2011 Nisan Anneleri

cnm sezeryan olayında nasıldır tabiki bilemiyorum ama ben lokal anesteziyle burun estetik ameliyatı geçirdim yani kestiğini vs hep duydum anladım ama o an vurulan uyuşturucu iğnelerin ilaçların içerisinde kaygı gidericiler var yani otomatikman endişelenemez hale geliyorsunuz bi nevi beyniniz de uyuşuyor yani duyduğunuz halde tepki veremiyorsunuz hani derler ya sersem gibiyim diye öyle oluyorsunuz o anda hissiz kaygısız ben lokal anestezi altında ameliyatımı geçirirken aynen böyle tarif ettiğim gibiydim sanıyorum ki lokal anesteziyle geçirilen sezeryanın da bu durumdan bir farkı yoktur tabiki doktorunuz daha net bilgi verecektir sorduğunuzda

canım bnde o kremden aldım eczaneye danıştımda aldım ben doktoruma sormadım eczacı bayan doğal olduğundan silmenede gerek kalmaz demişti ama onun yalancısıyım

kızlar önceden çok hızlı ilerliyorduk şimdi kimse yazdıklarımıza cevap bile yazmıyor neyse ben çıkayım bari iyi akşamlar

facebook saolsun cnm her alanda olduğu gibi burayada etkisini gösterdi (
dün aldığım duyumlara göre facebook'a erişim engellenecekmiş sebepse bir çok ailenin boşanması olarak gösterilmiş ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum ama hiç facebook hesabı açmamış ve o ortamda bulanmayı ısrarla reddeden biri olarak çok sevineceğim

Kızlar bugun nette suyunuz gece uyurken de gelebilir yatağınıza muşamba sermeniiz öneririz diye bir yazı okudum ne yapsak acaba

arkadaşım o ortam filan diye bahsetmişsin bir an neden bahsettiğini anlamadım benim 3 yıldır var bütün arkadaşlarımı buldum yeri geldi fotoğrafımıda çaldılar mahkeme açtık kazandık ama yinede kapatmadım bana kötü gelmiyor fotoğraf paylaşmadanda çok güzel paylaşımların oluyor..buranın ilerlemesiyle alakası yok bence ilk açıldığından beri facebooku olmayanlar onaylamasada bence alakası yok

güzel haberlerini bekliyoruz canım
sağol canım
canım kaan bey bana lıste verdı ona gore gıdıyoruz lıstede 36-38hafta arası pelvık muayene yazıyor ama kendı bana 34-36 arası bakıcaz dedı

maşş oğlusuna.bende hastanem konusunda sennle aynı fıkırdeyım ama dr orayı tavsıye edıyor eşimde onayladı dr ben bışe demedım daha

maşş canım.bol bol su ıç
aynı seylerı bende yaşıyorum benım bebgımde aşşada wc hıç çıkmıyorum desem yerıdır
kızlar benim gibi alttan darbe yemiş gibi ağrı hisseden var mı

bennnnnnnn

Kızlar bugun nette suyunuz gece uyurken de gelebilir yatağınıza muşamba sermeniiz öneririz diye bir yazı okudum ne yapsak acaba

eşime gece arada kontrol et suyum felan gelır kalk arada bak bana dıyorum

selam kızlaar,bugün biraz geç geldik..:92:
10 gün önce kasılmalrım başlamıştı,nidilat kullanıyordum hatta dozu arttımıştık geçen hafta..
1 hafta geçirdik şükür..şimdi iyiyiz oğluşumun da gelişimi iyi oyuzden ilacı bıraktık,dr.akışına bırakalım artık dedi,çünkü geciktiredebilir diye bu ilaçlar,ayrıca kasılmalrın olması normal doğum için çok iyi..

artık harekt özgürlüğüm de geri geldi,5 gün daha dikkat edicem tabi..

oğluşum 50 cm ve 2.900 gr. olmuş,
hurma yemeye bşlıyacam bu arada,bulabiliirseniz ahududu çayı birde..doğumu kolaylaştırıyor diyee..
ama zor bulunuyormuş..

bizden haberler bu kadar şimdilik,biraz geçmişe bakalım

o ortam dediğim facebook ortamı cnm yani aktif olarak resim dosya bilgi paylaşma vb gibi olayların yaşandığı ortam..
ben sadece facebook'a karşı değilim tabi ki bunu da belirteyim uzun yıllardır göz önünde olan ve hala daha popülerliğini kaybetmemiş olan şuan sadece facebook var o yüzden facebook diyorum yoksa yıllar öncesinde yonja vb gibi sitelere de karşıydım ben o zamanda onlar vardı böyle popüler gündemde yer tutan ben hiçbir arkadaş sitesine üye olmadım bu zamana dek yani olay sadece facebookla sınırlı değil
buranın ilerlemesine etkisi olmadığı görüşüne katılmıyorum malesef cnm
bence çok çok etkisi oldu gözle görülür derecede ..

facebook u olmayanların düşüncesi bu yönde olabilir saygı duymak lazım.istemeyen paylaşmasın bişeyini bu sitelere üye olmadığından bilmeyebilirsin ama buradakilerle facebookta paylaştıklarımızı diğer kimse görmüyor burası gibi oraya yazan burayada aynı şeylri aynı anda yazıyor facebookun olmadığından bilmiyorsun yine orada hep konuşuluyor sanıyorsun ama öyle değil.bu yüzden sana katılmıyorum :26::26: seni mi kırıcam öyle düşünüyorsan senin fikrine de saygı duymak lazımm

ewt cnm bendede var o hemde uzun zamandır...

saolmcanım teşekkür ederim.. erken diil normal demekki bnmkininde..:)

doğrudur cnm hesabım olmadığından dolayı farklı düşünüyor olabilirim sonuçta içeriği bilmiyorum bende hesabı olanlara saygı duyuyorum tabiki kimseyi etkilemek için görüşümü yazmadım sadece görüş :)

maşş oğluşuna canım.

maşallah bebişine yeni hastanen hayırlısı olsun cnm sen medicana çamlıcada yapmıycakmıydın doğumu
cnm adam gibi randevu vermedler bence sildim aklımdan
:79::80: çürük ağrısı kimin

sen bizi özelmişsin :79: cnm belki bi nebze dediğin gibi etkisi var ama çok ta değil...bu son zamanlar doğum olayları hazırlıklar vs :96: onlarında çok etkisi var snırım artık konuşcak pek bişey kalmadı kendi adıma resmen doğum bekliyoruz haberlr o yanda varmı die kontrol ediyoruz...:87::18:

doğum haberlerini takip etmeyelim bence hepsi birbirine heveslenmiş gibi ard arda gelmeye başladı bu bücürlerin

selam kızlar bgn nst ye grdm şükür herşey yolunda ama geceleri ağzrıdan uyuyamıyorum bazen sabah çok ağrım oluyo gerçekten korkuyorum paranoyak oldum walla

selam kızlar bgn nst ye grdm şükür herşey yolunda ama geceleri ağzrıdan uyuyamıyorum bazen sabah çok ağrım oluyo gerçekten korkuyorum paranoyak oldum walla

selam canım.nts ıcın erken degılmıymıs.bana daha yapılmadı.kısmetse 26 nısanda gırecekmısım.ben özel hastaneye gıdıyorum acaba ucretlımıdır bu nts

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…