- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.261
bende nisan 8 de yapcam inşallah
maşallah senin bebeişine de allah hayırlı doğumlar versin inş.
kızlar herkese merhaba
doktordan şimdi geldim bugün tam 34+1 deyim bebeğimin kilosu 2.300 gr olmuş 2 haftada 500 gr almış
boyu şu anda 49 cm dedi 2 hafta önce gittiğimde 42 cm di bende kızım basketbolcu olacak herhalde dedim 2 haftada 7 cm doktorumda olabilir dedi bir hastamın 56 cm le doğmuştu dedi.nisan 8 de sezeryan olacak ben 1.75 im ama kızım benden de mi uzun olacak ne
kızlar bizde dün doktordaydık herşey iyi çok şükür kızım 2 haftada 500 gr almış 2200gr ve 42 cm olmuş bende 1 kilo almışım 2 hafta sonra tekrar çağırdı kızım doğum pozisyonunu almış çok korkmama rağmen normal doğum yapıcam galiba Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
sağol canım senin kızda kocaman olmuş maşallah
canımmaşallah bebişinee ne güzel beslemişsinn evet boyudaa baya uzun bence manken olur
canımmaşallah senin bebişte baya büyümüş allah bir avazda kurtarsın bencede sezeryan için mecburiyet yoksa en iyisi normal doğum ama benim mecburiyetten sezeryan olucak ilk oğluşumu normal doğurmuştum bu sezeryan olucak.
sağolun kızlar
son zamanlarda çok kimse girmiyor eskiden daha kalabalık olurduk noldu bu kızlara hazırlık mı yapıyorlar acaba:44:
demekki allah kısmet ederse doğumumuz seninle aynı gün olacak
canım bence herkes apey ağırlaştı pc de oturmak zor geliyo bence herkes dinleniyodur tabi hazırlıklarda son sürat devam ediyoo.
face e göçtülerde ondan
Selamm
Herkes nerde yaa eskiden daha çabuk ilerlerdi sayfalar.
Geçmiş olsun canım.
Ben de daha hiçbir şey yapmadım.
Hafta sonu inşallah beşiğimizi alabilirsek yıkama ve ütüleme işlerine başlayacağım.
Niye yaa ben çok seviyorum karı, tabii evde oturup izleyince
Uçuk kremi hemen geçiriyor.
Kullanmakta sakınca olmaz sanırım, ben kullanmıştım.
Çok mu iş yaptın yoksa, geçmiş olsun.
Ooo annemiz gelmiş.
Geçmiş olsun bebişe.
Uykusuz geceler başladı demek.
Allah yardımcın olsun.
Çok geçmiş olsun canım.
Şimdi doğuma kadar yatman mı gerekecek?
kızalrrr sınemaya gtemk ıstıyorum ama oturabılırmıyım acaba okadar sure:26: .bebk olunca halıyle gıdemıycem şimdı rahat raht gıdım dıyorum
sağol canım.bıde ben ıkıdebır wc ye gdyrm duramam ordaa galıbacanım hiç tavsiye etmem ben gittim ama inan ayaklarım inanılmaz şişti sırtım çok ağrıdıı kasıklarıma gaz dolduu uzun süre oturmak yaramıyo anlıycağın ama tabi kendin daha iyi bilirsin ben çok rahatsız olmuştum.
kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar sırtım ağrıdı
kızalrrr sınemaya gtemk ıstıyorum ama oturabılırmıyım acaba okadar sure:26: .bebk olunca halıyle gıdemıycem şimdı rahat raht gıdım dıyorum
canım geçmiş olsun aman dikkat et aceleci bizim bebişler dursun işte sıcak sıcak yerinde.dinlen bol bolMerhaba kızlaraman dikkat edin en ufak bi ağrıda sancıda yatın dinlenin
hatta geçmezse doktorunuza başvurunçok ayakta kalmayın
Ben pazar günü 32+6 da hafif bi lekelenmeyle doktora gittim, 1 cm açıklık olduğu görüldü
Erken doğum tehlikesine karşı hemen yatış verdiler, dün sabah çıktım hastaneden..
4-5 şişe serum, bebeğim için ciğer geliştirici iğne ve birsürü ilaçlarla açılmayı ve kasılmalarımı engellediler..
Şimdi evimde yatıyorum.. Ve en az 2 hafta daha yatmam gerekiyor.. Bebeğim 2.200 gr
Eğer farkedip doktora gitmeseydim doğum olabilirmiş, ve bebeğim buyuk ihtimalle 10-15 gün kadar kuvezde kalabilirmiş
Bana herkes çok aktifsin çok hareketlisin hiç hamileye benzemiyosun diyordu şimdi benzedim herhalde
Çok dikkat edinn, hiç bişi sizden ve bebeğinizden önemli değil
Vee son olarak hastane çantanız hazırda beklesin
kızlar herkese merhaba
doktordan şimdi geldim bugün tam 34+1 deyim bebeğimin kilosu 2.300 gr olmuş 2 haftada 500 gr almış
boyu şu anda 49 cm dedi 2 hafta önce gittiğimde 42 cm di bende kızım basketbolcu olacak herhalde dedim 2 haftada 7 cm doktorumda olabilir dedi bir hastamın 56 cm le doğmuştu dedi.nisan 8 de sezeryan olacak ben 1.75 im ama kızım benden de mi uzun olacak ne
bende nisan 8 de yapcam inşallah
biraz kaykık şekilde oturabilirsin cnm çalısanları aklına getir mesela ben 11 saat oturuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?