2011 Nisan Anneleri

Şimdi kızlar, bu su gelmesi nasıl birşey tecrübeliler anlatabilir mi acaba? Baya böyle yoğun birşey mi? Benim su gibi akıntım çok oluyor.Çamaşırıma bakıyorum ıslanmış.Öyle birşey değil sanırım bu.

canm onu bende merK edyrdum öle deilmiş şarıl şarıl akyrmşşş

Canım benim kızımın doğumunda doğum sırasında suyum gelmişti yani doktorlar patlattılar herhalde keseyi ama arkadaşlardan duyduğuma göre bardaktan boşalır gibi geliyrmuş su tutamıyormuşsun yani..akıntı gibi değil

suyun gelmesini bariz hissedersin canim öyle akinti gibi gelmiyo benimki sanki bir siseden kapak acarsinda pat eder öyle bir sesle ve baya geldi zaten onu engelleyemiyosun geliyo cok degisik bir his

bende evde 1 hafta sanci cekmistim suyun gelmesinden önce..hastaneye gittigimde 4 cm acikti,yarim saatte 7 cm oldu sonrasinda da10 cm dogum basladi zaten.insallah bunda da öyle kolay bir dogum nasip olurbana ve cümlesine insallah!!

Rabim hepimizi bir avazda kurtarır inş.
ben gittiğimde 2cm di açıklık. epey bi süre sonra baktıklarında 3 cm di. eyvah dedim bu kadar yavaş oluyosa 3 günde ancak doğururum:)
ama sonrası çorap söküğü gibi geldi çok şükür:)

benim kız 12 yaşında unutmuşum valla..ama hastane çıkışını battaniyeyle birlikte vermek yeterli yani senin saydıkların yeter bence.

canm onu bende merK edyrdum öle deilmiş şarıl şarıl akyrmşşş

suyun gelmesini bariz hissedersin canim öyle akinti gibi gelmiyo benimki sanki bir siseden kapak acarsinda pat eder öyle bir sesle ve baya geldi zaten onu engelleyemiyosun geliyo cok degisik bir his

Ay demek öyle :18: Değişik bir his olsa gerek:26:

öyle az gelmio canım. ben de ilk gelmeye başladığında emin olamadım ama bi 10 dkya kadar emin olabilirsin çünkü epey geliyo ve çok garip bi his. bi de akıntı mesela geliyo bitiyo ama su hiç bitmiyo devamlı geliyo

yaaa arkadaşlar ben karyola yatak aldım oğluma 60 - 120 ölçülerinde, kaliteli döşek bulmaka çok zorlanmıştım, zar zor aldım paraya kıyıp şimdi de aldığım yatakta güzel durabilecek uyku seti bulamıyorum. ya büyük ya küçük geliyorlar, benim karyola 2 katlı olduğu için şimdi oldukça yüksekte, 6 aylık falan olunca aşağı indircez, şimdi uyku setleri büyük duruyo, indirince de küçük olcak herhalde... bu dertten muzdarip olan var mı? deneyimli anneler nasıl çare buldunuz????

merhaba arkadaşlar
eski sayfalardan hatırladığım kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlar vardı şimdi içlerinden online durumda olan var mı bilmiyorum ama ben 2-3 günden beri baya sancılı karın ağrısı yaşıyorum hatta baya baya canım yanıo idrar tahlilinden sonra antibiyotiğe de başladım.ama daha önce hiç böyle bi sorun yaşamamıştım. bide kafam karışıyor benim bebeğim şimdiye kadar hep tersti dün dr kontrolünde dönmüş olduğunu gördük acaba onun da etkisi var mı bu ağrılarda yoksa tamamen enfeksiyona mı bağlı yoksa ben mi çok abartıyorum bu ağrıları..... :26:

Son düzenleme:

cnm bende senin gibi endişeleniyordum dr buugn baktı suyu falan gayet iyi dedi hatta bazen ter gibi akıntım oluyor meğer o değilşmiş annemde anlamaman mümkün değil dedi bacakalrından aşağı akar öyle olsa dedi

