- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.182
- 898
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.641
benim dr da ebede gayet normal neden üzülüyorsun dediler..boyun uzun kilolu değilsin dediler.ama benim son zamanlar çok fena ne yesem kilo oluyor.ondan korkuyorum..(
gözüm aç herhalde
Canım tamam dikkat et ama moralini bozma nasıl olsa verirsin iki çocukla eririsin hemen:)bak bir kadın var yabancı egzersiz programları var evde yürü incel diye adını yazıym ıgoogleda ara indir porogramları yap doğumdan sonra ben onlr 6 kilo vermiştim 'leslie sansone'
illa ki listeye eklemediğim abur cubur tarzı acil gelen misafir önüne koymalık bisküvi çerez tarzı şeyler eklenebiliyor sepete fazlası budur yani benim için ama onların haricinde liste dışına çıkmam pek sen dediğim gibi aç mı çıkıyorsun yoksa alışverişe
onlar gerçekten çok tutuyor biz geçen ay bayağı almıştık abur cubur eşim sağolsun sepeti dolduruyordu..bi baktık kredi kartına çok gelmiş.bu ay bayağı kıstım onları hiç aldrmadım nerdeyse yarısı kadar gelecek karta..
dün söz edilmiş canım ama arkadaş balküpüm yazmış sayfa no 4645..
canım onun bütün serisi var bende hepsini indirdim.
pilates setim var:)
koşu bandım var...hatta hergün ya koşu bandında yürümeye çalışırım yada tv karşısında dizi izlerken bir yandan leslie 2 mil yaparım..buna rağmen böyleyim :))))))))))) bu smileyler nerde bu arada ben hiç göremiyorum ya
Günaydın herkese
Ben evde sıkılmaya başladım sanırım artık
Günaydın herkese
Ben evde sıkılmaya başladım sanırım artık
Günaydın canım..çalışmaya alışkın olunca evde olmak zor gelir tabii
Çalışıyormuydun? ben üçbuçuk yıldır evliyim ve hep evdeyim ve kimsem yok burda bir kaç arkadaş edindim ama kırk yıldabir görüşüyorum her günüm aynı geçiyor(
Evet, çalışmaya alışık olunca evde sıkılıyor insan.
Gerçi işe gitmek zor geliyordu şimdi daha rahatım ama canım sıkılıyor.
Biraz da havalar soğuk, dışarı çıkamıyorum onun etkisi sanırım.
Ben bi de ücretsiz izin alıcam bakalım nasıl olucak?
o zaman sıkılmaya vakit bulamazsın çünkü bebiş olacak...
slm kızlar biz geldik oğluşumla sabah sabah babamızın gazıyla resim çekip ekledik. göbüşün aşağı inmiş dedi ama bence hiçte aslı yok sizlerde bakarmısınız?
benimde canım neler neler istiyor..dün sayıyorum şekerpare baklava pasta poğça çikolata istiyorum krize girene kadar yemek istiyorum diyorum yasak diyor.evet sebzeden meyveden fazla tutuyor cnm gerçekten..
benim de eşim asla doldurmaz doldurmamada izin vermez bende misafir gelen giden oluyo diye bahane edip atıyorum sepete aile apartmanıyız da aniden gelen oluyo hep o yüzden o bahaneye sığınıpta alabiliyorum
eşim çıldırıyo elimde çikolata bisküvi görünce sağlıksız olduklarını beni rahatsız ettiklerini düşünüyor çok karışır yediğime içtiğime 500 tl lik meyve alsam gıkı çıkmaz 50 kuruşluk çikolatalar yüzünden her alışverişte reyonlarda kavgaya tutuşuyoruz
Çalışıyormuydun? ben üçbuçuk yıldır evliyim ve hep evdeyim ve kimsem yok burda bir kaç arkadaş edindim ama kırk yıldabir görüşüyorum her günüm aynı geçiyor(
Selam şekerler :2:
selam canım benim de aynı sanki kendi resmimi gördüm bir an..benim eşim de göbeğin aşağı indi diyor ama geçenlerde bizim ebeyi gördüm ona sordum yok daha inmemiş dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?