2011 Nisan Anneleri

Bu sabah cam bir lokum tabağı aldım değişik birşey ust kısmı tırtırlı çam ağacı gibi biraz da pembe kurdale aldım hem tabağı süsleyim hem de kolanya şişesini bakalım nasıl birşey olacak

Mrb kızlar...
Az önce kontrolden geldim.34+1 deyiz.Oğlum 47 cm ve 2,5 kg
İlk kez nst ye bağlandım,çok şükür bir sorun çıkmadı.2 hafta sonra yine gidicez bakalım.

canım sen yine iyisin, ben 14 kilo aldım üstelik çok da yemiyorum ama hamilelik yüzünden çok tembelik yapıyorum. ondan oldu sanırım:2:

oooo ben o kadarına da dayanamam cnm kavga dövüş bir şekilde yiyorum istediğimi
pizzadan poğaçadan şekerpareden ne olur ki sonuçta mesela pizzanın içindeki salam sucuk sosis pişmiş oluyor tabiki fazla tüketmek doğru değil ama çiğ olmadığı müddetçe o kadarda abartılacak bir sorun teşkil etmez heralde sana özel bir yasak falanmıı var yoksa doktor tarafından???

ne güzel düşünmüşsün canım..kurdelalarla süslemek iyi fikir

kızlar bız kızımla karnımızı doyurup geldık cok sukur.cok acıkmıs olarak yemege cıkıyorum ne olacaksa bu halımız bılemıyorum.neyse bugun cuma haftasonu tatıl ne guzel cok mutluyum bu mutlulukla mesaı hemen bıter ınsallah.

kızlar bu göbeğin aşağı inme mevzusu hakkında bilgi verirmisiniz risk nedir???
benimde inmiş gibi geliyor gözüme de merak ediyorum neyi ifade ediyor :44:

selam kızlar nasılsınız?ben 1 haftadır giremiyorum tatlişoğlum ve lifecity bebişleri oldu demi?erken gelen nisan bebişi varmı ?bende pzts dr gideceğim.sezeryan tarihim belli olur sanırım

buarada kızlar gögüs uçlarına şimdiden lansiloh krem kullanacaktık demi?doğrumu hatırlıyorum.ben başlamadım.başlasam mı acaba

ewet doğuma az kala başlayın diolar ama ben de başlamadım daha. hatta almadım bile henüz ama haftasonu almayı planlıyorum. bu arada çok yüzeysel sürmek gerekiomuş. göğüs uçlarıyla fazla oynamadan

selam kızlar nasılsınız?ben 1 haftadır giremiyorum tatlişoğlum ve lifecity bebişleri oldu demi?erken gelen nisan bebişi varmı ?bende pzts dr gideceğim.sezeryan tarihim belli olur sanırım

Selam canım hoşgeldin3 kişi daha vardı doğum yapan biri keykey,biri ah kalbim biri de bayans...yani toplamda 5 kişi şu anda bebişlerini kucaklarına almış durumdalar...sen de güzel haberlerle gel inş.tatlım

ewet doğuma az kala başlayın diolar ama ben de başlamadım daha. hatta almadım bile henüz ama haftasonu almayı planlıyorum. bu arada çok yüzeysel sürmek gerekiomuş. göğüs uçlarıyla fazla oynamadan
hım ewt erkan doğuma neden oluyormuş
Selam canım hoşgeldin3 kişi daha vardı doğum yapan biri keykey,biri ah kalbim biri de bayans...yani toplamda 5 kişi şu anda bebişlerini kucaklarına almış durumdalar...sen de güzel haberlerle gel inş.tatlım
aaaaaaa maşallah 5 bebiş oldu demek?erken mi oldular bebişler yoksa zamanları tamamlanmışmıydı?allahım sağlıcakla büyütmelerini nasip etsin inşş.heyecanlandım yaa bak şimdi.3-4 hafta sonra bizde sağlıckla kucağımıza alırız inşş.38.haftaya bir girseydik sağlıcakla huzurla

hastane çantasını hazırlayan arkadaşlar
hemşireye ilk verilecek olanlara ne koydunuz
hastane çıkışında patikli alt ve üst var bi de tulum var mesela hangisini koydunuz

hastane çantasını hazırlayan arkadaşlar
hemşireye ilk verilecek olanlara ne koydunuz
hastane çıkışında patikli alt ve üst var bi de tulum var mesela hangisini koydunuz

ben büyük bir buzdolabı poşetine battaniye alt üst takım eldiven şapka göbek için kuşak iç zıbın ve 1 adet bez koydum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…