- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.701
cnm balkupunun evine girdi ne yazıkki face den konuştuk...nicklerde benziyo hani :80:Baktım canım Aysu87 yazmış. Niclerimiz çok benzer olduğu için karışıyor. Ama o arkadaş uzun zamandır topiğe girmiyor. Belki faceden haber almıştır Aysu87. Haber doğruysa geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
maşallah cnm...göxün aydın..Mrb kızlar...
Az önce kontrolden geldim.34+1 deyiz.Oğlum 47 cm ve 2,5 kg
İlk kez nst ye bağlandım,çok şükür bir sorun çıkmadı.2 hafta sonra yine gidicez bakalım.
:79:kolay gele annecik bol bol sütün olamerhaba ben 2011 şubat annesiyim 17 gün önce normal doğumla oğlumu kucağıma aldım.şöyle forumlara bakayım derken gördüm bende hep merak ederdim ne lazım olur diye.hemşire öncelikle bez ve zıbın takımı istiyo iç zıbın dış zıbın ve patikli alt bide penye battaniye birde başı üşür diye hemen şapka giydirdi doğumhanede normal doğum olunca hepsini görüyosun tabi ama yanınızda bir iki takım yedek zıbın ve alt götürün. Odaya geçincede üstüne tulum giydirdik hava soğuktu çünkü.Mutlaka bir tane yedek battaniye götürün çünkü ilk sardıkları kanlanmıştı.yani sonuç olarak sen hem tulum hem alt üst takımı koy.biraz karışık olmuş ama bir yandan yazıp bir yandan oğlumun beşiğini sallıyorumhepinizin Allah yardımcısı olsun.
günaydın kızlarr nasılsınızzz
kızlar bişi sorucam aranızda alttan muayene yani çatı muayenesi yaptıran oldu mu?
anladım cnmm çok erken sayılmaz dimi ama.. cnm yumusama yada acılmayı nasıl hissedebilirizz
evet ben hissediyorum sanki eskiden böyle değildi gibime geliyor
kızlar yeni hastanem size yeni haberlerle geldik... hastsne güzel bariz göze çarpan hiç bişey yok..doktorda iyi... 33+2 de 35+5 çıksn oğlum 17 gün ilerde çıktı..doktor bu durumda heycan yaptı ve geçmiş ugs kağıtlarını istedi..doğum için tarih vericekmiş bebiş 2 haafta öncenmi gelicek yoksa gelişimi böylede bi etki etmiyo die..tam anlamadım.... suyumuz ve hareketlerimiz iyimiş.. yürüşüye devam dedi.. toplamda 15 kilocuk almışız... 2658 ve 48.5 cm oğluşum... çok şükür herşey iyi..nts ye gerek yokmuş daha....hadi hayırlısı...
cnm balkupunun evine girdi ne yazıkki face den konuştuk...nicklerde benziyo hani :80:
maşallah cnm...göxün aydın..
:79:kolay gele annecik bol bol sütün ola
kız ne günaydını ihihi..normalde 37-38 den önce yapılmıyo cnm...
canım yıkarken anlıyorum bende
aynen cnm adet olamaya yakında vajina ağzı açılırdı benim daha farklı gibi
cnm face de de yazdım maşallah kuzucuğa
arkadaşlar bana dr um bella b nin gögüs çatlakarını önleyici ve tedavi edici kremini verdi dun aldık sürmeye başlayın gunde 1-2 kez dedi
peki sormayı unuttum dr a bu krem bebeğe meme verilirken silinecek mi silinmeyeekmi bilen var mı aranızda :26:
kızlar yeni hastanem size yeni haberlerle geldik... hastsne güzel bariz göze çarpan hiç bişey yok..doktorda iyi... 33+2 de 35+5 çıksn oğlum 17 gün ilerde çıktı..doktor bu durumda heycan yaptı ve geçmiş ugs kağıtlarını istedi..doğum için tarih vericekmiş bebiş 2 haafta öncenmi gelicek yoksa gelişimi böylede bi etki etmiyo die..tam anlamadım.... suyumuz ve hareketlerimiz iyimiş.. yürüşüye devam dedi.. toplamda 15 kilocuk almışız... 2658 ve 48.5 cm oğluşum... çok şükür herşey iyi..nts ye gerek yokmuş daha....hadi hayırlısı...
Selam hatunlar...Nasılsınız...
Biz bugün doktor kontrolündeydik...Adet günüme göre 34+1 usg göre 36+0 çıkıyoruz...Kilomuz 2660 gr boyumuzda 45 cm çıkıyor...Doktor bebeğin gayet iyi dedi...Sorunun var mı diye sordu...Bende anlattım ve benden yine idrar tahlili istedi...Ben zaten enfeksiyonum olduğunu ve bir türlü atlatamadığımı biliyorum ve verdikleri ilaçlar da hiçbir işe yaramıyor...Sadece içim dışım ilaç oldu okadar...Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sürekli Araştırma Hastanesine gittim çokta memnundum ama şu son birkaç gidişimde hiçte memnun kalmadım...Doğumla ilgili hiçbirşey söylemiyorlar...Sürekli %50'ye 50 yanıt veriyorlar...Bende artık gitmeyeceğim oraya...Yarına özel doktora randevu aldım...Güzelce bir kontrolüm olsun da bende nasıl davranacağımı bileyim...
canım mutlaka bir bildiği vardır doktorunun eğer gerekli gördüyse yapabilir gerçektende
birde kızlar vajinanızda belirgin bir açılma hissediyormusunuz birde yumuşama
canım mutlaka bir bildiği vardır doktorunun eğer gerekli gördüyse yapabilir gerçektende
birde kızlar vajinanızda belirgin bir açılma hissediyormusunuz birde yumuşama
Selam hatunlar...Nasılsınız...
Biz bugün doktor kontrolündeydik...Adet günüme göre 34+1 usg göre 36+0 çıkıyoruz...Kilomuz 2660 gr boyumuzda 45 cm çıkıyor...Doktor bebeğin gayet iyi dedi...Sorunun var mı diye sordu...Bende anlattım ve benden yine idrar tahlili istedi...Ben zaten enfeksiyonum olduğunu ve bir türlü atlatamadığımı biliyorum ve verdikleri ilaçlar da hiçbir işe yaramıyor...Sadece içim dışım ilaç oldu okadar...Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sürekli Araştırma Hastanesine gittim çokta memnundum ama şu son birkaç gidişimde hiçte memnun kalmadım...Doğumla ilgili hiçbirşey söylemiyorlar...Sürekli %50'ye 50 yanıt veriyorlar...Bende artık gitmeyeceğim oraya...Yarına özel doktora randevu aldım...Güzelce bir kontrolüm olsun da bende nasıl davranacağımı bileyim...
massallahh bebeğine canımmm:)
maşallah bebeğineSelam hatunlar...Nasılsınız...
kızlar yeni hastanem size yeni haberlerle geldik... hastsne güzel bariz göze çarpan hiç bişey yok..doktorda iyi... 33+2 de 35+5 çıksn oğlum 17 gün ilerde çıktı..doktor bu durumda heycan yaptı ve geçmiş ugs kağıtlarını istedi..doğum için tarih vericekmiş bebiş 2 haafta öncenmi gelicek yoksa gelişimi böylede bi etki etmiyo die..tam anlamadım.... suyumuz ve hareketlerimiz iyimiş.. yürüşüye devam dedi.. toplamda 15 kilocuk almışız... 2658 ve 48.ab cm oğluşum... çok şükür herşey iyi..nts ye gerek yokmuş daha....hadi hayırlısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?