2011 Nisan Anneleri

ay kızlar dünden beri kilo olayına çok moralim bozuk valla.nerdeyse 11 kilo olmuşum..yuvarlak hesap 11 de gitsin.10 gün çıkmadım tartıya hemen 1.5 kilo almışım (

forumda herkes takmayın doğumdan sonra hemen gidiyor diyor.ben ilkindede o laflara güvendim hemen vericem sandım kendiliğinden gider sandım.kırkım çıkana kadar sadece 9 kilo gitmişti.çok üzülmüştüm bide yürüyüşe başlamıştım 10 günlükken buna rağmen 9 vermiştim..anladım herkesin bünyesi çok farklı.benim o hemen gidenlerden değildi anlamsı kabul etmesi zor oldu
bunda dikkat etcem dedim daha hareketli olacağım dedim.amacım 12 kiloyla bitirmekti ben zaten 33. haftadayım daha önümde çok uzun zaman var ve her yediğim yapışıyor..napıcamı şaşırdım..hayır bide her canımın istediğini yesem acaba kaç kilo olurdum şimdiye kadar

aman kızlar evi doldurmak kalabalıktan başka bir işe yaramıyor A101 bim falan ciddi ucuz olunca girince bütün abuk sabuk şeyleri alıyosunuz..
benim naçizane tavsiyem kesinlikle alışverişe çıkmadan önce tok olun asla aç olmayın yoksa ne görürseniz alıyosunuz hele hele bu haldeyken
bir de ben hep eksik listemi yapar öyle çıkarım ki bu da inanılmaz işe yarıyor ihtiyacımdan fazlasını asla almıyorum bebek alışverişine çıkarken bile listesiz gitmedim eksikleri hala o listeden bakıp tamamlıyorum çıktıkça

Toplam 11 kullanıcı konuyu okuyor. (9 üye ve 2 ziyaretçi)

BALKUPUM Canikim cimcimenaz+ mefunihi eflalim Ruveydax birazcık ümit murun84 hnk

:79::80::81:Günaydın kızlar nasılsınız?

Günaydın hamdolsun sen nasılsın?

gunaydnn canm hoşgeldn biziiyiz sen nasılsın

günaydınnn cnmm iiz sen nasılsın:)

Günaydın tatlım...iyiyiz çok şükür de senin eve hırsız girdi diye duydum doğru mu?

günaydın cnm iyiyiz.. sen nasılsın

Teşekkürler kızlar bende iyiyim çok şükür. Canım evime hırsız girmedi benim .Allah korusun. Allah kimsenin başına vermesin.Niclerimiz benzer bir arkadaş vardı. Belki onun evine girmiştir. Onun nici balkupu benimki BALKUPUM ama oda çok uzun zamandır topiğe hiç girmiyor. Nerden duydun bu haberi?

ben de hep eksik listesi yaparım buz dolabımın üstünde hep listem olur bir şey eksilince eklerim onunla alışverişe giderim ama hiç de listeye sadık kalamam mutlaka fazlasını alır gelirim sana bravo valla..

çok şükür canım ben sen sanmıştım evet balkupu ydü geçmişte bir arkadaş söz etmiş dün veya evvelsi gündü okumuştum üzüldüm...Allah kimsenin başına vermesin canım

canım bende ilk başta hedef koymuştum kendime ama şimdi hiç umrumda değil 12 kiloda ben aldım vücudum göstermiyor etim sıkıdır isterse göstersin ilk başlarda takıyordum ama sonuçta bebeğimin kilosu gayet iyi önemli olana o canımın her istediğindende yedim abartmadan zaten bebelle uğraşırken veririm hiç takma sende benden hamile kalmadan ideal kilomda kalıyım diye diyet yaptım diyetin ortasınd akaldım:)) senin birde ikinci geliyor onlara bakmaktan veririsin niye bu kadar üzülüyorsun ay benim ablamların üçüde çok kilolu hiç takmıyorlar:))) birde doktorumda ebede ay çok almışsın ay şu kiloda bitir diyorlar çokda tınn siz söyleyin durun diyorum:)))

ben bir kere memlketteyken kozmetik ürünleri gelmişti sabah erkekn kalktım hava kötü.arabayla gideyim dedim babam sabah almış gitmiş.uzaktı bide.
alacağım bir sürü şey vardı saç kremi cilt bakım ürünleri falan
eşimi aradım ordan baksana şunları şunları istiyorum burda gidemicem hava çok kötü dedim işe giderken bakıver dedim
gitmiş almış sonra bana nasıl kızıyor..
soktun beni bir sürü kadının arasına ittire ittire kadınlarla kavgaya girecektim,takım elbise kravatla rezil oldum bide kadınlar sen çekil ne işin var diye ittiriyor dedi.koptum yaaaa :)))))))))))

benim dr da ebede gayet normal neden üzülüyorsun dediler..boyun uzun kilolu değilsin dediler.ama benim son zamanlar çok fena ne yesem kilo oluyor.ondan korkuyorum..(

ben de hep eksik listesi yaparım buz dolabımın üstünde hep listem olur bir şey eksilince eklerim onunla alışverişe giderim ama hiç de listeye sadık kalamam mutlaka fazlasını alır gelirim sana bravo valla..
illa ki listeye eklemediğim abur cubur tarzı acil gelen misafir önüne koymalık bisküvi çerez tarzı şeyler eklenebiliyor sepete fazlası budur yani benim için ama onların haricinde liste dışına çıkmam pek sen dediğim gibi aç mı çıkıyorsun yoksa alışverişe

Ay yazık adama bizde tam tersi benimki alsana durmasana ne bekliyorsun der:))) bende itiş kakışı hiç sevmem:))

gözüm aç herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…