2011 Nisan Anneleri

maşş oğluşuna canım.

oh masallah bebegıne canım.hadı bakalım zamanlar azaldı.heyecan dorukta artık.allah yardımcımızolsun:92:

teşekkürleer kızlaar,Allah hepimizin yardımcısı olsun..bebişlerimize sağlık versin

cnm hg..
ama bebeğin o kadr da küçük değil bencee,normal sınırlar içinde sayılır,zaten bundan sonra bebeklerhızla kilo alıyorlar,hem düşük kilolu bile doğsa hemen toparlıyorlar kendilerini merak etmee

selam,bizde bugun 34 haftalgız.bende 33 haftalıkken gıttım ve bebegım 1940 gramdı.ben uzulmustum doktorum gayet ıyı oldugunu soledı.uzulmekle elımıze bısey gecmez.takma kafanaaa.sevgılerrr...

sabah kahvaltısını saymazsak beslenmeme elimden geldiğince dikkat ediyorum.
umarım herşey yolunda gider.

maşallah bebeğine...darısı bizim başımıza
hiç yeni doğmuş bebek gibi değil iyi beslemişsin bebeğini:)

teşekkürler tatlım moral verdiğin için...inşallah bu gittiğimde kilosu dahada iyi olmuştur bebeğimin..

selam,bizde bugun 34 haftalgız.bende 33 haftalıkken gıttım ve bebegım 1940 gramdı.ben uzulmustum doktorum gayet ıyı oldugunu soledı.uzulmekle elımıze bısey gecmez.takma kafanaaa.sevgılerrr...

derinim herkez güzel şeyler yazınca morelim yerine geldi ya
çokteşekkürler herkese.

maşallah cnm bebişine

cnm bende arkadaşlardan duydum isimleri karıştırmış olmalıyız kusura bakma tatlım.

Mrb kızlar...
Az önce kontrolden geldim.34+1 deyiz.Oğlum 47 cm ve 2,5 kg
İlk kez nst ye bağlandım,çok şükür bir sorun çıkmadı.2 hafta sonra yine gidicez bakalım.

maşallah cnm oğluşuna

hastane çantasını hazırlayan arkadaşlar
hemşireye ilk verilecek olanlara ne koydunuz
hastane çıkışında patikli alt ve üst var bi de tulum var mesela hangisini koydunuz

benim hastane çıkışımda tulum yok cnm.
iç zıbın
alttan çıtçıtlı badi
ayaklı alt ve üstü şapka
eldiven
çorap
battaniye ve bez koydum.

maşallah cnm mustafa yusufa

cnm maşallah oğluşuna
doğum konusunda banada net bişi söylemiyolar cnm özel hastaneye gidiyorum ama sat a göre 2 nisan diyo o kadar.pazartesi gidicem gene bakalım bu kez farklı bişi dicekmi.

maşallah cnm kocaman olmuş oğluşun

Maşallah bebeişine Allah analı babalı büyütsün . Hayırlı ömürler versin .
Selam arkadaşlar bişey sorucam buradamı face demi hatırlayamadım bi arakadaşımız doğumdan önceki 3 haftada yapılması gerekenler gibi bişey yayınlamıştı onu tekrar yazabilir mi? bu arada ahududu yaprağı aradım bugün aktarlarda ama hiç bi yerde bulamadım bulan ve içmeye başlayan varmı ???

HNK canım çatı muayenesi olan varmı diye sormuşsun, ben pazar günü oldum

Hiç abartıldığı gibi korkunç bişi değil rahat olun
kendinizi rahat bırakın ve en fazla 15 saniye süreceğini bilin

iklimya canım Landsrac ahududu çayından bahsetmişti ama zor bulunan bişiymiş
doğumdan 3 hafta önce yapılması gerekenlerle ilgili bi fikrim yok :26:

Canım kanamam olmuştu pazar günü, kasılmalarım da vardı, çatı muayenesini de olmuş oldum sonucunda 1 cm açıklık olduğunu öğrendik ve 2 gün yattım hastanede..

