haberlerle canını sıkma sen şimdi her zamankinden daha çok morale ihtiyacımız var çünkü..

canım gecmıs olsun.. dikkat et kendine gecen sefer aynı sey banada oldu ve doktorum e azından 15 marta kadar tutalım dikkat et dedi dikkat ediorum şiimdi sende dikkat et aman.. ne kadar cok kalırlarsa o kdr iyi malum...

çok geçmiş olsun canım inşallah bebişin biraz daha bekler zamanında gelir.

canım çok ama çok geçmiş olsun inş. bebişin uslu uslu durur canım haklısın ne kadar dursa kar içerde:26:

günaydın kızlar teşekkür ederim hepinize. dinleniyoruz, mümkün olduğunca bekletmeye çalışıoruz kızımı bakalım.

bu arada sizlere birşey sorcaktım özellikle tecrübeli anneler bu doğum nişanı illaki pembemsi mi olur yoksa yumurta akı gibi yoğun mukoza olabilirmi. sabah çamaşırımda yoğun bir akıntı vardı acaba dedim.ama alttan muayenden sonrada böyle yoğun akıntı olabilirmiş. sizlere bir sormak istedim ona göre doktorumu arıycam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…