- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.521
en son metehan dedik ve babası kimliğimi çıkarttırmaya gitti. bi süpriz yapmazsa bize metehan:)
hepinize tşk ederm güzel dilekleriniz için.
çok şükür kurtulduk. babamızda kimliğimizi almaya gitti:)
selam afiyet bal şeker olsunnn..
gule gule kullann canım benımkıde 60*1oo bende bulamdım ıçındekı setı krem rengı ben de krem rengı kumaş aldım dıktrırcem
kızalr buugn pek bir sancım var ya karnım taş gibi olup olup duruyor sabah nst de sancı normal düzeyde çıktı ama bakaım hayırlısı bir an önce eve gidip dinlenmek istiyorum sabah cok erken kalktık belkide ondan
eevet hastaneye 2 kişi olarak gittik 3 kişi geldik:)Ne güzel yabiz de bugünleri görürüz inşallah..şimdiden hayırlı olsun kimliğiniz...nüfus 1 kişi arttı:)
bence de çok güzel bi isim
Rabbim adıyla yaşatsın
ben de mi öyle yapsam diye düşünüyorum. kaç metre kumaş aldın canım? yorgancıya falan mı yaptırcan?
yorulunca oluyor tatlım bol bol dinlen geçer inşallah.
inşallah cnm akşamda kaynanamlarla yemeğe gitcekmişiz neyse erken kalkarız biz napalım yani çok lazım sanki gezme tozma
ben de mi öyle yapsam diye düşünüyorum. kaç metre kumaş aldın canım? yorgancıya falan mı yaptırcan?
saol cnm darısı sizlere
çok dua ettm ameliyata girerken fln bütün hamilelere.
kaynanan bu halinle iş beklemiosa senden daha ii olur.
yemek yap sofra kur bulaşık derdi yok. yemeğinizi yer gelirsiniz
kaynanan bu halinle iş beklemiosa senden daha ii olur.
yemek yap sofra kur bulaşık derdi yok. yemeğinizi yer gelirsiniz
sağol cnm ağzına sağlık
canım valla ilginç bir insandır kendisi hadi yemek hazır gelin desem koşa koşa gelir
salı gunu eşimin halasını aldım yemek gibi oldu pide çay kek falan... pideler dısardan zaten
aslında almazdımda evime ilk kez geldiler o kadar gidip kalıyoruz bizde kadının evinde hadi dedim ayıp olmasın
ama hafta sonu anneannesiyle dedesi gelcekmiş eşimin kimse beklemesin yemek vs
illa gelmek ister tabii onlarda ama çay kahve yapabilirm ancak birde hazır kek börek valla yeter artık yaptıklarıma saysınlar
sağol cnm ağzına sağlık
canım valla ilginç bir insandır kendisi hadi yemek hazır gelin desem koşa koşa gelir
salı gunu eşimin halasını aldım yemek gibi oldu pide çay kek falan... pideler dısardan zaten
aslında almazdımda evime ilk kez geldiler o kadar gidip kalıyoruz bizde kadının evinde hadi dedim ayıp olmasın
ama hafta sonu anneannesiyle dedesi gelcekmiş eşimin kimse beklemesin yemek vs
illa gelmek ister tabii onlarda ama çay kahve yapabilirm ancak birde hazır kek börek valla yeter artık yaptıklarıma saysınlar
selam kızlar biz geldik doktor teyzemizle randevumuz vardı bugun bebişimin boyu 50 cm kilosuda 3kilo olmuş maşallah herşeyi yolunda nst yede girdik problem yok inşş oğluşuma kavuşmama tamm 12 gün kaldı martın 22sinde sabah sezeryanla bebişime kavuşuyorum çok şükür rüya gibi hala inanamıyorum zaman nasıl geçti darısı herkesin başınaa.
günaydınnn güzel anneler.
ben artık doğum yaptım ve evimize geldik.
daha sonra ayrıntılı bi şekilde iyice anlatırım.
herşey çok şükür çok iyiydi. güzel geçti.
umduğumdan daha az oldu ağrılarım. sakın korkmayın.
bebeği görüyorsunuz yaa bu dünyaya bedel.
hele göğsünüze ilk koyduklarında eşimle beraber keşke daha önce yapsaymışız dedik.
3600 50 cnm doğdu oğluşumuz.
isim konusundada kararsızız. ama metehan veya ilker olucak sanırım. bugün belli olucak.
genel anesteziyle sezaryenle doğum yaptım bu arada.
selam kızlar biz geldik doktor teyzemizle randevuuz vardı bugun bebişimin boyu 50 cm kilosuda 3kilo olmuş maşallah herşeyi yolunda nst yede girdik problem yok inşş oğluşuma kavuşmama tamm 12 gün kaldı martın 22sinde sabah sezeryanla bebişime kavuşuyorum çok şükür rüya gibi hala inanamıyorum zaman nasıl geçti darısı herkesin başınaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?