2011 Nisan Anneleri

ben büyük bir buzdolabı poşetine battaniye alt üst takım eldiven şapka göbek için kuşak iç zıbın ve 1 adet bez koydum

hım anladım canım saol. ben de ilk doğumda öle poşete koymuştum annem hemşirelere verirken oo anneye bak ne güzel hazırlamış demişler:)
ama içine ne koydum hiç hatırlamıorum şimdi

mrb kızlar nasılsınzz
benım ayaklarım çok şiş çıktım bıraz yurudum ama penguen gıbı nefes nefese kalıyorum artık
benım dr gogus uçlarınla fazla oynama dedı bırde ucu ıçerdeyse çıkarmak ıçın yapmam gerekenı gosterdı sonra yapamazsın erken doguma ssebp olur dedı hatta o kremı yazmadı kullanırsanda yuzeysel sur gec dedı

ne yapmak gerekiyormuş gögüs uçunu dışarı çıkarmak için canım

33+2 yiz 30+4 te 1530 gr dı şu an ne kadar oldu kilosu bilmiyorum.bana rahim açılıyormuş gibi geliyor.

son haftalarda daha cok büyüyorlar saglıklı olsunlar kilo önemli degil yaa ama söle kucagına alıncada ele gelsin demi ama :) valla kasıklarım vajinam acayip sızlıyo tepindikçe bi dönsede sag saglim dogursam

hastane çantasını hazırlayan arkadaşlar
hemşireye ilk verilecek olanlara ne koydunuz
hastane çıkışında patikli alt ve üst var bi de tulum var mesela hangisini koydunuz

canım bende alt üst takım koydum bizim hastane çıkışımıızn tulumu pek süslüydü ondan koymadım gezmelik olsun bu dedi arkadaşlar alt üst takım eldiven şapka çıtçıtlı badi iç zıbın çorap ve battaniyesini çorap hurcuna koydum minicik bişi zaten hurçta

hastane çıkışında patikli alt ve üst var bi de tulum var mesela hangisini koydunuz

bende komple takımı tüm eşyalar gibi şeffaf bir jelatin poşete yerleştirip koydum hangisini giydirirlerse giydirirler gerisini de verirler diye düşündüm eksik olmasın da fazladan zarar gelmez

Mrb kızlar...
Az önce kontrolden geldim.34+1 deyiz.Oğlum 47 cm ve 2,5 kg
İlk kez nst ye bağlandım,çok şükür bir sorun çıkmadı.2 hafta sonra yine gidicez bakalım.

Maşallah canım,ben de dün ilk defa nst ye bağlandım.gece apar topar hastaneye gittik,çok şükür her şey yolundaymış.Kontrolümüzüde yarına aldırdık,bakalım bizim kızçe ne kadar olmuş:))

ohcanımadeysin
iki gündür seni takip ediyorum bi gör artık,boşalt özel msj kutunu yaaa,ulaşamıyorum

arkadaşlar bana dr um bella b nin gögüs çatlakarını önleyici ve tedavi edici kremini verdi dun aldık sürmeye başlayın gunde 1-2 kez dedi
peki sormayı unuttum dr a bu krem bebeğe meme verilirken silinecek mi silinmeyeekmi bilen var mı aranızda :26:

merhaba ben 2011 şubat annesiyim 17 gün önce normal doğumla oğlumu kucağıma aldım.şöyle forumlara bakayım derken gördüm bende hep merak ederdim ne lazım olur diye.hemşire öncelikle bez ve zıbın takımı istiyo iç zıbın dış zıbın ve patikli alt bide penye battaniye birde başı üşür diye hemen şapka giydirdi doğumhanede normal doğum olunca hepsini görüyosun tabi ama yanınızda bir iki takım yedek zıbın ve alt götürün. Odaya geçincede üstüne tulum giydirdik hava soğuktu çünkü.Mutlaka bir tane yedek battaniye götürün çünkü ilk sardıkları kanlanmıştı.yani sonuç olarak sen hem tulum hem alt üst takımı koy.biraz karışık olmuş ama bir yandan yazıp bir yandan oğlumun beşiğini sallıyorum hepinizin Allah yardımcısı olsun.

günaydın kızlarr nasılsınızzz

kızlar bişi sorucam aranızda alttan muayene yani çatı muayenesi yaptıran oldu mu?

henuz değil cnm haftaya yada ondan sonraki hafta olucam ben yani 37 yada 38 de 37 de bebek gelmeye hazır gibiyse hemen bakarız dedi dr

henuz değil cnm haftaya yada ondan sonraki hafta olucam ben yani 37 yada 38 de 37 de bebek gelmeye hazır gibiyse hemen bakarız dedi dr

anladım canım.. ya ben 34+1 de gittim yarın için çağırdı ve geldiinde alttan muayene ederiz demişti erken mi acaba dedim.. ama kaan kocatepe nin sitesindede 36+0 36+6 pelvis muayenesi yapılabilir yazıyor kafam karıstı cok

canım mutlaka bir bildiği vardır doktorunun eğer gerekli gördüyse yapabilir gerçektende

birde kızlar vajinanızda belirgin bir açılma hissediyormusunuz birde yumuşama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…