- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.601
günaydın kızlar napıyorsunuz..biz kahvaltımızı yaptık kızlarımla pilates izliyoruz:)
kızım yapıyor ben bakıyorum:)
bime gitmek istiyorum bebek alacağım kıza ama hiç gidesim yok şuan..
günaydın kızlar napıyorsunuz..biz kahvaltımızı yaptık kızlarımla pilates izliyoruz:)
canım en ilk bebeğimde hastaneye götürmemiştim biberon ama 20.günde göğüslerim mastit olmuştu sağıp vermek zorunda kalmıştık sütü. o zaman almıştık biberonu. o yüzden bunda erken aldım biberonu. hem ne olur ne olmaz süt hemen gelmeyebilir mama vermek zorunda kalınabilir filan diye. her ihtimale karşı yani.
emzik de götürmücem hastaneye ama almış bulundum. öle bi isteği olursa veririm. ama kızıma veriodum midesi bulanıodu resmen pıt die baya ileriye fırlatıodu çok gülüoduk:) ben de zorlamadım. zaten sevmem de emzik
herkese gunaydnn kızlar
bzde kahvaltmzı yaptk geldikk
bugun hawa biraz daha yumsamış sankiii
dsarı çıkmk istyrm artıkkkk :95::95:
herkese gunaydnn kızlar
bende ne olur ne olmaz diye aldım:)) inşaalah gerekmez mama çok üzülürüm yoksa( emziğide her bebek istemiyor gerçekten her çocuk farklı oluyor ben alıyımda isterse veririz oğluma:))
Günaydın bende hiç çıkmak istemiyorum eşim zorla çıkarıyor hayır alıveriş için dese uçarak gidicem:)))
Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)
BALKUPUM Canikim cimcimenaz+ mefunihi eflalim Ruveydax birazcık ümit murun84 hnk
:79::80::81:Günaydın kızlar nasılsınız?
eski oturduğumuz yerde a101 vardı bim yoktu.burdada bim var a101 yok :))günaydın. benim de sağlık ocağına gitmem gerekio iğne olmak için. çıkmışken de A101e bakıcam ben de dün bebek ayakkabıları gelcekti kaldı mı acaba bi bakiim diorum
bi de kızlar ihtiyacı olan varsa bebek battaniyesi gelcekti çok uyguna
burası günlük güneşlik valla :)))))Günaydın canım..soğuktan insan dışarı çıkmayı bırak mutfağa gitmeye üşeniyor demi yaa
günaydın canımherkese gunaydnn kızlar
günaydın bimcisin ha:))bende bir ara takmıştım evin yakınınada açılınca eşimin çok hoşuna gitmedi tabi:))
BALKUPUM Canikim cimcimenaz+ mefunihi eflalim Ruveydax birazcık ümit murun84 hnk
süt için nacizane tavsiyem humana still tee.
günde iki fincan içiodum. içip uyuosun bi kalkıosun süt dolmuş:) bende çok işe yarıodu yani herkeste yarar mı bilemem tabi ama denemekten zarar gelmez
Hemen bakıyorum birkaç yerde daha okudum bunu ben rezene içicektim buna bakıyım bir bitkisel değil mi?
ay bzmki etraf karlı kayıp düşerim diye çıkarmıyorrr
eski oturduğumuz yerde a101 vardı bim yoktu.burdada bim var a101 yok :))
burası günlük güneşlik valla :)))))
günaydın canım
ben bir ara her hafta bişey alıyordum aman ucuz diye eve saçma sapan şeyler aldığımı farkettim..sonra buna bir dur dedim ve sadece ihtiyacım olduğunda aldım iyi oldu valla :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?