- 17 Şubat 2008
- 867
- 132
- 648
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.721
merhaba kızlar.Allah herkese bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ve tabi kolay doğumlar nasip etsin.ben 35+4 teyim. özeldeki dr um bebeğin iri demişti 2 hafta önce 2.300-2.900 arası demişti.önceki gün hastanedeki dr 2.600 dedi.aslında normal doğum tarihi 11 nisan ama sezeryan olacağım için dr bu ayın 22sinden sonra düşünebilirsiniz dedi.bir de hala karar vermiş değiliz.genel anestezi mi yoksa epidural anestezi mi?epiduralde psikolojim nasıl olur bilemiyorum.onlar beni keserken uyanık olmak nasıl bir duygu çok karmaşık düşünceler yaşıyorum.aranızda epidural sezeryan olan var mı acaba?benim ilk doğumum genel anesteziydi.
arkadaşlar bana dr um bella b nin gögüs çatlakarını önleyici ve tedavi edici kremini verdi dun aldık sürmeye başlayın gunde 1-2 kez dedi
peki sormayı unuttum dr a bu krem bebeğe meme verilirken silinecek mi silinmeyeekmi bilen var mı aranızda :26:
kızlar önceden çok hızlı ilerliyorduk şimdi kimse yazdıklarımıza cevap bile yazmıyor neyse ben çıkayım bari iyi akşamlar
facebook saolsun cnm her alanda olduğu gibi burayada etkisini gösterdi(
dün aldığım duyumlara göre facebook'a erişim engellenecekmiş sebepse bir çok ailenin boşanması olarak gösterilmiş ne kadar doğru ne kadar yalan bilemiyorum ama hiç facebook hesabı açmamış ve o ortamda bulanmayı ısrarla reddeden biri olarak çok sevineceğim
sağol canımgüzel haberlerini bekliyoruz canım
canım kaan bey bana lıste verdı ona gore gıdıyoruz lıstede 36-38hafta arası pelvık muayene yazıyor ama kendı bana 34-36 arası bakıcaz dedıanladım canım.. ya ben 34+1 de gittim yarın için çağırdı ve geldiinde alttan muayene ederiz demişti erken mi acaba dedim.. ama kaan kocatepe nin sitesindede 36+0 36+6 pelvis muayenesi yapılabilir yazıyor kafam karıstı cok
kızlar yeni hastanem size yeni haberlerle geldik... hastsne güzel bariz göze çarpan hiç bişey yok..doktorda iyi... 33+2 de 35+5 çıksn oğlum 17 gün ilerde çıktı..doktor bu durumda heycan yaptı ve geçmiş ugs kağıtlarını istedi..doğum için tarih vericekmiş bebiş 2 haafta öncenmi gelicek yoksa gelişimi böylede bi etki etmiyo die..tam anlamadım.... suyumuz ve hareketlerimiz iyimiş.. yürüşüye devam dedi.. toplamda 15 kilocuk almışız... 2658 ve 48.5 cm oğluşum... çok şükür herşey iyi..nts ye gerek yokmuş daha....hadi hayırlısı...
Selam hatunlar...Nasılsınız...
Biz bugün doktor kontrolündeydik...Adet günüme göre 34+1 usg göre 36+0 çıkıyoruz...Kilomuz 2660 gr boyumuzda 45 cm çıkıyor...Doktor bebeğin gayet iyi dedi...Sorunun var mı diye sordu...Bende anlattım ve benden yine idrar tahlili istedi...Ben zaten enfeksiyonum olduğunu ve bir türlü atlatamadığımı biliyorum ve verdikleri ilaçlar da hiçbir işe yaramıyor...Sadece içim dışım ilaç oldu okadar...Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sürekli Araştırma Hastanesine gittim çokta memnundum ama şu son birkaç gidişimde hiçte memnun kalmadım...Doğumla ilgili hiçbirşey söylemiyorlar...Sürekli %50'ye 50 yanıt veriyorlar...Bende artık gitmeyeceğim oraya...Yarına özel doktora randevu aldım...Güzelce bir kontrolüm olsun da bende nasıl davranacağımı bileyim...
aynı seylerı bende yaşıyorum benım bebgımde aşşada wc hıç çıkmıyorum desem yerıdırevet bende çoktan beri hem açılma hemde alttn ağrı var sanki darbe yemiş gibi oda bebeğin başının hamileliğimin başından beri aşağıda olup alta baskı yapmasından dolayı bir de her zaman tuvaletim var gibi sıkıştırıyor
kızlar benim gibi alttan darbe yemiş gibi ağrı hisseden var mı
Kızlar bugun nette suyunuz gece uyurken de gelebilir yatağınıza muşamba sermeniiz öneririz diye bir yazı okudum ne yapsak acaba
cnm valla ben de kendim yün yorganı sevmiyorum çok ağır geliyo.bide evler çok sıcak gerek duymuyorum.ben bile ağır taşıyamıyorum bebek de taşıyamaz gibi sanki...cnm benim park yatağım 70 110 bu boyutta hazır uyku seti aldım ben.nevresim olmuyo ama uyku seti var.tabi 60 120 bilmiyorum.üstelik kenarları süs yastıkları falan da var hoş yani.
