2011 Nisan Anneleri

çok şukur 48 saatı atlattın cnm hayrlısyla kucagına alırsın ınş

benim pijamam vişne çürüğü kırmızı gibi cnm ama çok hoşuma gitti hani hastanede batarsa evde ne giyerim diyorum ama hastane de önemli dediğin gibi fotoğraf çekincez gelip giden olacak...neyse batarsa yıkarız çıkar lekeler umuyorum...

mesa bu arada maşallah bebişine ii bakmışsın.önceden biraz zayıftı sanıyorum.ben de 34+6 da gittim benim kızım bu sefer az kilo almış 2 haftada 270 gr almış 2470 olmuş.gününde gidiyo ama gene de ii bakamadım mı acaba diye düşündüüm...ne yedin canım bu aralar??

cnm arkadaşım geçmiş olsun.... tabi açıklık var diyince insan tedirgin oluyo... bol bol dinlen llahın izniyle sağlıklı olcak bebişlerimiz... bak keykey 1100 doğurmuş... rabbim sağlık verirse her şekilde veriyo..bu haberler tedirgin etsede teslimiyetten başka yapıcak bişeyimiz yok... cnm benim dinlen bol bol inş yardım edenin vardır.
maşallah cnm aman 2.500 geçsin bebişlerimiz bizi üzmesinler fazla ya :26: ne güzel bakalım benimde cuma randevum neler oldu...

maşallah cnm... artık bebişler 2 hftada 500 grmı alıyo ki yoksa sizinki tevafukmu... yada son aylrda hızlımı gelişiyolar...aman büyüsünlerde bizi üzmesinler

teşekkürler desteğin için canım inşallah herşey yoluna girer

Hadi hayırlısı,sağlıkla gelsin..Benim karnım taş gibi oluyor .Ama ara ara değil..Baya semsert,yürüyemiyorum..Sertleştiğinde karnım,belim ve midem ağrıyor..Cuma ya randevum var,yarın mı gitsem diye düşünüyorum ..

Klilosu normal,benimde 2.300 gr çıkmıştı aynı haftada..Zaten kesin sonuç olmuyormuş..Hiç kafana takma canım..

kızlar dr suyumun azaldıgını söledi ve bebek ters dedi büyük ihtimalle dönmez sezeryan dedi ne yapacam ben yaaa bu arada 35 hafta 5 günlük hamileyim bu sorunu yasayan varmı...masallah bebegim çok saglıklı ama cok dikkat et hareketlerine dedi doktor

Haftan da az değil,bir iki hafta daha dayansın bebiş..Suyu az olan arkadaşlar vardı..Doktor bol su iç demiş diye hatırlıyorum..

Dönüyor diyorlar ama belli olmuyor..Ben 35 haftadayım,bebiş en son 2.300 gr dı..Bakalım cuma ne kadar olmuş :)

Ben çıkıyorum canım..Sağlıklı gelsinlerde normal sezeryan farketmez..Zaten benim ilk oğlumda sezeryandı,buda sezeryan olacak..Hayırlısı nasılsa öyle olsun..

selam herkese
Yeni gelen bebeklerimize maşallah . Allah hayırlı uzun ömürler versin aileleriyle inşallah .
Bizimde yine haftalık kontrolümüz vardı 3. kez nst ye girdik şükür bir sorun yok dedi doktorumuz ama günümüze göre ilerdeyiz . USG ye göre bugün 37+5 haftalık gözüküyoruz yani 38. haftayı 2 güne bitiriyoruz . tabi beni bir panik bastı . kilomuz 3.250 gr boyumuz 50 cm olmuş. Doktorum bu saatten sonra gelirse korkma bişey olmaz dedi. Sezeryan istersem 28 marttan önce alamayız biraz daha dursun ama o zamana kadar tabi bebek gelmek isteyebilir dedi. Normal doğuma sen karar vereceksin dedi. Acıya sancıya sen katlanacaksın kararını biran önce ver artık bu saatten sonra bebek gelmek isteyebilir dedi. Ben çok korkuyorum yaaaaaaa:84::84::84::84::84::84::84:

canım nst ücreti ne kadar bide her gittiğinde muayene ücreti veriyomusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…