2011 Nisan Anneleri

yorulunca oluyor tatlım bol bol dinlen geçer inşallah.

saol cnm darısı sizlere
çok dua ettm ameliyata girerken fln bütün hamilelere.

sağol cnm ağzına sağlık

kaynanan bu halinle iş beklemiosa senden daha ii olur.
yemek yap sofra kur bulaşık derdi yok. yemeğinizi yer gelirsiniz

canım valla ilginç bir insandır kendisi hadi yemek hazır gelin desem koşa koşa gelir
salı gunu eşimin halasını aldım yemek gibi oldu pide çay kek falan... pideler dısardan zaten
aslında almazdımda evime ilk kez geldiler o kadar gidip kalıyoruz bizde kadının evinde hadi dedim ayıp olmasın
ama hafta sonu anneannesiyle dedesi gelcekmiş eşimin kimse beklemesin yemek vs
illa gelmek ister tabii onlarda ama çay kahve yapabilirm ancak birde hazır kek börek valla yeter artık yaptıklarıma saysınlar

Son düzenleme:

Tabi canım senin 36 haftan dolmuş 37 ye giriyorsun kritik zamanlar bunlar...bizim evde bile çoğunlukla eşim yapıyor yemekleri hele misafire hiç yapamm valla bu aralar..insanda acyip bir ağırlık oluyor

ya hiçbişi yapmasan bile evde misafir olması yetiyo yorulmaya. uzanıp dinlenemiosun. sürekli otur kalk . onu getir bunu götür. dediğin gibi yaptıklarına saysınlar. bu halinle de kimse daha fazlasını beklemesin

selam kızlar biz geldik doktor teyzemizle randevumuz vardı bugun bebişimin boyu 50 cm kilosuda 3kilo olmuş maşallah herşeyi yolunda nst yede girdik problem yok inşş oğluşuma kavuşmama tamm 12 gün kaldı martın 22sinde sabah sezeryanla bebişime kavuşuyorum çok şükür rüya gibi hala inanamıyorum zaman nasıl geçti darısı herkesin başınaa.

maşallah canım bebişine
çok az kalmışş
Rabbim sağlıkla kavuştursun inş.

canım gözün aydın allaha analı babalı büyütsün

maşallah bebişine allah hayırlı ile kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…