- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.541
selam kızlar biz geldik doktor teyzemizle randevumuz vardı bugun bebişimin boyu 50 cm kilosuda 3kilo olmuş maşallah herşeyi yolunda nst yede girdik problem yok inşş oğluşuma kavuşmama tamm 12 gün kaldı martın 22sinde sabah sezeryanla bebişime kavuşuyorum çok şükür rüya gibi hala inanamıyorum zaman nasıl geçti darısı herkesin başınaa.
ben de mi öyle yapsam diye düşünüyorum. kaç metre kumaş aldın canım? yorgancıya falan mı yaptırcan?
12 gün sonra kaç haftalık oluyorsun
hayırlısı tabi cnm niye üzüleceksin ki evlat bu kız erkek farketmez hem yaşları yakın dedğin gibi birbirlerine arkadaş olurlar.benim eşimler 3 erkek ve maşallah çok iiler destekler...kayınvalidemin kızı yok ama neyse büyümüş yetişmiş hazır kızlar geldi elime der hep...o da biz oluyoruz eğer bakacak birisi varsa sezeryandan sonra atlatırsın kolayca merak etme...artık sezeryanlarda kolay oluo
canım 37+3 falan oluyorum ama usg ye görede 38+4 falan oluyorum
park yatakların boyutlarına hazırlar olmuyo bende diktirdim boyutlarını park yatağın boyutlarını söylersen kumaşçılarda dikenlerde ona göre ayarlıyo ben 60x120 ye göre yaptırdım.visco yatak almıştım kayınvalidem çok ince dedi bide üzerine ince yün yatak yaptırdık
dur bakalım cAnım daha bunun 3. sü var 4. sü varEVET CNM bende kız bebeklere o kadar meraklıyım kı kız cocuklarına anlatamam ama hayırlısı boleymıs anacıgım var ıste o bakıcak sagolsun sonrasındada kendı cocugun olunca ınsan bakar dıyorum ya huyunu suyunu bılıyosun fılan Allah yardım eder ıns.
oo kızlar doğum yapanlar doğumuna az kalanlar süper yaa ben bayadır giremiodum gzel haberlere çok sewndm bütün gecmişi okuyamadm okuduğum kadarıyla benmde suyumda sızma olduğu için sürekli yatıyorum gün sayıyorum valla umarım herkes iyidir
bebeğimin gelişimi önde gidiyor doktoruma kalsa 26sı olsun dedi ben dedim yok 22si olsun annem ümreye gidicek 24dünde en azından kadın doğumumu görsün istedim aslında annem erken gidip gelicekti ama gittiği şirketle ilgili sorunlardan dolayı tam benim doğumuma denk geldi annemde epey üzülüyor ama geri dönüşü yok hayırlısıyla gitsinde gelsin
oo kızlar doğum yapanlar doğumuna az kalanlar süper yaa ben bayadır giremiodum gzel haberlere çok sewndm bütün gecmişi okuyamadm okuduğum kadarıyla benmde suyumda sızma olduğu için sürekli yatıyorum gün sayıyorum valla umarım herkes iyidir
canım hoşgeldin evet doğumlar yavaş yavaş başladı sanada çok geçmiş olsun allah şifa versin.
cnm benim park yatağım 70 110 bu boyutta hazır uyku seti aldım ben.nevresim olmuyo ama uyku seti var.tabi 60 120 bilmiyorum.üstelik kenarları süs yastıkları falan da var hoş yani.
canım benim de uyku setleri çok hoşuma gidiyo ama yün olsun diye herşeyini diktirdik annem ve kayınvalidem sen kendin yatmıyosun çocuğu nasıl yatırcaksın elyafta falan diye etkilediler...
ayy grafikte kızım kuşun yanına gelmiş :)) nerdeyse yuvaya gircek
selam kızlar migrosta hacışakri granül sabunda indirim var ihtiyacı olan baksın ben aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?