2011 Nisan Anneleri

bizim kraft jenny var.o da 60x120. kızım 2 yaşında hala onda yatıyo ve yatağın yarısı hala boş duruyo:)

gule gule kullann canım benımkıde 60*1oo bende bulamdım ıçındekı setı krem rengı ben de krem rengı kumaş aldım dıktrırcem

teşekkür ederim canım umarım sen de atlatırsın sana da zulüm olmuştur hamileliğin boyunca uğraşmak... dr um 5 günlük bi antibiyotik vermiş inşallah uzamadan geçer. ben daha çok şiddetli karın ağrısına takılıyorum ama sanırım bebeğin pozisyon değişikliği ile alakalı bakalım bekleyip görücez....

ben de tam bilmiyorum canım çünkü normalde de şimdiye kadar hiç idrar yolu enfeksiyonu yaşamamıştım. belki hamilelikte farklıdır belki de kişiden kişiye değişiyodur:44:

Teşekkür ederim kızlar, ben de iyiyim çok şükür.
Evde vakit geçirmeye çalışıyorum.
Kaç gündür soğktan dışaı da çıkamıyorum.

slm kızlar biz geldik oğlumla koca bii tabak salata yaptık oturduk bilgisayer başına. sizler nasılsınız?

ters bebekler topiği açsak bariiii...evet canım ya benimki de ters demekki bende o yüzden rahatım çünkü aşağı baskı falan yapmıyo bizim tersler

kızalr buugn pek bir sancım var ya karnım taş gibi olup olup duruyor sabah nst de sancı normal düzeyde çıktı ama bakaım hayırlısı bir an önce eve gidip dinlenmek istiyorum sabah cok erken kalktık belkide ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…