2011 Nisan Anneleri

cnm balkupunun evine girdi ne yazıkki face den konuştuk...nicklerde benziyo hani :80:
Mrb kızlar...
Az önce kontrolden geldim.34+1 deyiz.Oğlum 47 cm ve 2,5 kg
İlk kez nst ye bağlandım,çok şükür bir sorun çıkmadı.2 hafta sonra yine gidicez bakalım.
maşallah cnm...göxün aydın..
:79:kolay gele annecik bol bol sütün ola
günaydın kızlarr nasılsınızzz

kızlar bişi sorucam aranızda alttan muayene yani çatı muayenesi yaptıran oldu mu?

kız ne günaydını ihihi..normalde 37-38 den önce yapılmıyo cnm...

kızlar yeni hastanem size yeni haberlerle geldik... hastsne güzel bariz göze çarpan hiç bişey yok..doktorda iyi... 33+2 de 35+5 çıksn oğlum 17 gün ilerde çıktı..doktor bu durumda heycan yaptı ve geçmiş ugs kağıtlarını istedi..doğum için tarih vericekmiş bebiş 2 haafta öncenmi gelicek yoksa gelişimi böylede bi etki etmiyo die..tam anlamadım.... suyumuz ve hareketlerimiz iyimiş.. yürüşüye devam dedi.. toplamda 15 kilocuk almışız... 2658 ve 48.5 cm oğluşum... çok şükür herşey iyi..nts ye gerek yokmuş daha....hadi hayırlısı...

anladım cnmm çok erken sayılmaz dimi ama.. cnm yumusama yada acılmayı nasıl hissedebilirizz

canım yıkarken anlıyorum bende

evet ben hissediyorum sanki eskiden böyle değildi gibime geliyor

aynen cnm adet olamaya yakında vajina ağzı açılırdı benim daha farklı gibi

cnm face de de yazdım maşallah kuzucuğa

hakikaten ne günaydını:)))) uyuyup uyandımda yine sabah oldu sandım bi an:))))

lansinoh silinmeyebiliyor ama bunu bilmiorum canım

maşallah canım bebişine
hastanenin de içine sinmesi çok güzel

gözünaydın cnmm maaşallah bebeğinee:)

Selam hatunlar...Nasılsınız...

Biz bugün doktor kontrolündeydik...Adet günüme göre 34+1 usg göre 36+0 çıkıyoruz...Kilomuz 2660 gr boyumuzda 45 cm çıkıyor...Doktor bebeğin gayet iyi dedi...Sorunun var mı diye sordu...Bende anlattım ve benden yine idrar tahlili istedi...Ben zaten enfeksiyonum olduğunu ve bir türlü atlatamadığımı biliyorum ve verdikleri ilaçlar da hiçbir işe yaramıyor...Sadece içim dışım ilaç oldu okadar...Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sürekli Araştırma Hastanesine gittim çokta memnundum ama şu son birkaç gidişimde hiçte memnun kalmadım...Doğumla ilgili hiçbirşey söylemiyorlar...Sürekli %50'ye 50 yanıt veriyorlar...Bende artık gitmeyeceğim oraya...Yarına özel doktora randevu aldım...Güzelce bir kontrolüm olsun da bende nasıl davranacağımı bileyim...

massallahh bebeğine canımmm:)

canım mutlaka bir bildiği vardır doktorunun eğer gerekli gördüyse yapabilir gerçektende

birde kızlar vajinanızda belirgin bir açılma hissediyormusunuz birde yumuşama

evet bende çoktan beri hem açılma hemde alttn ağrı var sanki darbe yemiş gibi oda bebeğin başının hamileliğimin başından beri aşağıda olup alta baskı yapmasından dolayı bir de her zaman tuvaletim var gibi sıkıştırıyor

merhaba kızlar.Allah herkese bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ve tabi kolay doğumlar nasip etsin.ben 35+4 teyim. özeldeki dr um bebeğin iri demişti 2 hafta önce 2.300-2.900 arası demişti.önceki gün hastanedeki dr 2.600 dedi.aslında normal doğum tarihi 11 nisan ama sezeryan olacağım için dr bu ayın 22sinden sonra düşünebilirsiniz dedi.bir de hala karar vermiş değiliz.genel anestezi mi yoksa epidural anestezi mi?epiduralde psikolojim nasıl olur bilemiyorum.onlar beni keserken uyanık olmak nasıl bir duygu çok karmaşık düşünceler yaşıyorum.aranızda epidural sezeryan olan var mı acaba?benim ilk doğumum genel anesteziydi.

canım mutlaka bir bildiği vardır doktorunun eğer gerekli gördüyse yapabilir gerçektende

birde kızlar vajinanızda belirgin bir açılma hissediyormusunuz birde yumuşama

evet bende çoktan beri hem açılma hemde alttn ağrı var sanki darbe yemiş gibi oda bebeğin başının hamileliğimin başından beri aşağıda olup alta baskı yapmasından dolayı bir de her zaman tuvaletim varmış gibi sıkıştırıyor

kızlar maşallah bebişlerebüyüdüler valla. hadi gözünüzyadın. darısı başımıza

maşallah bebeğine ben de geçen gün 34+1 de gitmiştim 2.300 gr 49 cm di benimki de 1 hafta önden gidiyordu

maşallah bebişine yeni hastanen hayırlısı olsun cnm sen medicana çamlıcada yapmıycakmıydın doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…