- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.581
aynen canım benimki de bavul olacaktı. sonrasında bebek için ayrı kendim için ayrı çanta hazırladım. ikisi de tıkabasa dolu. bebişin eşyaları ne çokmuş ya.....
Canım ev işi bitmiyor ki...ben sabah 6 da kalktım kızı okula gönderdim sonra bir sürü ütüm birikmişti onları ütüledim belim ağrıdı şimdi de işteyim..5 arkadaşımız doğum yaptı hepsi de iyi maşallah.Doğum çantası konusunda valla benimki de bavul oldu resmen hala da sığdıramadığım dışarıda kalanlar var..Biz mi abarttık dersin?
kızlar gene işe geldık bakalım karlı bır gun felaket kar yagıyor
Mormaske,leegorkem hayırlı cumalar günaydın canlarım...nasılsınız,bebişler nasıll??
Allah güç versinde yapalım canım
evet ya 2 gün evde kaldım birsürü iş
bravo sanada sabah sabah bir sürü iş yapmışsın beniim gibi işte dinlenebiliyorsan dinlen canım
iki ayrı çanta yapmak daha iyi olacak abartmıyoruz şunu koyalım bunuda koyalım derken böyle oldu hiçbiride lüzumsuz değil yani eleyemiyeceğim
günaydın canımm sana da hayırlı cumalar. biz iyiyiz kızmla. işyerinde kahvaltı ediyoruz şimdi. sen nasılsın? senin bebiş nasıl
Amin canım doğru söylüyorsun yapabildiğimiz kadar yapalım..işyerinde oturuyorum ama bugün 3 nikah var c.tesi 3 ve pazar 1 nikah var onları hazırlıyorum bir yandan nihaklara gidip gelmek ayrı bir dert oluyor artık koca göbekle:)yardımcım da yıllık izne ayrıldı ben doğum iznime çıktığımda o iznini kullanamaz diye şimdi kullandı..bari o olsa ben nikahları yazarken o müracaatlarla ilgilenirdi şimdi hepsini ben yapıyorum tek başımayım yani zor işte..Çantadan ben de bir şey elemeyeceğim çünkü hepsi de gerekli şeyler en iyisi 2 çanta yapmak kendimize ayrı bebişe ayrı..
Günaydın hanımlar hepinize hayırlı cumalar........
Allah kolaylık versin canım
ne güzel bir işin var bebeğinle birlikte hayırlara vesile oluyorsun inşallah uğurlu gelirsinizde tüm çiftler mutlu olur
kızlar biberon ve emzik olarak ne aldınız
Günaydın kızlar bende bişey sorcam gelir gelmez:)) bebek bezini yeni doğan olarak alıyoruz değilmi ben canbebe ve molfix arasında kalmıştım molfixde türkmalıymış ondada yeni doğan yazıyor onu alıcam değilmi:?
Günaydın şekerim..evet canım yenidoğan yazıyor..ben prima almıştım (2-5 kg) 1 numara yenidoğan yazıyor.
kzlar ben biberon olarak Dr Browns aldım. gaz önleyici. kızımda da onu kullanmıştık gerçekten inanılmaz işe yarıyo. içinde bi boru var ve bebek emdikçe oluşan havayı ordan boşaltıyo bebeğin karnına gitmemiş oluyo hava.
emzik olarak chicco 0 months aldım ama kızım kullanmamıştı tahminim oğlum da kullanmaz. zaten verme taraftarı da değilim.
bebek bezi daha almadım ama huggiesin yenidoğanını almak istiyorum ama hiçbiyerde bulamıyorum. biyerde görürseniz haber verin kızlar:)
kzlar ben biberon olarak Dr Browns aldım. gaz önleyici. kızımda da onu kullanmıştık gerçekten inanılmaz işe yarıyo. içinde bi boru var ve bebek emdikçe oluşan havayı ordan boşaltıyo bebeğin karnına gitmemiş oluyo hava.
emzik olarak chicco 0 months aldım ama kızım kullanmamıştı tahminim oğlum da kullanmaz. zaten verme taraftarı da değilim.
bebek bezi daha almadım ama huggiesin yenidoğanını almak istiyorum ama hiçbiyerde bulamıyorum. biyerde görürseniz haber verin kızlar:)
Canım biberon gereklimiki bende aldım bebedorun bir tane cam aldım iki tanede plastik aldım emziricemya gerek olurmuki? emzikde yeni doğan aldım ama üç aydan önce pek taviye etmiyorlar ama sonrası için eğer bebek istiyorsa vermek lazımmış emme duygusu için yoksa parmak emmeye alışıyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?