- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.281
tatlişoğlum geçmiş olsun canım kızın atlatır bir an önce inşallah
kızlar gün be gün doğum işaretlerim artıyor sanırım bugünde sağ bacağımın içine vuruyor sancı. hayırlısı olsun bakalım.riskli 48 saati atlattık şimdi miniğimi beklemekteyiz. bir anda olup bitiverse herşey böyle belirsizlik bir tuhaf oluyor yaaa
ben de bugün dokoruma dedeim ki benim geceliğim krem acaba çok kanamam olur mu dedim olur dedi ama lohusa petleri var onlardan alırsan çok birşey olmaz dedi şimdi herkez açık renk giyiyor dedi
yani her zaman doğum yapmıyoruz ki resim filan çekilecek şık olalım biraz demi
cnm arkadaşım geçmiş olsun.... tabi açıklık var diyince insan tedirgin oluyo... bol bol dinlen llahın izniyle sağlıklı olcak bebişlerimiz... bak keykey 1100 doğurmuş... rabbim sağlık verirse her şekilde veriyo..bu haberler tedirgin etsede teslimiyetten başka yapıcak bişeyimiz yok... cnm benim dinlen bol bol inş yardım edenin vardır.Merhaba kızlaraman dikkat edin en ufak bi ağrıda sancıda yatın dinlenin
hatta geçmezse doktorunuza başvurunçok ayakta kalmayın
Ben pazar günü 32+6 da hafif bi lekelenmeyle doktora gittim, 1 cm açıklık olduğu görüldü
Erken doğum tehlikesine karşı hemen yatış verdiler, dün sabah çıktım hastaneden..
4-5 şişe serum, bebeğim için ciğer geliştirici iğne ve birsürü ilaçlarla açılmayı ve kasılmalarımı engellediler..
Şimdi evimde yatıyorum.. Ve en az 2 hafta daha yatmam gerekiyor.. Bebeğim 2.200 gr
Eğer farkedip doktora gitmeseydim doğum olabilirmiş, ve bebeğim buyuk ihtimalle 10-15 gün kadar kuvezde kalabilirmiş
Bana herkes çok aktifsin çok hareketlisin hiç hamileye benzemiyosun diyordu şimdi benzedim herhalde
Çok dikkat edinn, hiç bişi sizden ve bebeğinizden önemli değil
Vee son olarak hastane çantanız hazırda beklesin
maşallah cnm aman 2.500 geçsin bebişlerimiz bizi üzmesinler fazla ya :26: ne güzel bakalım benimde cuma randevum neler oldu...kızlar bizde dün doktordaydık herşey iyi çok şükür kızım 2 haftada 500 gr almış 2200gr ve 42 cm olmuş bende 1 kilo almışım 2 hafta sonra tekrar çağırdı kızım doğum pozisyonunu almış çok korkmama rağmen normal doğum yapıcam galiba Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin.
kızlar herkese merhaba
doktordan şimdi geldim bugün tam 34+1 deyim bebeğimin kilosu 2.300 gr olmuş 2 haftada 500 gr almış
boyu şu anda 49 cm dedi 2 hafta önce gittiğimde 42 cm di bende kızım basketbolcu olacak herhalde dedim 2 haftada 7 cm doktorumda olabilir dedi bir hastamın 56 cm le doğmuştu dedi.nisan 8 de sezeryan olacak ben 1.75 im ama kızım benden de mi uzun olacak ne
inş. cnm Rabbim tüm anne adaylarına istediği dilediği herşeyi hayırlısıyla versin normal doğum için kuvvet versin engelleri kaldırsın inş.
hiç üzülme inan ki son ana kadar şansın devam edebiliyormuş dönmesi için benim bir yakınım öyle oldu kesinlikle sezeryandı ama bir gece dönüp normal doğum pozisyonuna girmiş çocuk tabi hayırlısı cümlemizin hakkında
daha zamanı var canım doktorumun bir hastasında ultrasonda bakıyorlar bebek ters sezeryana alıyorlar ve bebek doğum pozisyonunda yani o kadar kısa zamanda dönmüş bebek inşallah bebeğinde dönerde normal doğum yaparsın.
tatlişoğlum geçmiş olsun canım kızın atlatır bir an önce inşallah
kızlar gün be gün doğum işaretlerim artıyor sanırım bugünde sağ bacağımın içine vuruyor sancı. hayırlısı olsun bakalım.riskli 48 saati atlattık şimdi miniğimi beklemekteyiz. bir anda olup bitiverse herşey böyle belirsizlik bir tuhaf oluyor yaaa
mesa bu arada maşallah bebişineii bakmışsın.önceden biraz zayıftı sanıyorum.ben de 34+6 da gittim benim kızım bu sefer az kilo almış 2 haftada 270 gr almış 2470 olmuş.gününde gidiyo ama gene de ii bakamadım mı acaba diye düşündüüm...ne yedin canım bu aralar??
kızlar dr suyumun azaldıgını söledi ve bebek ters dedi büyük ihtimalle dönmez sezeryan dedi ne yapacam ben yaaa bu arada 35 hafta 5 günlük hamileyim bu sorunu yasayan varmı...masallah bebegim çok saglıklı ama cok dikkat et hareketlerine dedi doktor
Haftan da az değil,bir iki hafta daha dayansın bebiş..Suyu az olan arkadaşlar vardı..Doktor bol su iç demiş diye hatırlıyorum..
inşallah dayanacak teyzesi banada bol su iç dedi birde iki gündür hareketleri yavasladı çok tedirgin oluyorum yaa sag saglim dogursakda kurtulsak
Aynen ben de çok yoruldum..Sağlıkla gelsinler koklayalım inşallah..Gerçekten dinlen..Söylenler önemli bence..
Aynen ben de çok yoruldum..Sağlıkla gelsinler koklayalım inşallah..Gerçekten dinlen..Söylenler önemli bence..
selam herkese
Yeni gelen bebeklerimize maşallah . Allah hayırlı uzun ömürler versin aileleriyle inşallah .
Bizimde yine haftalık kontrolümüz vardı 3. kez nst ye girdik şükür bir sorun yok dedi doktorumuz ama günümüze göre ilerdeyiz . USG ye göre bugün 37+5 haftalık gözüküyoruz yani 38. haftayı 2 güne bitiriyoruz . tabi beni bir panik bastı . kilomuz 3.250 gr boyumuz 50 cm olmuş. Doktorum bu saatten sonra gelirse korkma bişey olmaz dedi. Sezeryan istersem 28 marttan önce alamayız biraz daha dursun ama o zamana kadar tabi bebek gelmek isteyebilir dedi. Normal doğuma sen karar vereceksin dedi. Acıya sancıya sen katlanacaksın kararını biran önce ver artık bu saatten sonra bebek gelmek isteyebilir dedi. Ben çok korkuyorum yaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?