- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.241
Merhabalar arkadaşlar,
bebek kıyafetlerinizi ne zamn yıkamayı planlıyorsunuz?
ben 33. haftamdayım ama hala hiçbişi yapmadım...
kıyafet ve oda hazırlıkları ile iligli planlarımızı paylaşalım mı?
benim bu konuda gerçekten cok aklım karışık..
slm hamişler:))nasıl gidiyor göbüşler büyüyomu?benimde kızım sarılık oldu 1 gece hastanede kaldık şükür şimdi iyi cuma kontrole götüreceğim yine.. şimdi uyku depolayın kızlar bebiş dğunca uykusuz geceler sizi bekliyor...sağlıklıolsunlarda bunlar olacak olan şeyler...life city den haber varmı doğum yaptımı acaba?
Merhaba kızlaraman dikkat edin en ufak bi ağrıda sancıda yatın dinlenin
hatta geçmezse doktorunuza başvurunçok ayakta kalmayın
Ben pazar günü 32+6 da hafif bi lekelenmeyle doktora gittim, 1 cm açıklık olduğu görüldü
Erken doğum tehlikesine karşı hemen yatış verdiler, dün sabah çıktım hastaneden..
4-5 şişe serum, bebeğim için ciğer geliştirici iğne ve birsürü ilaçlarla açılmayı ve kasılmalarımı engellediler..
Şimdi evimde yatıyorum.. Ve en az 2 hafta daha yatmam gerekiyor.. Bebeğim 2.200 gr
Eğer farkedip doktora gitmeseydim doğum olabilirmiş, ve bebeğim buyuk ihtimalle 10-15 gün kadar kuvezde kalabilirmiş
Bana herkes çok aktifsin çok hareketlisin hiç hamileye benzemiyosun diyordu şimdi benzedim herhalde
Çok dikkat edinn, hiç bişi sizden ve bebeğinizden önemli değil
Vee son olarak hastane çantanız hazırda beklesin
kızlar kendımı mı dınlıyorum bılmıyorum ama sankı karnıma ıgne batar gıbı agrımaya başladı bıde kızım hıçkırıyor galıba pıt pıt
hu huu ben geldim.. kıalar bu cuma son... ondan sonra evdeyim ve daha çok yazışırız... şahsen şurda doğurmamada 1-2 hafta kaldı...
Merhaba kızlaraman dikkat edin en ufak bi ağrıda sancıda yatın dinlenin
hatta geçmezse doktorunuza başvurunçok ayakta kalmayın
Ben pazar günü 32+6 da hafif bi lekelenmeyle doktora gittim, 1 cm açıklık olduğu görüldü
Erken doğum tehlikesine karşı hemen yatış verdiler, dün sabah çıktım hastaneden..
4-5 şişe serum, bebeğim için ciğer geliştirici iğne ve birsürü ilaçlarla açılmayı ve kasılmalarımı engellediler..
Şimdi evimde yatıyorum.. Ve en az 2 hafta daha yatmam gerekiyor.. Bebeğim 2.200 gr
Eğer farkedip doktora gitmeseydim doğum olabilirmiş, ve bebeğim buyuk ihtimalle 10-15 gün kadar kuvezde kalabilirmiş
Bana herkes çok aktifsin çok hareketlisin hiç hamileye benzemiyosun diyordu şimdi benzedim herhalde
Çok dikkat edinn, hiç bişi sizden ve bebeğinizden önemli değil
Vee son olarak hastane çantanız hazırda beklesin
kızlar bizde dün doktordaydık herşey iyi çok şükür kızım 2 haftada 500 gr almış 2200gr ve 42 cm olmuş bende 1 kilo almışım 2 hafta sonra tekrar çağırdı kızım doğum pozisyonunu almış çok korkmama rağmen normal doğum yapıcam galiba Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
kızlar bizde dün doktordaydık herşey iyi çok şükür kızım 2 haftada 500 gr almış 2200gr ve 42 cm olmuş bende 1 kilo almışım 2 hafta sonra tekrar çağırdı kızım doğum pozisyonunu almış çok korkmama rağmen normal doğum yapıcam galiba Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
maşallah bebişine canımsenin 2.bebek değil miydi zaten ben mi karıştırıyorum.ben de senle aynı durumdayım bebiş doğum pozisyonunda iki kontroldür...doktor normal yapabilirsin dedi:18:caymak yok ama dedi ben de korkuyorum bi yandan da istiyorum...bi yandan da normal doğum sağlıklı ama gene dikiş olacak muhtemelen dikişler yüzünden 20 gün oturamayn oluyomuş...madem normalden sonra da dikişlenicem bari doğum anı rahat olsun diyorum...:44::44:hayırlısı bebişler nası geleceğini bilir heralde allah yardımcımız olsun....
maşallah bebişine canımsenin 2.bebek değil miydi zaten ben mi karıştırıyorum.ben de senle aynı durumdayım bebiş doğum pozisyonunda iki kontroldür...doktor normal yapabilirsin dedi:18:caymak yok ama dedi ben de korkuyorum bi yandan da istiyorum...bi yandan da normal doğum sağlıklı ama gene dikiş olacak muhtemelen dikişler yüzünden 20 gün oturamayn oluyomuş...madem normalden sonra da dikişlenicem bari doğum anı rahat olsun diyorum...:44::44:hayırlısı bebişler nası geleceğini bilir heralde allah yardımcımız olsun....
yok canım daha ilk bebek aslında hamile kalmadan önce normal doğum yapamam diyordum ama son zamanlarda yapabilirim gibi geliyor hiç bir engel yokken sezeryan olmak istemiyorum doktorumda sen normal doğum yaparsın kolay olur falan dedi bakalım artık son haftalarda çatı muayenesinden sonra belli olacak.
selam annişler:92:
keykey arkadaşım da doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun allahım analı babalı büyütsün...anam bizim bebişler hızlı çıktı valla...ben de kıyafetlerimi yıkadım ütüledim yerleştirdim dolabımıza ama çantam hazır deil ve 36 nının içindeyim artık:18:bu hafta hazırlamam lazım...ama bunun dışında pek eksiğimiz kalmadı en azından temel ihtiyaçlarımız bitti..öyle bebek arabasıydı ana kucağıydı almadım ben doğumdan sonra alınır diye..park yatağımızı aldık kurduk.gecelik pijamam tamam fakat hala kaç tane götürsem gecelik mi pijama mı rahat olur nası doğurcağımız belli deil bişeyler daha mı eklesek bilemedim.geceliğim penye rahat şirin ama pijamam kokoş sabahlıklı lohusa takımı.böyle alıp da pijamasını götürcek olan var mı hastaneye??batar diye de kıyamıoyrum bi yandan var mı böle şey
inş. cnm Rabbim tüm anne adaylarına istediği dilediği herşeyi hayırlısıyla versin normal doğum için kuvvet versin engelleri kaldırsın inş.haklısın canım hiç bir engel yokken sezeryan niye hiç anlamıyorum. ben bu kadar normal doğum derken benim bebeğim hala dönmedi dua edinde kızlar engeller kalksın bizde normal doğuralım.
haklısın canım hiç bir engel yokken sezeryan niye hiç anlamıyorum. ben bu kadar normal doğum derken benim bebeğim hala dönmedi dua edinde kızlar engeller kalksın bizde normal doğuralım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?