2011 Nisan Anneleri

vallahı bende kafayı yedım ıyıce.26 mart yazacagıma 26 nısan yazmısım.nst 26 martda benım:26:

gunaydınnnnnnnnnnnn
bugun uyku tutmadı heycanda kontrolumuz var gecelerıde dogru duzgun uyuyamıyorum zaten.
dua edın kızlar guzel haberlerle gelelım

ooo estem nerelerdesin cnm

Günaydınnn canımmm işten ayrıldım::)Artık evde keyif yapıyorum:)Darısı başına sen ne zaman ayrılıyorsun izine?Bizde bugün beşik almaya gidicez artık inşallahEn tembel nisan annesi olarak bugünde o görevimi yerine getiricem Allahın izniyleDoğum haberlerini aldıkça heyecan basıyor artık.Rabbim hayırlısıyla gelmelerini nasip etsşin.En son 5 dimi doğumlar?

allah nasip ederse ay sonuna kadar çalışmayı düşünüyorum cnm tabi eğer ilerleyen günlerde sıkıntılarım olursa da izne ayrılırım.. Herşeyimz hazır zaten bir temizlik kaldı onu da hafta ya pazar ablamlarla toplanıp yapacaz

Kızlar size ne göstericem bakın.Nisa 86 eklemişti diye hatırlıyorum.Ama tabii yine deneme tahtası olarak ben aldım ilk sizde beğenirseniz linki aşağıda:::::)

Bitenekadar.com : Hayvan Figürlü Yastık-Minder + Mini Polar Battaniye

Ben çok beğendim,polar battaniye ince ama alt açma olarak kullanılabilir,kenarları örgü.Hem hediyelik için hemde süs için kullanılabilir.Fiyatıda gayet uygun ben 2 adet aldım bi mavisinden bi yeşilinden.İyi ki almışım:))))Alacaklara kaldıysa eğer tavsiye edilir.

valla süper canım,çalışabiliyorsan çalış tabii.Kilo alım durumun ne durumda bu arada,bende ödemde oluştu son zamanlarda bide işyerinde stres vardı,sonradanda geri dönmeyeceğim için çekmek istemiyorum dedim.Çalışmayı düşünseydim bende dayanıırdım heralde ay sonuna kadar.Mevlam herkese hayırlı doğumlar nasip etsin.

kızlar günaydın

bizimde bugün kontrolümüz var bakalım nasıl benim nazlı kızım geçen 2 haftada 250 gr almıştı bu 2 haftada ne kadar oldu bakalım inşşş bugün kontrolü olan tüm arkadaşlarla beraber hayırlı haberlerle döneriz tabi bide bizim aldığımız kilo var bu iki hafta hiç dikkat etmedim yürümedimde o maşallah bana anası kaç kilo oldu bakalım:)

EVET 5 CNM

Günaydın canım yediklerin bebişine yaramıştır umarım.hayırlı haberlerle gel canım

ayyy ewt canım seninle doktor randevularımızda günlerimizde aynı bakalım naptı bizim ufaklıklar.. gelince haberlerşirizz. güzel haberlerle dönelim inşallahh hepimiz...:)

son 3 hafta da hızlı kilo aldım 4 kilo birden gecen pazartesi 14 kilo olmustu bu pazartesi tekrar gidecem bakalım kaç olduk kızımda benim gibi almıs 3 hafta da 900 gr nasıl oldu anlamadım acaba ne aldırdı bize bu kadar..serum ciğer geliştirici iğne ve günde 2 tane balık hapı kullandım acaba bunlar mı yaptı .. Almıyayım artık su içsem yarıyor.. Balık hapını da hemen bıraktım..

Canım kızına maşallah güzel kilo almış.Ben 15 kilo olmuştum 2 hafta önce bu pzt falan gidicem bende.Bakalım ben kaç oldum:26:Ben balık hapıda içmiyorum ama su içsek artık su depoluyor vücudumuz:)Veririz inşallah doğumdan sonra çokda sıkıntı yapmıyorum artık.

hnk canım senle kontrollerimiz satlarımız aynı bakalım hayırlısı canım benim randevum 12.45 de sizinkiler saat kaçta bnen kilo konusunda doktorumdan çook tırsıyorum kadın çok bakımlı kiloya çok kızıyo bakalım bugün biraz süslendim püslendim belki hafifletici sebep olur:18:

doktorun doğumla ilgili konuştu mu hiç bizimki birşey söylemiyor herşey normal gidiyor diyor o kadar..insallah pazartesi konusurz çatı muayenesini bile topic te duyuyorum hiç sölemiyo şunu yaparız boyle olur tahmini şu kilo ile şu zamanlar arası doğar diye ultrason da hep 12 nisan gösteriyo bakalım artık kızım ne zaman gelir

Canım doğumla ilgili kilo ve sağlık yönünden bir sorun yok,eğer rahim uygunsa normal olur dedi.Onun içinde sonraki kontrollerde öğrenicez henüz erken dedi.14 nisan gözüküyor benimde doğum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…