- 31 Ocak 2008
- 1.436
- 60
- 118
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.761
maşş oğluşuna canım.
oh masallah bebegıne canım.hadı bakalım zamanlar azaldı.heyecan dorukta artık.allah yardımcımızolsun:92:
iyi akşamlar herkese
35+1 haftalık hamileyim. nisan ortaları görünüyor doğum zamanım.
en son 33 haftalıkken gittiğimde bebek 1900 ağırlığındaydı.doktor bebeğin ufaklığını arsiyete bağladı.ama sizin bebeklerin haftasını ve kilosunu okudukça üzülüorum benim bebeğim çok küçük diye..gerçi sağlıklı olsun oyeter ama ne bilim yine de imreniyorum bebeklerinize
iyi akşamlar herkese
35+1 haftalık hamileyim. nisan ortaları görünüyor doğum zamanım.
en son 33 haftalıkken gittiğimde bebek 1900 ağırlığındaydı.doktor bebeğin ufaklığını arsiyete bağladı.ama sizin bebeklerin haftasını ve kilosunu okudukça üzülüorum benim bebeğim çok küçük diye..gerçi sağlıklı olsun oyeter ama ne bilim yine de imreniyorum bebeklerinize
senın bunyenden kaynaklanıyor canım bebgın kılo alımı yanı benım dr oyle dıyor rahımden bebge gıden kan akımından ama yınede ıyı beslenmen gerekıyor et sut yumurta balık meyva bol bol tuket .bende de sancı yok maşşdıyelım drum 2500 dogar dıyor boyle gıderse 25o0 ulaşmaya çalış ıyı beslen
maşallah bebeğine...darısı bizim başımızaoğluşumunnnn resimlerini yükledimmm arkadaşlar bakabilirsinizz:)
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-bebislerin-fotograflari-12.html#post18126413
teşekkürleer kızlaar,Allah hepimizin yardımcısı olsun..bebişlerimize sağlık versin
cnm hg..
ama bebeğin o kadr da küçük değil bencee,normal sınırlar içinde sayılır,zaten bundan sonra bebeklerhızla kilo alıyorlar,hem düşük kilolu bile doğsa hemen toparlıyorlar kendilerini merak etmee
selam,bizde bugun 34 haftalgız.bende 33 haftalıkken gıttım ve bebegım 1940 gramdı.ben uzulmustum doktorum gayet ıyı oldugunu soledı.uzulmekle elımıze bısey gecmez.takma kafanaaa.sevgılerrr...
selam kızlar biz geldik doktor teyzemizle randevumuz vardı bugun bebişimin boyu 50 cm kilosuda 3kilo olmuş maşallah herşeyi yolunda nst yede girdik problem yok inşş oğluşuma kavuşmama tamm 12 gün kaldı martın 22sinde sabah sezeryanla bebişime kavuşuyorum çok şükür rüya gibi hala inanamıyorum zaman nasıl geçti darısı herkesin başınaa.
Baktım canım Aysu87 yazmış. Niclerimiz çok benzer olduğu için karışıyor. Ama o arkadaş uzun zamandır topiğe girmiyor. Belki faceden haber almıştır Aysu87. Haber doğruysa geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın.
Mrb kızlar...
Az önce kontrolden geldim.34+1 deyiz.Oğlum 47 cm ve 2,5 kg
İlk kez nst ye bağlandım,çok şükür bir sorun çıkmadı.2 hafta sonra yine gidicez bakalım.
hastane çantasını hazırlayan arkadaşlar
hemşireye ilk verilecek olanlara ne koydunuz
hastane çıkışında patikli alt ve üst var bi de tulum var mesela hangisini koydunuz
kızlar yeni hastanem size yeni haberlerle geldik... hastsne güzel bariz göze çarpan hiç bişey yok..doktorda iyi... 33+2 de 35+5 çıksn oğlum 17 gün ilerde çıktı..doktor bu durumda heycan yaptı ve geçmiş ugs kağıtlarını istedi..doğum için tarih vericekmiş bebiş 2 haafta öncenmi gelicek yoksa gelişimi böylede bi etki etmiyo die..tam anlamadım.... suyumuz ve hareketlerimiz iyimiş.. yürüşüye devam dedi.. toplamda 15 kilocuk almışız... 2658 ve 48.5 cm oğluşum... çok şükür herşey iyi..nts ye gerek yokmuş daha....hadi hayırlısı...
Selam hatunlar...Nasılsınız...
Biz bugün doktor kontrolündeydik...Adet günüme göre 34+1 usg göre 36+0 çıkıyoruz...Kilomuz 2660 gr boyumuzda 45 cm çıkıyor...Doktor bebeğin gayet iyi dedi...Sorunun var mı diye sordu...Bende anlattım ve benden yine idrar tahlili istedi...Ben zaten enfeksiyonum olduğunu ve bir türlü atlatamadığımı biliyorum ve verdikleri ilaçlar da hiçbir işe yaramıyor...Sadece içim dışım ilaç oldu okadar...Hamile olduğumu öğrendiğim günden beri sürekli Araştırma Hastanesine gittim çokta memnundum ama şu son birkaç gidişimde hiçte memnun kalmadım...Doğumla ilgili hiçbirşey söylemiyorlar...Sürekli %50'ye 50 yanıt veriyorlar...Bende artık gitmeyeceğim oraya...Yarına özel doktora randevu aldım...Güzelce bir kontrolüm olsun da bende nasıl davranacağımı bileyim...
selam kızlaar,bugün biraz geç geldik..:92:
10 gün önce kasılmalrım başlamıştı,nidilat kullanıyordum hatta dozu arttımıştık geçen hafta..
