2011 Nisan Anneleri

kızlar kendımı mı dınlıyorum bılmıyorum ama sankı karnıma ıgne batar gıbı agrımaya başladı bıde kızım hıçkırıyor galıba pıt pıt

cnm ben bütün kıyafetlerini yıkadım ütüledim.
33.haftamdada çantam hazırdı.
yatağımız felan herşeyimiz hazır bizim artık beklemek kaldı sadece.

cnm çok geçmiş olsun.

cnm çok geçmiş olsun.kalkma sakın varmı yanında yardım edicek birileri?

kızlar kendımı mı dınlıyorum bılmıyorum ama sankı karnıma ıgne batar gıbı agrımaya başladı bıde kızım hıçkırıyor galıba pıt pıt

Canım bu haftalarda çok hıçkırıyorlar..benim oğlum neredeyse günde 2 kez hıçkırık nöbetine yakalanıyor..büyüyorlar ya ondan galiba..

Ben de karı severdim ama hamile olmadan önce :) Şimdi çıkıp oynayamıyorum,kayamıyorum, elim kolum bağlandı evde böylee oturuyorum.Mobilyamız da gelemedi kar yüzünden hıhhh sevmiyorum işte bu sene karı ben :)

Valla benim hiçbir şeyim hazır değil.Ne kıyafetleri yıkayıp ütüledim ne de çantamı hazırladım.Ama korktum, birkaç gün içinde yapıcam karar verdim.

çok geçmiş olsun canım çok dikkat et kendine inşallah bebişin zamanında ve sağlıkla doğar iyi haberlerini bekliyoruz.

kızlar bizde dün doktordaydık herşey iyi çok şükür kızım 2 haftada 500 gr almış 2200gr ve 42 cm olmuş bende 1 kilo almışım 2 hafta sonra tekrar çağırdı kızım doğum pozisyonunu almış çok korkmama rağmen normal doğum yapıcam galiba Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.

maşş bebışıne canım.ne guzel normal dogum yapman

selam annişler:92:
keykey arkadaşım da doğum yapmış hayırlı uğurlu olsun allahım analı babalı büyütsün...anam bizim bebişler hızlı çıktı valla...ben de kıyafetlerimi yıkadım ütüledim yerleştirdim dolabımıza ama çantam hazır deil ve 36 nının içindeyim artık:18:bu hafta hazırlamam lazım...ama bunun dışında pek eksiğimiz kalmadı en azından temel ihtiyaçlarımız bitti..öyle bebek arabasıydı ana kucağıydı almadım ben doğumdan sonra alınır diye..park yatağımızı aldık kurduk.gecelik pijamam tamam fakat hala kaç tane götürsem gecelik mi pijama mı rahat olur nası doğurcağımız belli deil bişeyler daha mı eklesek bilemedim.geceliğim penye rahat şirin ama pijamam kokoş sabahlıklı lohusa takımı.böyle alıp da pijamasını götürcek olan var mı hastaneye??batar diye de kıyamıoyrum bi yandanvar mı böle şey

maşallah cnm kocaman olmuş kızın.2 haftada 500 gram çok iyi bence.

maşallah bebişine canımsenin 2.bebek değil miydi zaten ben mi karıştırıyorum.ben de senle aynı durumdayım bebiş doğum pozisyonunda iki kontroldür...doktor normal yapabilirsin dedi:18:caymak yok ama dediben de korkuyorum bi yandan da istiyorum...bi yandan da normal doğum sağlıklı ama gene dikiş olacak muhtemelen dikişler yüzünden 20 gün oturamayn oluyomuş...madem normalden sonra da dikişlenicem bari doğum anı rahat olsun diyorum...:44::44:hayırlısı bebişler nası geleceğini bilir heralde allah yardımcımız olsun....

bende sezeryandan korkuyorum:18:.normal dogum oluyorsa olsun kızlar sonra daha rahat edeceksınız

yok canım daha ilk bebek aslında hamile kalmadan önce normal doğum yapamam diyordum ama son zamanlarda yapabilirim gibi geliyor hiç bir engel yokken sezeryan olmak istemiyorum doktorumda sen normal doğum yaparsın kolay olur falan dedi bakalım artık son haftalarda çatı muayenesinden sonra belli olacak.

kızlar herkese merhaba
doktordan şimdi geldim bugün tam 34+1 deyim bebeğimin kilosu 2.300 gr olmuş 2 haftada 500 gr almış
boyu şu anda 49 cm dedi 2 hafta önce gittiğimde 42 cm di bende kızım basketbolcu olacak herhalde dedim 2 haftada 7 cm doktorumda olabilir dedi bir hastamın 56 cm le doğmuştu dedi.nisan 8 de sezeryan olacak ben 1.75 im ama kızım benden de mi uzun olacak ne

haklısın canım hiç bir engel yokken sezeryan niye hiç anlamıyorum. ben bu kadar normal doğum derken benim bebeğim hala dönmedi dua edinde kızlar engeller kalksın bizde normal doğuralım.

ben de bugün dokoruma dedeim ki benim geceliğim krem acaba çok kanamam olur mu dedim olur dedi ama lohusa petleri var onlardan alırsan çok birşey olmaz dedi şimdi herkez açık renk giyiyor dedi
yani her zaman doğum yapmıyoruz ki resim filan çekilecek şık olalım biraz demi

haklısın canım hiç bir engel yokken sezeryan niye hiç anlamıyorum. ben bu kadar normal doğum derken benim bebeğim hala dönmedi dua edinde kızlar engeller kalksın bizde normal doğuralım.
inş. cnm Rabbim tüm anne adaylarına istediği dilediği herşeyi hayırlısıyla versin normal doğum için kuvvet versin engelleri kaldırsın inş.
hiç üzülme inan ki son ana kadar şansın devam edebiliyormuş dönmesi için benim bir yakınım öyle oldu kesinlikle sezeryandı ama bir gece dönüp normal doğum pozisyonuna girmiş çocuk tabi hayırlısı cümlemizin hakkında

maşallah senin bebeişine de allah hayırlı doğumlar versin inş.

daha zamanı var canım doktorumun bir hastasında ultrasonda bakıyorlar bebek ters sezeryana alıyorlar ve bebek doğum pozisyonunda yani o kadar kısa zamanda dönmüş bebek inşallah bebeğinde dönerde normal doğum yaparsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…