2011 Nisan Anneleri

günaydın annişler

bursa bembeyaz oldu heryer kar manzare süper düşme korkum olmasa biraz yürümek istiyorum ama düşücem diye bi yere çıkamam erken doğum yapan bayansa duyunca şok oldum benim daha çantam bile hazır değil inş.kızım vaktinde gelir çünkü hala çalışıyorum ve eksiklerim var kısmet olursa önümüzdeki hafta sonuna kadar herşeyim bitmiş olacak bende izne ayrılıyorum 15 martta inş.herşey yolunda giderde sıkıntı çekmeyiz

Geçmiş olsun canım...pembemsi oluyor canım..akıntı gibi değil...

karlı ankaradan herkese selam.kızlar ankara boyle kar gormedı bence.hıc kesılmeyen devamlı yagan ve muhtesem gorunen bır kar var.dunden berı hıc kesılmedı ve kesılecegede benzemıyor.ama manzara muhtesem.allah dısarda kalanlara ve calısanlara yardım etsın.ınsallah kaza bela olmadan atlatırız bu kışıda.ben kardan cok korkarım.ne oluyosa kardan buzdan oluyo.allah hepımızı korusun.

Selam canım..kar sizde soğuğu bizde..izmir de dün kar atıştırdı ama bugün yok sadece çok soğuk..bir an önce bahar gelsin yaa...

gunaydın kızlar

keykey arkadaşımızda dogum yapmış bızım bebekler çok acelecıler erkenden gelıyorlar benı her gecen gun bıraz daha korkutuyorlar:18: sağlıklı olsunlarda allah yardımcımız olsun kızlar

Günaydın kızlar, ayyy ne oluyor bu nisan bebişlerine erkenden gelmek istiyorlar.Keykey arkadaşımız da 32.haftasında doğum yapmış.İnş bir an önce bebiş evine gelir de annesi kuzusuna doyar.
Valla ben iyice tırsmaya başladım yaaaa

günaydınn kızlarrr dışarı çook soğuk ay yarın doktor randevumda var hava böyle olursa yarın gidemem heralde neyse keykey arkadaşımızda doğum yapmışş allah yardımcısı olsun erkenden gelmiş bebek ama sağlıkları iyiyimiş inş en kısa zamanda toparlarlar inşş.

selam kızlar
nasılsınız?
keykey arkadaşımızda doğum yapmış hayırlısı olsun
allah analı babalı büyütmeyi nasib etsin inşallah.

yeni katıldım aranıza günler geçmek bilmiyor bir an önce kuçaklarımıza alırız inş

hoşgeldin aramıza cnm
sağlıkla kucağına alırsın bebeğini inşallah.

yaa siz kar dedikçe özlediğimi farkettim 2 senedir kar yüzü görmüyorum.burda gece hava yumuşaktı.yağmur yağdı,şimdide güneşli.kızda parka gidelim diye tutturdu ama hiç halim yok bütün enerjimi gözyaşlarıma verdim gece(

biz bugün kontrole gittik teyzeleri kızım 2420 gr olmuş doktor suyun gelirse kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi dedim doktor hanım erken doğum şüphesi mi var dedi doğumun ne zaman olacağı belli olmaz :44:

Hayırdır canım ne oldu?
Kötü bir şey yok umarım!

yok cnm hiçbişeyden bişey yokken gece gece ağlama krizine girdim sabaha kadar uyuyamadım.şimdi kafam kazan gibi.ev darmadağın.kız gece halletti yine kalkıp toparlamaya mecalim yok..uyumak istiyorum sadece uyumak..kimseyi görmek,kimseyle konuşmak istemiyorum.bu akşama misafir gelecekti iptal edicem hiç halim yok kalk temizlik yap,pasta börek yap,gece boyu çay koy,meyve koy,millet gidince ortalığı topla,mutfağı hallet....gözümde büyüyor valla

biz bugün kontrole gittik teyzeleri kızım 2420 gr olmuş doktor suyun gelirse kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi dedim doktor hanım erken doğum şüphesi mi var dedi doğumun ne zaman olacağı belli olmaz :44:

Maşallah kızına
Korkma bence haklı sonuçta doktor baksana ne olacağı belli olmuyor.
Özel bir nedenle söylememeiştir bence.

benim ki de böyle kaçamak cevap verdi ..ben de sordum hangi tarihler arasında bekliyeyim dedim 36 haftadan sonra gelmeye başlıyorlar dedi :2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…