2011 Nisan Anneleri

oh masallah bebegıne canım.hadı bakalım zamanlar azaldı.heyecan dorukta artık.allah yardımcımızolsun:92:

selam kızlar bgn nst ye grdm şükür herşey yolunda ama geceleri ağzrıdan uyuyamıyorum bazen sabah çok ağrım oluyo gerçekten korkuyorum paranoyak oldum walla
maş canım herşey yolunda ne gzl.dr ne dedı agrıların ıçın pekı
selam canım.nts ıcın erken degılmıymıs.bana daha yapılmadı.kısmetse 26 nısanda gırecekmısım.ben özel hastaneye gıdıyorum acaba ucretlımıdır bu nts

30haftada başladı benımkıgenelde ucretlı nst

selam canım.nts ıcın erken degılmıymıs.bana daha yapılmadı.kısmetse 26 nısanda gırecekmısım.ben özel hastaneye gıdıyorum acaba ucretlımıdır bu nts

tatlım benm düzensz kasılmalarım başladı bide benm su kesemde yırtık war sızdırıyo suyu ondan sürekli kontrol altındayım bende özel bi merkeze gdiyorum 50 lira cihaz ücreti aldlar heryer almıyomuş ama

iyi akşamlar herkese

35+1 haftalık hamileyim. nisan ortaları görünüyor doğum zamanım.
en son 33 haftalıkken gittiğimde bebek 1900 ağırlığındaydı.doktor bebeğin ufaklığını arsiyete bağladı.ama sizin bebeklerin haftasını ve kilosunu okudukça üzülüorum benim bebeğim çok küçük diye..gerçi sağlıklı olsun oyeter ama ne bilim yine de imreniyorum bebeklerinize

benm suyumda sızma olduğu için ağrılaım normal 2 hafta daha yatıcam snra özgürüm yani 1 nisandan snra doğsada sorun olmaz dedi dr

maş canım herşey yolunda ne gzl.dr ne dedı agrıların ıçın pekı

30haftada başladı benımkıgenelde ucretlı nst

sen nasılsın bebek nasıl.ben fazla gıremıyorum ama aklım hep burada.hayırlısıyla hepımız bebeklerımızı sag salım kucagımıza alalım ınsallah

hoşgeldın canım benımkıde 33 hafftalıkken 1800 grdı tek değilsın.arsıyete bagladı derken??

sen nasılsın bebek nasıl.ben fazla gıremıyorum ama aklım hep burada.hayırlısıyla hepımız bebeklerımızı sag salım kucagımıza alalım ınsallah

ıyıyız bız ama bu ara ıyıce agrlaştım halım yok hıç.yrn kontrolumuz var bakalım ne kadr oldu bızım kız merakla yrnı beklıyorum canım.senn bebş nasıl

benımde 50tl bazı yerlerde fıyatlar değişiyormuş bende benımkıne çok dıyordum sende 50 oduyrmssun

hoşgeldın canım benımkıde 33 hafftalıkken 1800 grdı tek değilsın.arsıyete bagladı derken??

yanlış yazmışım ırsıyet yazacaktım

ben 48 kg hamile kaldım 33 haftadayken 55 kiloydum.şimdi bebek ne alemde bilmiyorum mart 20 de kontrole çağırdı ama sanırım ben daha erken gidicem çok merak ediyorum bebek nekadar kilo olmuş diye.
ayrıca bende sancı kasılma falanda yok anormal bi gebeyim galiba :)

senın bunyenden kaynaklanıyor canım bebgın kılo alımı yanı benım dr oyle dıyor rahımden bebge gıden kan akımından ama yınede ıyı beslenmen gerekıyor et sut yumurta balık meyva bol bol tuket .bende de sancı yok maşş dıyelım drum 2500 dogar dıyor boyle gıderse 25o0 ulaşmaya çalış ıyı beslen

ıyıyız bız ama bu ara ıyıce agrlaştım halım yok hıç.yrn kontrolumuz var bakalım ne kadr oldu bızım kız merakla yrnı beklıyorum canım.senn bebş nasıl

aynen bende oyleyım.hıc halım yok.kasıklarım oyle fena anlatamam.saga sola zor donuyorum.sureklı yatıyorum.top gıbı oldum.sırtım belım fena.hayırlısıyla zamanımız gelsede sag salım dogursak prenseslerımızı

bende top gıbı oldum.son zamanlrda gecmek bılmıyor.heycan dorukta.hayrlısyla kucagımıza alırız ınşş

ben çkyrm kızlar duş alıcam eşimın gelmesını bekledım artık evde yanlızken duşa da grmıyorum ne olur ne olmaz dıye goruşuruzzz

herkese ii akşamlar kızlaaarr nasılsınız walla ewde otr otr lohusa zamanmz gelmeden grcez depresyona bu gdşleee life city maaşllh oğlşun çok tatlı mucize yaaa resmen bu bbeişler bze...ben hala benmki karnmda klacak doğramayacgm gbi hissedyrm ne komk deil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…