- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.501
kızlar birde hurma yemeğe başlıyorum ben bugun 2 tane ile başlayacğım bugun den itibaren haftaya artıracağım 36 dayım çünkü daha
bir sorum daha var sizlere almak istediğim park yatak 60X120 ölçülrinde nasıl sizce boyutu iyi mi ? dar değil değil mi
yaaa arkadaşlar ben karyola yatak aldım oğluma 60 - 120 ölçülerinde, kaliteli döşek bulmaka çok zorlanmıştım, zar zor aldım paraya kıyıpşimdi de aldığım yatakta güzel durabilecek uyku seti bulamıyorum. ya büyük ya küçük geliyorlar, benim karyola 2 katlı olduğu için şimdi oldukça yüksekte, 6 aylık falan olunca aşağı indircez, şimdi uyku setleri büyük duruyo, indirince de küçük olcak herhalde... bu dertten muzdarip olan var mı? deneyimli anneler nasıl çare buldunuz????
bizim kraft jenny var.o da 60x120. kızım 2 yaşında hala onda yatıyo ve yatağın yarısı hala boş duruyo:)
Evet canım benim de geçmek bilmeyen bir idrar yolu enfeksiyonum var,daha hamileliğimin başından beri.Bu güne kadar öyle böyle geldik şükür.Ama ben öyle karın ağrısı falan yaşamadım.Daha önce antibiyotik kullandım geçmedi.İdrar kültüründe de üreme çıkmayınca doktorum bol su iç ,yapacak başka bişey yok dedi.İdrarımı yaparken yanmam da hiç olmadı,ağrım da hiç olmadı.Geçmiş olsun canım, bu enfeksiyonun riskli tarafı erken doğuma sebebiyet verebiliyormuş çok ileri boyutta olursa ama.
Merhaba güzül annelernasılsınız?
canım hamilelikte farklı mıdır bilmiyorum ama ben ilk doğumumdan 1 ay sonra filan olmuştum idrar yolları iltihabı. tam kaburgamın ucu batıyodu resmen o kadar ağrıyodu ki apandisitten şüphelendik. acile gittik idrar yolları iltihabıymış ama baya yüksek çıkmıştı. antibiyotik vermişti ama antibiyotik de sütü baya azaltıyo
slm kızlar biz geldik oğlumla koca bii tabak salata yaptık oturduk bilgisayer başına. sizler nasılsınız?
açıkçası ben de bebeğin dönmesine bağlıyorum çünkü şimdiye kadar hep tersti ama dönünce mesaneye baskı yapıyo ve ben karın ağrısı çekiyorum diye düşünüyorum.
bu arada telaş yapma canım döner bebeğin benim de daha yeni döndü ama sanırım tersken daha rahattım çünkü bu hafta baya arttı şikayetlerim ki dr um da demişti ters konumdayken daha rahatsın dönünce görürsün diye
maaşllh yarasın oğluşuna bzde yedk öğle salata kıızmla
hepinize tşk ederm güzel dilekleriniz için.
çok şükür kurtulduk. babamızda kimliğimizi almaya gitti:)
hepinize tşk ederm güzel dilekleriniz için.
çok şükür kurtulduk. babamızda kimliğimizi almaya gitti:)
hayırlı olsun bebişin canım. Rabbim analı babalı uzun ömürler versin
isim en son ne karar verdiniz
en son metehan dedik ve babası kimliğimi çıkarttırmaya gitti. Bi süpriz yapmazsa bize metehan:)
slm kızlar biz geldik oğlumla koca bii tabak salata yaptık oturduk bilgisayer başına. sizler nasılsınız?
cnm güle güle büyüt oğluşunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?