1 hafta geçirdik şükür..şimdi iyiyiz oğluşumun da gelişimi iyi oyuzden ilacı bıraktık,dr.akışına bırakalım artık dedi,çünkü geciktiredebilir diye bu ilaçlar,ayrıca kasılmalrın olması normal doğum için çok iyi..
artık harekt özgürlüğüm de geri geldi,5 gün daha dikkat edicem tabi..
oğluşum 50 cm ve 2.900 gr. olmuş,
hurma yemeye bşlıyacam bu arada,bulabiliirseniz ahududu çayı birde..doğumu kolaylaştırıyor diyee..
ama zor bulunuyormuş..
bizden haberler bu kadar şimdilik,biraz geçmişe bakalım
oğluşumunnnn resimlerini yükledimmm arkadaşlar bakabilirsinizz:)
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan...-bebislerin-fotograflari-12.html#post18126413
life_city maşallah oğluşuna çok tatlı ya
Allah nazarlardan saklasın
Canım çatı muayenesi için erken değil mi zamanın ?? aksi bir durummu vardı neden yaptılar ??
36+1 normalmı ki acaba ya.. bu arada alttan muayene ile catı muayenesi aynı şey diil mi?
ben 32+6 da oldum, aynı şey..
*Çatı muayenesi
*alltan muayene ve *Tuşe olarak geçiyor
saolun kızlar... demekki bosuna korkuttular beni:))) 37. 38. haftalar diolar ama zaten 36+1 de 37 sayılmıyor muki
Canım kanamam olmuştu pazar günü, kasılmalarım da vardı, çatı muayenesini de olmuş oldum sonucunda 1 cm açıklık olduğunu öğrendik ve 2 gün yattım hastanede..
iyi geceler kızlar,geçmişi okumadım ama herkes iyidir inşallah,bebişini kucağına alan anneleri gördükçe özendim valla,ilk 3 ay düşük tehlikesi,5. aya kadar bulantı,kusma,sonrasında bebeğin rahatsızlıgı,şimdide reflü,uykusuzluk,ağrı,sızı derken ben çok sıkıldım hamilelikten,allah ın gücüne gitmesin ama bi an önce doğurmak istiyorum ve 2. çocugu sanırım hiç düşünmem gibi geliyoherkes 'sabret az kaldı geçicek' falan diyo ama artık küfür gibi geliyor bu sözler bana benim gibi olan var mı yoksa numunemiyim bilmiyorum ama tek bildiğim hemencecik doğurmakkkkkkkkk
:) SAĞLIKLA GELSİN YARAMAZ İNSAN BEBEKLERİ :)doğum haberlerini takip etmeyelim bence hepsi birbirine heveslenmiş gibi ard arda gelmeye başladı bu bücürlerin
CNM NASIL Bİ AĞRI BU..BEBEKTEN BİLE OLUYO BENDE ÇOK KORKMUŞTUM MEĞER BİZİM SIPA BÜYÜMÜŞTE YERİ DAR GELİYO ANNESİNİ GERİYOMUŞ..ODA BEL KASIK AĞRISI YAPIYODU... KASILMA ZANNETTİM AMA HERŞEY YOLUNDA ŞÜKÜRselam kızlar bgn nst ye grdm şükür herşey yolunda ama geceleri ağzrıdan uyuyamıyorum bazen sabah çok ağrım oluyo gerçekten korkuyorum paranoyak oldum walla
26 NİSANMI MAYISMI CNM KAFAM KARIŞTIselam canım.nts ıcın erken degılmıymıs.bana daha yapılmadı.kısmetse 26 nısanda gırecekmısım.ben özel hastaneye gıdıyorum acaba ucretlımıdır bu nts
Şimdi kızlar bez olarak 1 numara yeni doğan bezi alıyoruz dimi? Ben bugün markette baktım, primanın 50 lik olan vardı.50 lik çok mu, yani hemen büyüyolar mı, yoksa kullanılır mı?
iyi geceler kızlar,geçmişi okumadım ama herkes iyidir inşallah,bebişini kucağına alan anneleri gördükçe özendim valla,ilk 3 ay düşük tehlikesi,5. aya kadar bulantı,kusma,sonrasında bebeğin rahatsızlıgı,şimdide reflü,uykusuzluk,ağrı,sızı derken ben çok sıkıldım hamilelikten,allah ın gücüne gitmesin ama bi an önce doğurmak istiyorum ve 2. çocugu sanırım hiç düşünmem gibi geliyoherkes 'sabret az kaldı geçicek' falan diyo ama artık küfür gibi geliyor bu sözler bana benim gibi olan var mı yoksa numunemiyim bilmiyorum ama tek bildiğim hemencecik doğurmakkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?