2011 Nisan Anneleri

biz bugün kontrole gittik teyzeleri kızım 2420 gr olmuş doktor suyun gelirse kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi dedim doktor hanım erken doğum şüphesi mi var dedi doğumun ne zaman olacağı belli olmaz :44:

maşallah kilosu yerinde.inşallah bişey olmaz cnm dikkatli ol yinede.valla ben kızıyorum kendime neden o kadar ağladım diye..ben ağladıkça sancılarım şiddetlendi..hala sancım var ara ara

Senin hormonlar iyice tavan yaptı sanırım.
Biraz açılmışsındır gerçi baş ağrısı olmasa daha iyi olurdu tabii.
Boş ver canım dağınık kalsın.
Misafirleri de dediğin gibi iptal et.
O kafayla zaten çekilmez.
başka zaman çağırırsın.

herkese selaam kızlaar bnmde pek keyfm yok grip olduk ay bi gryrm doğuran doğurana telaş başladı galbaaa cantam bile hazır deil bnm koyacklrm hazr da neyse hallderz onu da inş
bayans keykey ah kalbim hepnzn gozu aydunn darsı tum beklyen annelern başına sag salim insaallh...

biz bugün kontrole gittik teyzeleri kızım 2420 gr olmuş doktor suyun gelirse kanaman olursa hemen hastaneye gel dedi dedim doktor hanım erken doğum şüphesi mi var dedi doğumun ne zaman olacağı belli olmaz :44:

maşallah cnm kocaman olmuş kızın
doktor banada her seferinde aynı şeyi söylüyo merak etme cnm bi sorun olduğundan değil bilgilendirmek için söylüyolarmış öle dedi bana.

cnm geçmiş olsun dikkat et kendine havalar çok kötü.

Canım geçmiş olsun..benim de boğazım çok kötü dikenli tel var sanki boğazımda öyle batıyor...ıhlamur falan içelim bol bol...doğumlar yaklaşıyor

Of çok sıkıcı bir gün.Kar istemiyoruuumm ben Böyle doğumları duydukça da heyecanlanıyor insan.Bugün eşim işe bile gidemedi kardan, suyum muyum gelse naparım ben :18:
Dudağımın ortasında da kocaman bir uçuk çıkmış gece.Botokslu gibiyim aynen:) Uçuğa ne iyi geliyodu ya ne sürüyoduk bileniniz var mı?

yak cnm tahta kaşık ısıt ısıt tut uçuğuna bir de eczane de krem satılıyo uçuk için ama ben kesinlikle yakınca daha cabuk geçtiğini düşünüyorum çek ucuk cıklar

canım, bu benim ikinci hamileleiğim ben de anlayamadım bu kasılma olayını.karnımda garip bişeyler oluyor sertleşiyor,bebiş aşağıya baskı yapıyor,canımı acıtıyor doktora söyledim usg ile bakıp kasılman falan yok dedi.henüz nst ye girmedim.dışarıdada öyle bir kar var ki erken doğuracağım diye ödüm kopuyor.mazallah erken doğum olsa hastaneye nasıl gidilir bilmiyorum.

benim üst kısımda oluyo sanki ayakları ile itekliyo geriniyor mu acaba pazartesi nts ye girecem bakalım ne cıkacak

Arkadaşlarımızın doğum yaptığını duydukça hepimizi erken doğum korkusu sardı yaa....İnşallah zamanında gelir bebişler 38 den önce gelmesinler de..!

Merhabalar arkadaşlar,

bebek kıyafetlerinizi ne zamn yıkamayı planlıyorsunuz?
ben 33. haftamdayım ama hala hiçbişi yapmadım...
kıyafet ve oda hazırlıkları ile iligli planlarımızı paylaşalım mı?
benim bu konuda gerçekten cok aklım karışık..

slm hamişler:))nasıl gidiyor göbüşler büyüyomu?benimde kızım sarılık oldu 1 gece hastanede kaldık şükür şimdi iyi cuma kontrole götüreceğim yine.. şimdi uyku depolayın kızlar bebiş dğunca uykusuz geceler sizi bekliyor...sağlıklıolsunlarda bunlar olacak olan şeyler...life city den haber varmı doğum yaptımı acaba?

slm cnm hoşgeldin. henüz haber yok life cityden cnm ama bayans ve keykey doğum yapmış onları söyleyebilirim. dikkat edin annesi bol bol emzir kuzucunu

ben 28. haftada falan yıkamıştım.herşey hazır ama çantaya koymadım daha üşengeçlik ediyorum ((

Canım benim,çok geçmiş olsun..valla haklısın ama şimdiden uyutmuyor ki bizi bu bıdıklar..

ben 34teyim cnm önceki gün yıkadık dün ütüledim çantamı hazırladım
doğum haberleri başladı hazırlamak lazım gecikme bence.

oh sen kurtardın cnm darısı hayırlısıyla bize inşallah
bebişin kontrolü iyi geçer inşallah biz hala karnımızda kontrol ettiriyoruz :))

Merhaba canım..ben 32.haftamda yıkayıp ütüledim oğlumun kıyafetlerini...hastane çantamız da hazır..malum erken doğumlar var aramızda hazırlıklı olmamız lazım..

cnm ışığı hep açık bırakıyorsunuz dimi sarılık olmaması için hep ışık yakmak gerekiyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…