- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.181
canım keykey ne kadarlık tı kı dogum olmus
kizlar keykey de dogum yapmis bilginize.dogummun nasil old.yazmis topige.
günaydın kızlar teşekkür ederim hepinize. dinleniyoruz, mümkün olduğunca bekletmeye çalışıoruz kızımı bakalım.
bu arada sizlere birşey sorcaktım özellikle tecrübeli anneler bu doğum nişanı illaki pembemsi mi olur yoksa yumurta akı gibi yoğun mukoza olabilirmi. sabah çamaşırımda yoğun bir akıntı vardı acaba dedim.ama alttan muayenden sonrada böyle yoğun akıntı olabilirmiş. sizlere bir sormak istedim ona göre doktorumu arıycam
karlı ankaradan herkese selam.kızlar ankara boyle kar gormedı bence.hıc kesılmeyen devamlı yagan ve muhtesem gorunen bır kar var.dunden berı hıc kesılmedı ve kesılecegede benzemıyor.ama manzara muhtesem.allah dısarda kalanlara ve calısanlara yardım etsın.ınsallah kaza bela olmadan atlatırız bu kışıda.ben kardan cok korkarım.ne oluyosa kardan buzdan oluyo.allah hepımızı korusun.
32.haftasinda 3 martta dogum yapmis canm.ayrintilari topigin dogum hikayeleri bolumune yazmis.
yeni katıldım aranıza günler geçmek bilmiyor bir an önce kuçaklarımıza alırız inş
yaa siz kar dedikçe özlediğimi farkettim 2 senedir kar yüzü görmüyorum.burda gece hava yumuşaktı.yağmur yağdı,şimdide güneşli.kızda parka gidelim diye tutturdu ama hiç halim yok bütün enerjimi gözyaşlarıma verdim gece(
doğum hikayeleri kısmına nerden gırıyoruzkı ben bulamadım
Hayırdır canım ne oldu?
Kötü bir şey yok umarım!
biz bugün kontrole gittik teyzeleri kızım 2420 gr olmuş doktor suyun gelirse kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi dedim doktor hanım erken doğum şüphesi mi var dedi doğumun ne zaman olacağı belli olmaz :44:
biz bugün kontrole gittik teyzeleri kızım 2420 gr olmuş doktor suyun gelirse kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi dedim doktor hanım erken doğum şüphesi mi var dedi doğumun ne zaman olacağı belli olmaz :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?