Aminn canımm..valla ıkınma zamanı geldikten sonra herşey çabucak olup bitiyor...sancı süresini evde geçirmek en güzeli ben kızımın doğumunda gittiğimde sancı odasında önümde bir kadın ölü bebek doğurdu kendi kendine (zaten biliyordu ölü olduğunu ama normal doğurttular sunni sancıyla) doktorlara bağırdı kimse duymadı ve ben onu gördüm korktum bütün sancım geri gitti bayrama da denk gelmişti hastaneye yatışım tam 10 gün yattım orada kabus gibiydi..bir de ayağa kaldırmıyorlar başın dönüp düşersin diye daima soluna yat diyorlar artık sol tarafın uğuşuyor..yani allah nasip ederse bu doğumumda olabildiğince geç gitmek istiyorum hastaneye..

kızlar birde hurma yemeğe başlıyorum ben bugun 2 tane ile başlayacğım bugun den itibaren haftaya artıracağım 36 dayım çünkü daha

bir sorum daha var sizlere almak istediğim park yatak 60X120 ölçülrinde nasıl sizce boyutu iyi mi ? dar değil değil mi

Son düzenleme:
selam hosgelmissin.canim soruna cvp veremiycem bizim burda herseyi onlar veriyo o yüzden bilgim yok..

ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ama hiç karın ağrısı çekmedim, belki de bebek kafasını aşağı döndürdüğü içindir... umarım benimki de döner- her akşam dua ediyorum.
ben iki kere birer ay arayla monural kullandım sadece, ama son testte yine idrarda enfeksiyon çıktı, doktorum ilaca gerek yok çok az dedi, bol bol su içmemi önerdi

Tamam o zaman anlayabileceğimiz birşeyse sorun yok :) Ben sezaryen olucam gerçi ben de su gelmeyecek galiba normal şartlarda ama hani erken falan olursa diye Allah korusun bir bilgim olsun dedim.Sağolun kızlar.

Evet canım benim de geçmek bilmeyen bir idrar yolu enfeksiyonum var,daha hamileliğimin başından beri.Bu güne kadar öyle böyle geldik şükür.Ama ben öyle karın ağrısı falan yaşamadım.Daha önce antibiyotik kullandım geçmedi.İdrar kültüründe de üreme çıkmayınca doktorum bol su iç ,yapacak başka bişey yok dedi.İdrarımı yaparken yanmam da hiç olmadı,ağrım da hiç olmadı.Geçmiş olsun canım, bu enfeksiyonun riskli tarafı erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş çok ileri boyutta olursa ama.

çok kötü olmuş canım yaa.
ben hastanede tektim doğum yaparken çok şükür pazar gecesiydi kimse yoktu. dr ne kadar şanslısın herkes seninle ilgileniyo bak demişti.
başka sancı çeken bile olsa insan strese girer ki ölü doğum diyosun. Allah korusun

canım hamilelikte farklı mıdır bilmiyorum ama ben ilk doğumumdan 1 ay sonra filan olmuştum idrar yolları iltihabı. tam kaburgamın ucu batıyodu resmen o kadar ağrıyodu ki apandisitten şüphelendik. acile gittik idrar yolları iltihabıymış ama baya yüksek çıkmıştı. antibiyotik vermişti ama antibiyotik de sütü baya azaltıyo

açıkçası ben de bebeğin dönmesine bağlıyorum çünkü şimdiye kadar hep tersti ama dönünce mesaneye baskı yapıyo ve ben karın ağrısı çekiyorum diye düşünüyorum.
bu arada telaş yapma canım döner bebeğin benim de daha yeni döndü ama sanırım tersken daha rahattım çünkü bu hafta baya arttı şikayetlerim ki dr um da demişti ters konumdayken daha rahatsın dönünce görürsün diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…