- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.481
Şimdi kızlar, bu su gelmesi nasıl birşey tecrübeliler anlatabilir mi acaba? Baya böyle yoğun birşey mi? Benim su gibi akıntım çok oluyor.Çamaşırıma bakıyorum ıslanmış.Öyle birşey değil sanırım bu.
Şimdi kızlar, bu su gelmesi nasıl birşey tecrübeliler anlatabilir mi acaba? Baya böyle yoğun birşey mi? Benim su gibi akıntım çok oluyor.Çamaşırıma bakıyorum ıslanmış.Öyle birşey değil sanırım bu.
bende evde 1 hafta sanci cekmistim suyun gelmesinden önce..hastaneye gittigimde 4 cm acikti,yarim saatte 7 cm oldu sonrasinda da10 cm dogum basladi zaten.insallah bunda da öyle kolay bir dogum nasip olurbana ve cümlesine insallah!!
selam kılzzaar bişey soracagm
dun ben çantamı hazrladım sonunda
fakat şimdi hemşrye verecegmz kıyafetkler arasnda ne olmalı ona karr weremedm
şimdi biz bebişlere 2 kat mı gydirecegiz
iç zıbın patikli alt tulum eldiven tulum şapka çorap yelek ve patikten
başka bişey koymamza gerek yok de mi hemşrye werlecekler arasnda..
zaten göbeği düşene kadr da çıtçıtlı badi deil iç zıbın gydrecegz deil mi :26:
tecrubeli anneler yardm edin
canm onu bende merK edyrdum öle deilmiş şarıl şarıl akyrmşşş
Canım benim kızımın doğumunda doğum sırasında suyum gelmişti yani doktorlar patlattılar herhalde keseyi ama arkadaşlardan duyduğuma göre bardaktan boşalır gibi geliyrmuş su tutamıyormuşsun yani..akıntı gibi değil
suyun gelmesini bariz hissedersin canim öyle akinti gibi gelmiyo benimki sanki bir siseden kapak acarsinda pat eder öyle bir sesle ve baya geldi zaten onu engelleyemiyosun geliyo cok degisik bir his
Rabim hepimizi bir avazda kurtarır inş.
ben gittiğimde 2cm di açıklık. epey bi süre sonra baktıklarında 3 cm di. eyvah dedim bu kadar yavaş oluyosa 3 günde ancak doğururum:)
ama sonrası çorap söküğü gibi geldi çok şükür:)
selam kılzzaar bişey soracagm
dun ben çantamı hazrladım sonunda
fakat şimdi hemşrye verecegmz kıyafetkler arasnda ne olmalı ona karr weremedm
şimdi biz bebişlere 2 kat mı gydirecegiz
iç zıbın patikli alt tulum eldiven tulum şapka çorap yelek ve patikten
başka bişey koymamza gerek yok de mi hemşrye werlecekler arasnda..
zaten göbeği düşene kadr da çıtçıtlı badi deil iç zıbın gydrecegz deil mi :26:
tecrubeli anneler yardm edin
merhaba arkadaşlar
eski sayfalardan hatırladığım kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlar vardı şimdi içlerinden online durumda olan var mı bilmiyorum ama ben 2-3 günden beri baya sancılı karın ağrısı yaşıyorum hatta baya baya canım yanıo idrar tahlilinden sonra antibiyotiğe de başladım.ama daha önce hiç böyle bi sorun yaşamamıştım. bide kafam karışıyor benim bebeğim şimdiye kadar hep tersti dün dr kontrolünde dönmüş olduğunu gördük acaba onun da etkisi var mı bu ağrılarda yoksa tamamen enfeksiyona mı bağlı yoksa ben mi çok abartıyorum bu ağrıları.....:26
öyle az gelmio canım. ben de ilk gelmeye başladığında emin olamadım ama bi 10 dkya kadar emin olabilirsin çünkü epey geliyo ve çok garip bi his. bi de akıntı mesela geliyo bitiyo ama su hiç bitmiyo devamlı geliyo
cnm bende senin gibi endişeleniyordum dr buugn baktı suyu falan gayet iyi dedi hatta bazen ter gibi akıntım oluyor meğer o değilşmiş annemde anlamaman mümkün değil dedi bacakalrından aşağı akar öyle olsa dedi
merhaba arkadaşlar
eski sayfalardan hatırladığım kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlar vardı şimdi içlerinden online durumda olan var mı bilmiyorum ama ben 2-3 günden beri baya sancılı karın ağrısı yaşıyorum hatta baya baya canım yanıo idrar tahlilinden sonra antibiyotiğe de başladım.ama daha önce hiç böyle bi sorun yaşamamıştım. bide kafam karışıyor benim bebeğim şimdiye kadar hep tersti dün dr kontrolünde dönmüş olduğunu gördük acaba onun da etkisi var mı bu ağrılarda yoksa tamamen enfeksiyona mı bağlı yoksa ben mi çok abartıyorum bu ağrıları..... :26:
Rabim hepimizi bir avazda kurtarır inş.
ben gittiğimde 2cm di açıklık. epey bi süre sonra baktıklarında 3 cm di. eyvah dedim bu kadar yavaş oluyosa 3 günde ancak doğururum:)
ama sonrası çorap söküğü gibi geldi çok şükür:)
Aminn canımm..valla ıkınma zamanı geldikten sonra herşey çabucak olup bitiyor...sancı süresini evde geçirmek en güzeli ben kızımın doğumunda gittiğimde sancı odasında önümde bir kadın ölü bebek doğurdu kendi kendine (zaten biliyordu ölü olduğunu ama normal doğurttular sunni sancıyla) doktorlara bağırdı kimse duymadı ve ben onu gördüm korktum bütün sancım geri gitti bayrama da denk gelmişti hastaneye yatışım tam 10 gün yattım orada kabus gibiydi..bir de ayağa kaldırmıyorlar başın dönüp düşersin diye daima soluna yat diyorlar artık sol tarafın uğuşuyor..yani allah nasip ederse bu doğumumda olabildiğince geç gitmek istiyorum hastaneye..
merhaba arkadaşlar
eski sayfalardan hatırladığım kadarıyla idrar yolu enfeksiyonu geçiren arkadaşlar vardı şimdi içlerinden online durumda olan var mı bilmiyorum ama ben 2-3 günden beri baya sancılı karın ağrısı yaşıyorum hatta baya baya canım yanıo idrar tahlilinden sonra antibiyotiğe de başladım.ama daha önce hiç böyle bi sorun yaşamamıştım. bide kafam karışıyor benim bebeğim şimdiye kadar hep tersti dün dr kontrolünde dönmüş olduğunu gördük acaba onun da etkisi var mı bu ağrılarda yoksa tamamen enfeksiyona mı bağlı yoksa ben mi çok abartıyorum bu ağrıları..... :26:
ben idrar yolu enfeksiyonu geçirdim ama hiç karın ağrısı çekmedim, belki de bebek kafasını aşağı döndürdüğü içindir... umarım benimki de döner- her akşam dua ediyorum.
ben iki kere birer ay arayla monural kullandım sadece, ama son testte yine idrarda enfeksiyon çıktı, doktorum ilaca gerek yok çok az dedi, bol bol su içmemi önerdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?