- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.201
biz bugün kontrole gittik teyzeleri kızım 2420 gr olmuş doktor suyun gelirse kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi dedim doktor hanım erken doğum şüphesi mi var dedi doğumun ne zaman olacağı belli olmaz :44:
yok cnm hiçbişeyden bişey yokken gece gece ağlama krizine girdim sabaha kadar uyuyamadım.şimdi kafam kazan gibi.ev darmadağın.kız gece halletti yine kalkıp toparlamaya mecalim yok..uyumak istiyorum sadece uyumak..kimseyi görmek,kimseyle konuşmak istemiyorum.bu akşama misafir gelecekti iptal edicem hiç halim yok kalk temizlik yap,pasta börek yap,gece boyu çay koy,meyve koy,millet gidince ortalığı topla,mutfağı hallet....gözümde büyüyor valla
Kızlar üç kişi doğum mu yaptı şimdi bayansda dün mü yapmış?
biz bugün kontrole gittik teyzeleri kızım 2420 gr olmuş doktor suyun gelirse kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi dedim doktor hanım erken doğum şüphesi mi var dedi doğumun ne zaman olacağı belli olmaz :44:
herkese selaam kızlaar bnmde pek keyfm yok grip oldukay bi gryrm doğuran doğurana telaş başladı galbaaa cantam bile hazır deil bnm koyacklrm hazr da neyse hallderz onu da inş
bayans keykey ah kalbim hepnzn gozu aydunn darsı tum beklyen annelern başına sag salim insaallh...
herkese selaam kızlaar bnmde pek keyfm yok grip oldukay bi gryrm doğuran doğurana telaş başladı galbaaa cantam bile hazır deil bnm koyacklrm hazr da neyse hallderz onu da inş
bayans keykey ah kalbim hepnzn gozu aydunn darsı tum beklyen annelern başına sag salim insaallh...
of çok sıkıcı bir gün.kar istemiyoruuumm benböyle doğumları duydukça da heyecanlanıyor insan.bugün eşim işe bile gidemedi kardan, suyum muyum gelse naparım ben :18:
Dudağımın ortasında da kocaman bir uçuk çıkmış gece.botokslu gibiyim aynen:) uçuğa ne iyi geliyodu ya ne sürüyoduk bileniniz var mı?
canım, bu benim ikinci hamileleiğim ben de anlayamadım bu kasılma olayını.karnımda garip bişeyler oluyor sertleşiyor,bebiş aşağıya baskı yapıyor,canımı acıtıyor doktora söyledim usg ile bakıp kasılman falan yok dedi.henüz nst ye girmedim.dışarıdada öyle bir kar var ki erken doğuracağım diye ödüm kopuyor.mazallah erken doğum olsa hastaneye nasıl gidilir bilmiyorum.Bu kasılma olayını ben hala anlayamadım şimdi bebek neredeyse karnımızdan çıkacak gibi şişlik yapıyo sonra iniyo toplanıyo bi yere doktor a sordum o değil dedi böyle karnım taş gibi sert olup ağrım olacakmıs
canım, bu benim ikinci hamileleiğim ben de anlayamadım bu kasılma olayını.karnımda garip bişeyler oluyor sertleşiyor,bebiş aşağıya baskı yapıyor,canımı acıtıyor doktora söyledim usg ile bakıp kasılman falan yok dedi.henüz nst ye girmedim.dışarıdada öyle bir kar var ki erken doğuracağım diye ödüm kopuyor.mazallah erken doğum olsa hastaneye nasıl gidilir bilmiyorum.
canım, bu benim ikinci hamileleiğim ben de anlayamadım bu kasılma olayını.karnımda garip bişeyler oluyor sertleşiyor,bebiş aşağıya baskı yapıyor,canımı acıtıyor doktora söyledim usg ile bakıp kasılman falan yok dedi.henüz nst ye girmedim.dışarıdada öyle bir kar var ki erken doğuracağım diye ödüm kopuyor.mazallah erken doğum olsa hastaneye nasıl gidilir bilmiyorum.
slm hamişler:))nasıl gidiyor göbüşler büyüyomu?benimde kızım sarılık oldu 1 gece hastanede kaldık şükür şimdi iyi cuma kontrole götüreceğim yine.. şimdi uyku depolayın kızlar bebiş dğunca uykusuz geceler sizi bekliyor...sağlıklıolsunlarda bunlar olacak olan şeyler...life city den haber varmı doğum yaptımı acaba?
Merhabalar arkadaşlar,
bebek kıyafetlerinizi ne zamn yıkamayı planlıyorsunuz?
ben 33. haftamdayım ama hala hiçbişi yapmadım...
kıyafet ve oda hazırlıkları ile iligli planlarımızı paylaşalım mı?
benim bu konuda gerçekten cok aklım karışık..
slm hamişler:))nasıl gidiyor göbüşler büyüyomu?benimde kızım sarılık oldu 1 gece hastanede kaldık şükür şimdi iyi cuma kontrole götüreceğim yine.. şimdi uyku depolayın kızlar bebiş dğunca uykusuz geceler sizi bekliyor...sağlıklıolsunlarda bunlar olacak olan şeyler...life city den haber varmı doğum yaptımı acaba?
ben 34teyim cnm önceki gün yıkadık dün ütüledim çantamı hazırladım
Merhabalar arkadaşlar,
Merhabalar arkadaşlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?