- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.681
hastane çantasını hazırlayan arkadaşlar
hemşireye ilk verilecek olanlara ne koydunuz
hastane çıkışında patikli alt ve üst var bi de tulum var mesela hangisini koydunuz
ben büyük bir buzdolabı poşetine battaniye alt üst takım eldiven şapka göbek için kuşak iç zıbın ve 1 adet bez koydum
mrb kızlar nasılsınzz
benım ayaklarım çok şiş çıktım bıraz yurudum ama penguen gıbı nefes nefese kalıyorum artık
benım dr gogus uçlarınla fazla oynama dedı bırde ucu ıçerdeyse çıkarmak ıçın yapmam gerekenı gosterdı sonra yapamazsın erken doguma ssebp olur dedı hatta o kremı yazmadı kullanırsanda yuzeysel sur gec dedı
ne yapmak gerekiyormuş gögüs uçunu dışarı çıkarmak için canım
33+2 yiz 30+4 te 1530 gr dı şu an ne kadar oldu kilosu bilmiyorum.bana rahim açılıyormuş gibi geliyor.
hastane çıkışında patikli alt ve üst var bi de tulum var mesela hangisini koydunuz
Mrb kızlar...
Az önce kontrolden geldim.34+1 deyiz.Oğlum 47 cm ve 2,5 kg
İlk kez nst ye bağlandım,çok şükür bir sorun çıkmadı.2 hafta sonra yine gidicez bakalım.
yarın dr kontrolumuz varr çok heycanlıyımmm bakalım kaç kılo olmuş bu sfer benım kızım
günaydın kızlarr nasılsınızzz
kızlar bişi sorucam aranızda alttan muayene yani çatı muayenesi yaptıran oldu mu?
henuz değil cnm haftaya yada ondan sonraki hafta olucam ben yani 37 yada 38 de 37 de bebek gelmeye hazır gibiyse hemen bakarız dedi dr
anladım canım.. ya ben 34+1 de gittim yarın için çağırdı ve geldiinde alttan muayene ederiz demişti erken mi acaba dedim.. ama kaan kocatepe nin sitesindede 36+0 36+6 pelvis muayenesi yapılabilir yazıyor kafam karıstı cok
canım mutlaka bir bildiği vardır doktorunun eğer gerekli gördüyse yapabilir gerçektende
birde kızlar vajinanızda belirgin bir açılma hissediyormusunuz birde yumuşama
canım mutlaka bir bildiği vardır doktorunun eğer gerekli gördüyse yapabilir gerçektende
birde kızlar vajinanızda belirgin bir açılma hissediyormusunuz birde yumuşama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?