Çok geçmiş olsun .bende korkuyorum anlatılanlardan dolayı bu muayene seklinden ama sanırım normal doğum istiyorsak buna katlanıcaz çünkü son zamanlar sanırım çok sık bunu yapıyorlarmış ..

iyi geceler kızlar,geçmişi okumadım ama herkes iyidir inşallah,bebişini kucağına alan anneleri gördükçe özendim valla,ilk 3 ay düşük tehlikesi,5. aya kadar bulantı,kusma,sonrasında bebeğin rahatsızlıgı,şimdide reflü,uykusuzluk,ağrı,sızı derken ben çok sıkıldım hamilelikten,allah ın gücüne gitmesin ama bi an önce doğurmak istiyorum ve 2. çocugu sanırım hiç düşünmem gibi geliyo herkes 'sabret az kaldı geçicek' falan diyo ama artık küfür gibi geliyor bu sözler bana benim gibi olan var mı yoksa numunemiyim bilmiyorum ama tek bildiğim hemencecik doğurmakkkkkkkkk

ayy yazdıgım sılındı duxletcem dıye aynı bende canım çok zor gectı hamılelıgım

Son düzenleme:
Şimdi kızlar bez olarak 1 numara yeni doğan bezi alıyoruz dimi? Ben bugün markette baktım, primanın 50 lik olan vardı.50 lik çok mu, yani hemen büyüyolar mı, yoksa kullanılır mı?

kullanilir canim ya o kadarda cabuk büyümüyolar..günde 7,8 tane degistiriliyo düsün yani aldigin bez iki haftada biterbitince yine alirsin duruma göre

:=tiancu;18129636]Şimdi kızlar bez olarak 1 numara yeni doğan bezi alıyoruz dimi? Ben bugün markette baktım, primanın 50 lik olan vardı.50 lik çok mu, yani hemen büyüyolar mı, yoksa kullanılır mı?[/QUOTE]

doğum haberlerini takip etmeyelim bence hepsi birbirine heveslenmiş gibi ard arda gelmeye başladı bu bücürlerin
:) SAĞLIKLA GELSİN YARAMAZ İNSAN BEBEKLERİ :) HEYCAN BASTI BENİ PIR PIR OLUYORUM
selam kızlar bgn nst ye grdm şükür herşey yolunda ama geceleri ağzrıdan uyuyamıyorum bazen sabah çok ağrım oluyo gerçekten korkuyorum paranoyak oldum walla
CNM NASIL Bİ AĞRI BU..BEBEKTEN BİLE OLUYO BENDE ÇOK KORKMUŞTUM MEĞER BİZİM SIPA BÜYÜMÜŞTE YERİ DAR GELİYO ANNESİNİ GERİYOMUŞ..ODA BEL KASIK AĞRISI YAPIYODU... KASILMA ZANNETTİM AMA HERŞEY YOLUNDA ŞÜKÜR
selam canım.nts ıcın erken degılmıymıs.bana daha yapılmadı.kısmetse 26 nısanda gırecekmısım.ben özel hastaneye gıdıyorum acaba ucretlımıdır bu nts
26 NİSANMI MAYISMI CNM KAFAM KARIŞTI NTS AYRICA ÜCRET DİE BİLİYORUM CNM...
Şimdi kızlar bez olarak 1 numara yeni doğan bezi alıyoruz dimi? Ben bugün markette baktım, primanın 50 lik olan vardı.50 lik çok mu, yani hemen büyüyolar mı, yoksa kullanılır mı?

OHOO GÜNDE 10 DEA BİLE DEĞİŞTİRE BİLİRSİN CNM AL SEN... BAK DURUMA GÖRE DEVM EDERSİN DENE BİDE... BACAKLARINI SIKMASIN BEN 3-6 ALDIM MALUM BEBEK 3 KG DEN BÜYÜK OLUCAĞI İÇİN RAHAT RAHAT OLSUN İSTEDİM... MİNİK ZATİ YA...

9 ay süre banada uzun geliyo:)) benim hamilelikte zor gecti ama öyle kolay anne olunmuyo istedaha yolun basindasin dogunca anlarsin keske hep icimde kalsaymis dersin:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…