2011 Nisan Anneleri

Merhaba kızlar aman dikkat edin en ufak bi ağrıda sancıda yatın dinlenin
hatta geçmezse doktorunuza başvurun çok ayakta kalmayın

Ben pazar günü 32+6 da hafif bi lekelenmeyle doktora gittim, 1 cm açıklık olduğu görüldü
Erken doğum tehlikesine karşı hemen yatış verdiler, dün sabah çıktım hastaneden..
4-5 şişe serum, bebeğim için ciğer geliştirici iğne ve birsürü ilaçlarla açılmayı ve kasılmalarımı engellediler..
Şimdi evimde yatıyorum.. Ve en az 2 hafta daha yatmam gerekiyor.. Bebeğim 2.200 gr
Eğer farkedip doktora gitmeseydim doğum olabilirmiş, ve bebeğim buyuk ihtimalle 10-15 gün kadar kuvezde kalabilirmiş

Bana herkes çok aktifsin çok hareketlisin hiç hamileye benzemiyosun diyordu şimdi benzedim herhalde

Çok dikkat edinn, hiç bişi sizden ve bebeğinizden önemli değil
Vee son olarak hastane çantanız hazırda beklesin

cnm bir an önce hazırla kurtul kafan rahat etsin

geçmiş olsun cnm ayyy hergün senin yaşadıgın gibi haberler almaya başladık hepimizi bir korku saldı

Geçmiş olsun canım.

geçmiş olsun cnm ayyy hergün senin yaşadıgın gibi haberler almaya başladık hepimizi bir korku saldı

Sağol canım
Nisan bebekleri çok sabırsız çıktı.. Bu korkuyla yaşanmaz ama dikkatli olmakta fayda var

Geçmiş olsun canım.

Sağol canım

Neyse ben çıkıyorum uzanıcam kızlar aman çok dikkat edin

çok gecmış olsun.bu bebeklere ne oluyor çok sabırsızlar yaa

drum benı haftalık çagırmaya başladı bende gıtmıyım aksatım dıyodum ama bole okudukça gıtmek en ıyısı dıyorum şimdı.aman çok dıkkatlı olalım kızlar bızım nısan bebklerı sabırsız

Son düzenleme:
canım bene 34 . haftadayım çantamı hazırlayalı 1 ay oldu. bebeğinde tenine değecek olanları yıkadım ütüledim kaldırdım.bi bezini almadım karyolamda yapılıyo. bi beklemek kaldı bana.

Herşeyi hazırladım bir tek ev temizliği kaldı 20 mart pazar ablamlar da gelecek hep beraber yapacaz acaba çok mu geç bir şeyler eksik kalacak diye telaş yapıyorum kuaföre ne zaman gitsem acaba ufff keşke bebişlerimizin geliş tarihi belli olsa idi

Son düzenleme:

Canım çok geçmiş olsun iyi ki farketmişsin...aman canım yat biraz daha gelişsin bebiş..hepimiz çok dikkatli olmalıyız...

Selamm
Herkes nerde yaa eskiden daha çabuk ilerlerdi sayfalar.

Geçmiş olsun canım.
Ben de daha hiçbir şey yapmadım.
Hafta sonu inşallah beşiğimizi alabilirsek yıkama ve ütüleme işlerine başlayacağım.
Niye yaa ben çok seviyorum karı, tabii evde oturup izleyince
Uçuk kremi hemen geçiriyor.
Kullanmakta sakınca olmaz sanırım, ben kullanmıştım.
kızlar ik gündür belim feci agrıyo erken dogum haberlerini duydukça herşeyi dogum belirtisi zannediyorum galiba
Çok mu iş yaptın yoksa, geçmiş olsun.
Ooo annemiz gelmiş.
Geçmiş olsun bebişe.
Uykusuz geceler başladı demek.
Allah yardımcın olsun.

Çok geçmiş olsun canım.
Şimdi doğuma kadar yatman mı gerekecek?

benımde temzlıgım duruyor daha.herseyı tam dıyorum bakıyorum yıne eksık

hu huu ben geldim.. kıalar bu cuma son... ondan sonra evdeyim ve daha çok yazışırız... şahsen şurda doğurmamada 1-2 hafta kaldı...

hu huu ben geldim.. kıalar bu cuma son... ondan sonra evdeyim ve daha çok yazışırız... şahsen şurda doğurmamada 1-2 hafta kaldı...

Canımmm hoşgeldinnhadi hayırlısı ne güzel yaaa..benim daha 2 haftam var izne çıkmama...ayyy senin bebişe az kaldı patır patır dökülcez valla

Ay kızlar hemde ne zor geliyor işe gelmek anlatamammm.. neyse cumaya kadar burdayım ondan sonra evdeee...
walla bende tırsmaya başladım... :18: baksanıza bizim kızlar tek tek doğurmaya başladı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…