canım benim de uyku setleri çok hoşuma gidiyo ama yün olsun diye herşeyini diktirdik annem ve kayınvalidem sen kendin yatmıyosun çocuğu nasıl yatırcaksın elyafta falan diye etkilediler...
ben koymam heralde cnm yaa...gelirse yatak yorgan yıkıcaz..zaten nevresimin altında lastikli kılıf varKızlar bugun nette suyunuz gece uyurken de gelebilir yatağınıza muşamba sermeniiz öneririz diye bir yazı okudum ne yapsak acaba
cnm ben genel anesteziden korkuyorum.iki tanıdığımın beynine pıhtı attı allah korkusun.bu sadece sezeryanda değil tüm ameliyatlarda olabilecek bi risk aslında.narkozdan dolayı...ama sezeryanda epudural şansımız var.gerçi bneim doktorum spinal yapıyo...gene lokal...merhaba kızlar.Allah herkese bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin ve tabi kolay doğumlar nasip etsin.ben 35+4 teyim. özeldeki dr um bebeğin iri demişti 2 hafta önce 2.300-2.900 arası demişti.önceki gün hastanedeki dr 2.600 dedi.aslında normal doğum tarihi 11 nisan ama sezeryan olacağım için dr bu ayın 22sinden sonra düşünebilirsiniz dedi.bir de hala karar vermiş değiliz.genel anestezi mi yoksa epidural anestezi mi?epiduralde psikolojim nasıl olur bilemiyorum.onlar beni keserken uyanık olmak nasıl bir duygu çok karmaşık düşünceler yaşıyorum.aranızda epidural sezeryan olan var mı acaba?benim ilk doğumum genel anesteziydi.
maşallah cnm bebişinekızlar yeni hastanem size yeni haberlerle geldik... hastsne güzel bariz göze çarpan hiç bişey yok..doktorda iyi... 33+2 de 35+5 çıksn oğlum 17 gün ilerde çıktı..doktor bu durumda heycan yaptı ve geçmiş ugs kağıtlarını istedi..doğum için tarih vericekmiş bebiş 2 haafta öncenmi gelicek yoksa gelişimi böylede bi etki etmiyo die..tam anlamadım.... suyumuz ve hareketlerimiz iyimiş.. yürüşüye devam dedi.. toplamda 15 kilocuk almışız... 2658 ve 48.5 cm oğluşum... çok şükür herşey iyi..nts ye gerek yokmuş daha....hadi hayırlısı...
maşallah cnm bebişine...enfeksiyon bi geldi mi gitmiyo zatençççben hamile değilken geçirdim o kadar iğne yedim gene de 3 4 ay da atlattımSelam hatunlar...Nasılsınız...
Biz bugün doktor kontrolündeydik...Adet günüme göre 34+1 usg göre 36+0 çıkıyoruz...Kilomuz 2660 gr boyumuzda 45 cm çıkıyor...Doktor bebeğin gayet iyi dedi...Sorunun var mı diye sordu...Bende anlattım ve benden yine idrar tahlili istedi...Ben zaten enfeksiyonum olduğunu ve bir türlü atlatamadığımı biliyorum ve verdikleri ilaçlar da hiçbir işe yaramıyor...Sadece içim dışım ilaç oldu okadar...Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sürekli Araştırma Hastanesine gittim çokta memnundum ama şu son birkaç gidişimde hiçte memnun kalmadım...Doğumla ilgili hiçbirşey söylemiyorlar...Sürekli %50'ye 50 yanıt veriyorlar...Bende artık gitmeyeceğim oraya...Yarına özel doktora randevu aldım...Güzelce bir kontrolüm olsun da bende nasıl davranacağımı bileyim...
lansonih kullanmaya başladım cnm ben.bebeği emzirmeden önce silmeye gerek yokmuş.bitkisel olduğundn...arkadaşlar bana dr um bella b nin gögüs çatlakarını önleyici ve tedavi edici kremini verdi dun aldık sürmeye başlayın gunde 1-2 kez dedi
peki sormayı unuttum dr a bu krem bebeğe meme verilirken silinecek mi silinmeyeekmi bilen var mı aranızda :26:
günaydın kızlarr nasılsınızzz
kızlar bişi sorucam aranızda alttan muayene yani çatı muayenesi yaptıran oldu mu?
