- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.661
ay kızlar dünden beri kilo olayına çok moralim bozuk valla.nerdeyse 11 kilo olmuşum..yuvarlak hesap 11 de gitsin.10 gün çıkmadım tartıya hemen 1.5 kilo almışım(
forumda herkes takmayın doğumdan sonra hemen gidiyor diyor.ben ilkindede o laflara güvendim hemen vericem sandım kendiliğinden gider sandım.kırkım çıkana kadar sadece 9 kilo gitmişti.çok üzülmüştüm bide yürüyüşe başlamıştım 10 günlükken buna rağmen 9 vermiştim..anladım herkesin bünyesi çok farklı.benim o hemen gidenlerden değildi anlamsı kabul etmesi zor oldu
bunda dikkat etcem dedim daha hareketli olacağım dedim.amacım 12 kiloyla bitirmekti ben zaten 33. haftadayım daha önümde çok uzun zaman var ve her yediğim yapışıyor..napıcamı şaşırdım..hayır bide her canımın istediğini yesem acaba kaç kilo olurdum şimdiye kadar
Mrb kızlar...
Az önce kontrolden geldim.34+1 deyiz.Oğlum 47 cm ve 2,5 kg
İlk kez nst ye bağlandım,çok şükür bir sorun çıkmadı.2 hafta sonra yine gidicez bakalım.
oooo ben o kadarına da dayanamam cnm kavga dövüş bir şekilde yiyorum istediğimibenimde canım neler neler istiyor..dün sayıyorum şekerpare baklava pasta poğça çikolata istiyorum krize girene kadar yemek istiyorum diyorum yasak diyor.
pizza çok özledim sosis sucuk,ketçap mayonez falan.ama asla izin vermiyor
Bu sabah cam bir lokum tabağı aldım değişik birşey ust kısmı tırtırlı çam ağacı gibi biraz da pembe kurdale aldım hem tabağı süsleyim hem de kolanya şişesini bakalım nasıl birşey olacak
beni telaşlandırıyor oda saolsun. kaç kere göbeği aşağı inmiş hamile gördüyse sanki...
Mrb kızlar...
İlk kez nst ye bağlandım,çok şükür bir sorun çıkmadı.2 hafta sonra yine gidicez bakalım.
kızlar bu göbeğin aşağı inme mevzusu hakkında bilgi verirmisiniz risk nedir???
benimde inmiş gibi geliyor gözüme de merak ediyorum neyi ifade ediyor :44:
maşallah süphanallah canım.bende pzts gidecem inşallah.hayırlı haberlerle döneriz inşallah.Mrb kızlar...
buarada kızlar gögüs uçlarına şimdiden lansiloh krem kullanacaktık demi?doğrumu hatırlıyorum.ben başlamadım.başlasam mı acaba
selam kızlar nasılsınız?ben 1 haftadır giremiyorum tatlişoğlum ve lifecity bebişleri oldu demi?erken gelen nisan bebişi varmı ?bende pzts dr gideceğim.sezeryan tarihim belli olur sanırım
hım ewt erkan doğuma neden oluyormuşewet doğuma az kala başlayın diolar ama ben de başlamadım daha. hatta almadım bile henüz ama haftasonu almayı planlıyorum. bu arada çok yüzeysel sürmek gerekiomuş. göğüs uçlarıyla fazla oynamadan
aaaaaaa maşallah 5 bebiş oldu demek?erken mi oldular bebişler yoksa zamanları tamamlanmışmıydı?allahım sağlıcakla büyütmelerini nasip etsin inşş.heyecanlandım yaa bak şimdi.3-4 hafta sonra bizde sağlıckla kucağımıza alırız inşş.38.haftaya bir girseydik sağlıcakla huzurlaSelam canım hoşgeldin3 kişi daha vardı doğum yapan biri keykey,biri ah kalbim biri de bayans...yani toplamda 5 kişi şu anda bebişlerini kucaklarına almış durumdalar...sen de güzel haberlerle gel inş.tatlım
hastane çantasını hazırlayan arkadaşlar
hemşireye ilk verilecek olanlara ne koydunuz
hastane çıkışında patikli alt ve üst var bi de tulum var mesela hangisini koydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?