2011 Nisan Anneleri

resmen bende öyle düşündüm en sonunda iki ayrı çanta yapmaya karar verdim biri benim biri oğluşumun yoksa hastaneye bavulla gitmem gerekecek

aynen canım benimki de bavul olacaktı. sonrasında bebek için ayrı kendim için ayrı çanta hazırladım. ikisi de tıkabasa dolu. bebişin eşyaları ne çokmuş ya.....

Allah güç versinde yapalım canım
evet ya 2 gün evde kaldım birsürü iş
bravo sanada sabah sabah bir sürü iş yapmışsın beniim gibi işte dinlenebiliyorsan dinlen canım
iki ayrı çanta yapmak daha iyi olacak abartmıyoruz şunu koyalım bunuda koyalım derken böyle oldu hiçbiride lüzumsuz değil yani eleyemiyeceğim

Amin canım doğru söylüyorsun yapabildiğimiz kadar yapalım..işyerinde oturuyorum ama bugün 3 nikah var c.tesi 3 ve pazar 1 nikah var onları hazırlıyorum bir yandan nihaklara gidip gelmek ayrı bir dert oluyor artık koca göbekle:)yardımcım da yıllık izne ayrıldı ben doğum iznime çıktığımda o iznini kullanamaz diye şimdi kullandı..bari o olsa ben nikahları yazarken o müracaatlarla ilgilenirdi şimdi hepsini ben yapıyorum tek başımayım yani zor işte..Çantadan ben de bir şey elemeyeceğim çünkü hepsi de gerekli şeyler en iyisi 2 çanta yapmak kendimize ayrı bebişe ayrı..

Allah kolaylık versin canım
ne güzel bir işin var bebeğinle birlikte hayırlara vesile oluyorsun inşallah uğurlu gelirsinizde tüm çiftler mutlu olur

Allah kolaylık versin canım
ne güzel bir işin var bebeğinle birlikte hayırlara vesile oluyorsun inşallah uğurlu gelirsinizde tüm çiftler mutlu olur

Sağol canım,inşallah..ama evelendirdiklerim genelde bizim oturduğumuz semtte olduklarından pzarda,alışveriş merkezlerinde falan karşılaşıyoruz mutlu mutlu gülümseyip selam veriyorlar bana ben tabi tanımıyorum çoğunu ama elele çift olunca anlıyorum evlendirdiklerimden olduğunu yani mutlu görüyorum onları ve çok şükür diyorum..çoğunluğuyla da arkadaş oluyoruz bebeklerini falan getiriyorlar ziyarete çok hoşuma gidiyor.Allah hepsini mutlu etsin..

kızlar biberon ve emzik olarak ne aldınız

Canım ben kızımda da emzik kullanmamıştım oğlumda da kullanmak istemiyorum o yüzden almadım ama tabi belli olmaz kızım gibi uslu olur mu bu bızdık bilmem...biberon aldık ama markasını hatırlamıyorum şimdi eve gidince bakar bir ara yazarım sadece gaz yapmayan bir biberon yani çok değişlik bildiğimiz biberonlardan değil biz 17 TL ye almıştık..

Günaydın kızlar bende bişey sorcam gelir gelmez:)) bebek bezini yeni doğan olarak alıyoruz değilmi ben canbebe ve molfix arasında kalmıştım molfixde türkmalıymış ondada yeni doğan yazıyor onu alıcam değilmi:?

Günaydın şekerim..evet canım yenidoğan yazıyor..ben prima almıştım (2-5 kg) 1 numara yenidoğan yazıyor.

Günaydın şekerim..evet canım yenidoğan yazıyor..ben prima almıştım (2-5 kg) 1 numara yenidoğan yazıyor.

Sağol canım bende ondan alıyım prima ben istemiyorum herkesin kendi düşüncesi tabi ama benim israil malına gıcığım var:))

kzlar ben biberon olarak Dr Browns aldım. gaz önleyici. kızımda da onu kullanmıştık gerçekten inanılmaz işe yarıyo. içinde bi boru var ve bebek emdikçe oluşan havayı ordan boşaltıyo bebeğin karnına gitmemiş oluyo hava.
emzik olarak chicco 0 months aldım ama kızım kullanmamıştı tahminim oğlum da kullanmaz. zaten verme taraftarı da değilim.
bebek bezi daha almadım ama huggiesin yenidoğanını almak istiyorum ama hiçbiyerde bulamıyorum. biyerde görürseniz haber verin kızlar:)

Evet işte benim aldığım biberon da aynısı..demek işe yarıyor çok sevindim

Canım biberon gereklimiki bende aldım bebedorun bir tane cam aldım iki tanede plastik aldım emziricemya gerek olurmuki? emzikde yeni doğan aldım ama üç aydan önce pek taviye etmiyorlar ama sonrası için eğer bebek istiyorsa vermek lazımmış emme duygusu için yoksa parmak emmeye alışıyormuş.

canım en ilk bebeğimde hastaneye götürmemiştim biberon ama 20.günde göğüslerim mastit olmuştu sağıp vermek zorunda kalmıştık sütü. o zaman almıştık biberonu. o yüzden bunda erken aldım biberonu. hem ne olur ne olmaz süt hemen gelmeyebilir mama vermek zorunda kalınabilir filan diye. her ihtimale karşı yani.
emzik de götürmücem hastaneye ama almış bulundum. öle bi isteği olursa veririm. ama kızıma veriodum midesi bulanıodu resmen pıt die baya ileriye fırlatıodu çok gülüoduk:) ben de zorlamadım. zaten sevmem de emzik

günaydın kızlar napıyorsunuz..biz kahvaltımızı yaptık kızlarımla pilates izliyoruz:)

kızım yapıyor ben bakıyorum:)

bime gitmek istiyorum bebek alacağım kıza ama hiç gidesim yok şuan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…