2011 Nisan Anneleri

12 gün sonra kaç haftalık oluyorsun

ben de mi öyle yapsam diye düşünüyorum. kaç metre kumaş aldın canım? yorgancıya falan mı yaptırcan?

park yatakların boyutlarına hazırlar olmuyo bende diktirdim boyutlarını park yatağın boyutlarını söylersen kumaşçılarda dikenlerde ona göre ayarlıyo ben 60x120 ye göre yaptırdım.visco yatak almıştım kayınvalidem çok ince dedi bide üzerine ince yün yatak yaptırdık

bebeğimin gelişimi önde gidiyor doktoruma kalsa 26sı olsun dedi ben dedim yok 22si olsun annem ümreye gidicek 24dünde en azından kadın doğumumu görsün istedim aslında annem erken gidip gelicekti ama gittiği şirketle ilgili sorunlardan dolayı tam benim doğumuma denk geldi annemde epey üzülüyor ama geri dönüşü yok hayırlısıyla gitsinde gelsin

EVET CNM bende kız bebeklere o kadar meraklıyım kı kız cocuklarına anlatamam ama hayırlısı boleymıs anacıgım var ıste o bakıcak sagolsun sonrasındada kendı cocugun olunca ınsan bakar dıyorum ya huyunu suyunu bılıyosun fılan Allah yardım eder ıns.

cnm benim park yatağım 70 110 bu boyutta hazır uyku seti aldım ben.nevresim olmuyo ama uyku seti var.tabi 60 120 bilmiyorum.üstelik kenarları süs yastıkları falan da var hoş yani.
dur bakalım cAnım daha bunun 3. sü var 4. sü varbelki allah sana bide kız evlat nasip eder

selam kızlar napıyosunuz
bugün komşumun bebişinin diş hediği vardı ona gittim çok hoştu.
bizim miniklerimizin de dişleri çıkcak di mi ayy inanmıyorum yaa doğuracağımı bile düşünemiyorum hala sanki hep böle kalıcam :))

oo kızlar doğum yapanlar doğumuna az kalanlar süper yaa ben bayadır giremiodum gzel haberlere çok sewndm bütün gecmişi okuyamadm okuduğum kadarıyla benmde suyumda sızma olduğu için sürekli yatıyorum gün sayıyorum valla umarım herkes iyidir

canım hoşgeldin evet doğumlar yavaş yavaş başladı sanada çok geçmiş olsun allah şifa versin.

canım maşallah az kalmış bebişine kavuşmana inş. annende hayırlısıyla gider gelir hayırlı yolculuk nede olsa sıkma canını

geçmiş olsun cnm dikkat et kendine.yat istirahat et

canım hoşgeldin evet doğumlar yavaş yavaş başladı sanada çok geçmiş olsun allah şifa versin.

saol tatlım işte heran bir korkuyla yaşıyorum ama herşey olcağına varıyo tabi kızlar kasılmalarınız ne alemde brz anlatrmı yaşayan varsa benm böyle rahmimde bir kasılma oluyo aynı zamandada iç sıkıntısı böle nefesm daralıyo gerci düzensz tabi takmıyorum kafyada acaba kasılma omu?

kızlar topiklerde dolaştımda biraz yaa kasım anneleri topiği bile açılmış vayy be zaman su gibi akıp gitmiş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…