2011 Nisan Anneleri

canım maşallah bebişinee ne güzel beslemişsinn evet boyudaa baya uzun bence manken olur

canım maşallah senin bebişte baya büyümüş allah bir avazda kurtarsın bencede sezeryan için mecburiyet yoksa en iyisi normal doğum ama benim mecburiyetten sezeryan olucak ilk oğluşumu normal doğurmuştum bu sezeryan olucak.

sağol canım senin kızda kocaman olmuş maşallah

canım maşallah bebişinee ne güzel beslemişsinn evet boyudaa baya uzun bence manken olur

sağolun kızlar
son zamanlarda çok kimse girmiyor eskiden daha kalabalık olurduk noldu bu kızlara hazırlık mı yapıyorlar acaba:44:

kızlar ben 2 tane hastane çıkışı almıştım acaba gidip onları değiştirsem mi daha uzun bişeyler alsam mı
böyle gidişle bunlar kızıma boydan kısa gelecek .keşke doktora sorsaydım

kızalrrr sınemaya gtemk ıstıyorum ama oturabılırmıyım acaba okadar sure:26: .bebk olunca halıyle gıdemıycem şimdı rahat raht gıdım dıyorum

sagol cnm aslında öle abartılacak birşey yapmıyorum ama

kızalrrr sınemaya gtemk ıstıyorum ama oturabılırmıyım acaba okadar sure:26: .bebk olunca halıyle gıdemıycem şimdı rahat raht gıdım dıyorum

canım hiç tavsiye etmem ben gittim ama inan ayaklarım inanılmaz şişti sırtım çok ağrıdıı kasıklarıma gaz dolduu uzun süre oturmak yaramıyo anlıycağın ama tabi kendin daha iyi bilirsin ben çok rahatsız olmuştum.

sağol canım.bıde ben ıkıdebır wc ye gdyrm duramam ordaa galıba
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar sırtım ağrıdı

ıyı akşmlar cnm

Son düzenleme:

canım geçmiş olsun aman dikkat et aceleci bizim bebişler dursun işte sıcak sıcak yerinde.dinlen bol bol

maaşallah kızına canım. demek sezeryan olcan 8 nisanda hadi hayırlısı bakalım
bende nisan 8 de yapcam inşallah

canım seninde doğum tarihin belli olmuş hayırlı olsun

tatlişoğlum geçmiş olsun canım kızın atlatır bir an önce inşallah

kızlar gün be gün doğum işaretlerim artıyor sanırım bugünde sağ bacağımın içine vuruyor sancı. hayırlısı olsun bakalım.riskli 48 saati atlattık şimdi miniğimi beklemekteyiz. bir anda olup bitiverse herşey böyle belirsizlik bir tuhaf oluyor yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…