2011 Nisan Anneleri

merhaba arkadaslar
ben yarin ilk nst testime girecegim. biraz okudum int.ten ne oldugunu ama yaptiran varsa, kendi deneyimini anlatabilir mi? ozellikle 2 saat once yemek yiyin diyor, siz boyle mi yaptiniz?

nisan ortasinda benim dogumum, sancilar var. iki tur sanci hissediyorum. biri rahimde kasilma seklinde oluyor. bir anda rahmim tas kesiliyor, sonra geciyor, can yakici degil pek. ama bir de tam "icimde" hissettigim var, bicak saplanmasi gibi oluyor, kisa suruyor ama cok gıcık birsey. sizde nasil?

kızlar şimdi hastaneden geldik.bebek hareket ettiği zaman vajinamda şiddetli ağrı oluyordu,dayanamayıp dr aradım oda hastaneye gel nst ile bakalım,büyük bir ihtimalle bebek ters olduğu içindir ama atlamayalım dedi.apar topar gittik çok şükür her şey yolunda çıktı.içim rahatladı.ben bu erken doğumlardan çok etkilendim galiba en ufak bir sancıyı doğum sancısı sanıyorum:))

tesekkür ederim canım benim hayırlısı olsunn içecez baska cagresi yok :)

özellikle oynayınca oluyor degilmi benimde cok oluyo canım cok acıyo demekki ters oldugu içinmi oluyormus benim ebebkde tersss...dr büyük ihtimal sezeryan dedi sana ne diyorlar????

özellikle oynayınca oluyor degilmi benimde cok oluyo canım cok acıyo demekki ters oldugu içinmi oluyormus benim ebebkde tersss...dr büyük ihtimal sezeryan dedi sana ne diyorlar????

evet canım yaa,oynayınca yada çok ayakta kalınca oluyor.çok canımı acıtıyor.bebk tersmiş neyse başka bişey olmasında ben zaten sezeryan olcaktım dönmesi çok önemli değil.ben erken gelir diye korkuyorum çok büyük bir bebek değil benimkisi

ayy valla biran çıkacakmıs gibi oluyor dur annem yaa diyorum :) kaç haftalıksın sen ben 35+6günlügüm bebekde 2571gr 46cm...valla böle eziyetleri olsun kötü eziyetleri olmasında sag salim alalım kucaklarımıza

33+2 yiz 30+4 te 1530 gr dı şu an ne kadar oldu kilosu bilmiyorum.bana rahim açılıyormuş gibi geliyor.

günaydın kızlar
2 gün kar tatili yaptım geldim. ne çok iş varmış evde aman aman
nasılsınız.
yeni doğumlar olmuş heralde geçmişi pek okuyamadım
bide doğum çantamı hazırlayalım dedik ne çantası benimki bavula sığar ya sizler nasıl çanta yaptınız anlamadım benim doğum bavulu resmen

aynen canım benimki de bavul olacaktı. sonrasında bebek için ayrı kendim için ayrı çanta hazırladım. ikisi de tıkabasa dolu. bebişin eşyaları ne çokmuş ya.....

Canım ev işi bitmiyor ki...ben sabah 6 da kalktım kızı okula gönderdim sonra bir sürü ütüm birikmişti onları ütüledim belim ağrıdı şimdi de işteyim..5 arkadaşımız doğum yaptı hepsi de iyi maşallah.Doğum çantası konusunda valla benimki de bavul oldu resmen hala da sığdıramadığım dışarıda kalanlar var..Biz mi abarttık dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…