- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.741
oh masallah bebegıne canım.hadı bakalım zamanlar azaldı.heyecan dorukta artık.allah yardımcımızolsun:92:selam kızlaar,bugün biraz geç geldik..:92:
10 gün önce kasılmalrım başlamıştı,nidilat kullanıyordum hatta dozu arttımıştık geçen hafta..
1 hafta geçirdik şükür..şimdi iyiyiz oğluşumun da gelişimi iyi oyuzden ilacı bıraktık,dr.akışına bırakalım artık dedi,çünkü geciktiredebilir diye bu ilaçlar,ayrıca kasılmalrın olması normal doğum için çok iyi..
artık harekt özgürlüğüm de geri geldi,5 gün daha dikkat edicem tabi..
oğluşum 50 cm ve 2.900 gr. olmuş,
hurma yemeye bşlıyacam bu arada,bulabiliirseniz ahududu çayı birde..doğumu kolaylaştırıyor diyee..
ama zor bulunuyormuş..
bizden haberler bu kadar şimdilik,biraz geçmişe bakalım
selam kızlar bgn nst ye grdm şükür herşey yolunda ama geceleri ağzrıdan uyuyamıyorum bazen sabah çok ağrım oluyo gerçekten korkuyorum paranoyak oldum walla
selam canım.nts ıcın erken degılmıymıs.bana daha yapılmadı.kısmetse 26 nısanda gırecekmısım.ben özel hastaneye gıdıyorum acaba ucretlımıdır bu nts
selam canım.nts ıcın erken degılmıymıs.bana daha yapılmadı.kısmetse 26 nısanda gırecekmısım.ben özel hastaneye gıdıyorum acaba ucretlımıdır bu nts
maş canım herşey yolunda ne gzl.dr ne dedı agrıların ıçın pekı
30haftada başladı benımkıgenelde ucretlı nst
iyi akşamlar herkese
35+1 haftalık hamileyim. nisan ortaları görünüyor doğum zamanım.
en son 33 haftalıkken gittiğimde bebek 1900 ağırlığındaydı.doktor bebeğin ufaklığını arsiyete bağladı.ama sizin bebeklerin haftasını ve kilosunu okudukça üzülüorum benim bebeğim çok küçük diye..gerçi sağlıklı olsun oyeter ama ne bilim yine de imreniyorum bebeklerinize
benm suyumda sızma olduğu için ağrılaım normal 2 hafta daha yatıcam snra özgürüm yani 1 nisandan snra doğsada sorun olmaz dedi dr
benm suyumda sızma olduğu için ağrılaım normal 2 hafta daha yatıcam snra özgürüm yani 1 nisandan snra doğsada sorun olmaz dedi dr
sen nasılsın bebek nasıl.ben fazla gıremıyorum ama aklım hep burada.hayırlısıyla hepımız bebeklerımızı sag salım kucagımıza alalım ınsallah
tatlım benm düzensz kasılmalarım başladı bide benm su kesemde yırtık war sızdırıyo suyu ondan sürekli kontrol altındayım bende özel bi merkeze gdiyorum 50 lira cihaz ücreti aldlar heryer almıyomuş ama
hoşgeldın canım benımkıde 33 hafftalıkken 1800 grdı tek değilsın.arsıyete bagladı derken??
yanlış yazmışım ırsıyet yazacaktım
ben 48 kg hamile kaldım 33 haftadayken 55 kiloydum.şimdi bebek ne alemde bilmiyorum mart 20 de kontrole çağırdı ama sanırım ben daha erken gidicem çok merak ediyorum bebek nekadar kilo olmuş diye.
ayrıca bende sancı kasılma falanda yok anormal bi gebeyim galiba :)
ıyıyız bız ama bu ara ıyıce agrlaştım halım yok hıç.yrn kontrolumuz var bakalım ne kadr oldu bızım kız merakla yrnı beklıyorum canım.senn bebş nasıl
aynen bende oyleyım.hıc halım yok.kasıklarım oyle fena anlatamam.saga sola zor donuyorum.sureklı yatıyorum.top gıbı oldum.sırtım belım fena.hayırlısıyla zamanımız gelsede sag salım dogursak prenseslerımızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?