:18::18:doktor çatı muayenesi derse o anda normal doğumdan vazgecebilirim.ben bu olaydan da korkuyorum yaa...ama bazı doktorlar doğum sancıları başladığında yapıyomuş...belki yapmaz
o ortam dediğim facebook ortamı cnm yani aktif olarak resim dosya bilgi paylaşma vb gibi olayların yaşandığı ortam..arkadaşım o ortam filan diye bahsetmişsin bir an neden bahsettiğini anlamadım benim 3 yıldır var bütün arkadaşlarımı buldum yeri geldi fotoğrafımıda çaldılar mahkeme açtık kazandık ama yinede kapatmadım bana kötü gelmiyor fotoğraf paylaşmadanda çok güzel paylaşımların oluyor..buranın ilerlemesiyle alakası yok bence ilk açıldığından beri facebooku olmayanlar onaylamasada bence alakası yok
o ortam dediğim facebook ortamı cnm yani aktif olarak resim dosya bilgi paylaşma vb gibi olayların yaşandığı ortam..
ben sadece facebook'a karşı değilim tabi ki bunu da belirteyim uzun yıllardır göz önünde olan ve hala daha popülerliğini kaybetmemiş olan şuan sadece facebook var o yüzden facebook diyorum yoksa yıllar öncesinde yonja vb gibi sitelere de karşıydım ben o zamanda onlar vardı böyle popüler gündemde yer tutan ben hiçbir arkadaş sitesine üye olmadım bu zamana dek yani olay sadece facebookla sınırlı değil
buranın ilerlemesine etkisi olmadığı görüşüne katılmıyorum malesef cnm
bence çok çok etkisi oldu gözle görülür derecede ..
kızlar benim gibi alttan darbe yemiş gibi ağrı hisseden var mı
sağol canım
canım kaan bey bana lıste verdı ona gore gıdıyoruz lıstede 36-38hafta arası pelvık muayene yazıyor ama kendı bana 34-36 arası bakıcaz dedı
maşş oğlusuna.bende hastanem konusunda sennle aynı fıkırdeyım ama dr orayı tavsıye edıyor eşimde onayladı dr ben bışe demedım daha
maşş canım.bol bol su ıç
aynı seylerı bende yaşıyorum benım bebgımde aşşada wc hıç çıkmıyorum desem yerıdır
bennnnnnnn
eşime gece arada kontrol et suyum felan gelır kalk arada bak bana dıyorum
Kızlar bugun nette suyunuz gece uyurken de gelebilir yatağınıza muşamba sermeniiz öneririz diye bir yazı okudum ne yapsak acaba
doğrudur cnm hesabım olmadığından dolayı farklı düşünüyor olabilirim sonuçta içeriği bilmiyorum bende hesabı olanlara saygı duyuyorum tabiki kimseyi etkilemek için görüşümü yazmadım sadece görüş :)facebook u olmayanların düşüncesi bu yönde olabilir saygı duymak lazım.istemeyen paylaşmasın bişeyini bu sitelere üye olmadığından bilmeyebilirsin ama buradakilerle facebookta paylaştıklarımızı diğer kimse görmüyor burası gibi oraya yazan burayada aynı şeylri aynı anda yazıyor facebookun olmadığından bilmiyorsun yine orada hep konuşuluyor sanıyorsun ama öyle değil.bu yüzden sana katılmıyorum :26::26: seni mi kırıcam öyle düşünüyorsan senin fikrine de saygı duymak lazımm
selam kızlaar,bugün biraz geç geldik..:92:
10 gün önce kasılmalrım başlamıştı,nidilat kullanıyordum hatta dozu arttımıştık geçen hafta..
1 hafta geçirdik şükür..şimdi iyiyiz oğluşumun da gelişimi iyi oyuzden ilacı bıraktık,dr.akışına bırakalım artık dedi,çünkü geciktiredebilir diye bu ilaçlar,ayrıca kasılmalrın olması normal doğum için çok iyi..
artık harekt özgürlüğüm de geri geldi,5 gün daha dikkat edicem tabi..
oğluşum 50 cm ve 2.900 gr. olmuş,
hurma yemeye bşlıyacam bu arada,bulabiliirseniz ahududu çayı birde..doğumu kolaylaştırıyor diyee..
ama zor bulunuyormuş..
bizden haberler bu kadar şimdilik,biraz geçmişe bakalım
cnm adam gibi randevu vermedler bence sildim aklımdanmaşallah bebişineyeni hastanen hayırlısı olsun cnm sen medicana çamlıcada yapmıycakmıydın doğumu
:79::80: çürük ağrısı kiminkızlar benim gibi alttan darbe yemiş gibi ağrı hisseden var mı
doğrudur cnm hesabım olmadığından dolayı farklı düşünüyor olabilirim sonuçta içeriği bilmiyorum bende hesabı olanlara saygı duyuyorum tabiki kimseyi etkilemek için görüşümü yazmadım sadece görüş :)
selam kızlar bgn nst ye grdm şükür herşey yolunda ama geceleri ağzrıdan uyuyamıyorum bazen sabah çok ağrım oluyo gerçekten korkuyorum paranoyak oldum walla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?