- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.801
doktorun doğumla ilgili konuştu mu hiç bizimki birşey söylemiyor herşey normal gidiyor diyor o kadar..insallah pazartesi konusurz çatı muayenesini bile topic te duyuyorum hiç sölemiyo şunu yaparız boyle olur tahmini şu kilo ile şu zamanlar arası doğar diye ultrason da hep 12 nisan gösteriyo bakalım artık kızım ne zaman gelir
Eki Görüntüle 157705 Eki Görüntüle 157704 Eki Görüntüle 157703 Eki Görüntüle 157705 Eki Görüntüle 157704 Eki Görüntüle 157703 Kızlar size ne göstericem bakın.Nisa 86 eklemişti diye hatırlıyorum.Ama tabii yine deneme tahtası olarak ben aldım ilk sizde beğenirseniz linki aşağıda:::::)
Bitenekadar.com : Hayvan Figürlü Yastık-Minder + Mini Polar Battaniye
Ben çok beğendim,polar battaniye ince ama alt açma olarak kullanılabilir,kenarları örgü.Hem hediyelik için hemde süs için kullanılabilir.Fiyatıda gayet uygun ben 2 adet aldım bi mavisinden bi yeşilinden.İyi ki almışım:))))Alacaklara kaldıysa eğer tavsiye edilir.
selam kızlar nasılsınız?
selam tatlım iyiyiz sen nasılsın
teşekkür ederizsen nasılsın canım?
Kızlar dün lokum tabağımızı süsledik pembe kurdalelerle bir de kolanya şişemizin etrafına fırfırlı kurdale dolandırdık ikiside çok tatlı oldu resim eklemeye çalışırım
bizde iyiyiz çok şükür kızlar.
Bugün kuaföre gidicem inşallah.ağda yaptırmam gerek artık.pazartesi kontrolümüz var 38 e girmiş olucaz belki çatı muaynesi yapar.gerçi hiç söz etmedi ama.
Kızlar dün lokum tabağımızı süsledik pembe kurdalelerle bir de kolanya şişemizin etrafına fırfırlı kurdale dolandırdık ikiside çok tatlı oldu resim eklemeye çalışırım
ben de ne olur ne olmaz diye şöyle bir kabasını aldım bir an önce tertemiz olmak istiyorum haftaya 37 olacam acaba erken mi ..insan da hep hazırlıksız yakalanmaktan korkuyor ..
Çok geçmiş olsun .bende korkuyorum anlatılanlardan dolayı bu muayene seklinden ama sanırım normal doğum istiyorsak buna katlanıcaz çünkü son zamanlar sanırım çok sık bunu yapıyorlarmış ..
gunaydınnnnnnnnnnnn
bugun uyku tutmadı heycanda kontrolumuz var gecelerıde dogru duzgun uyuyamıyorum zaten.
dua edın kızlar guzel haberlerle gelelım
al bendende o kadarrrr:) çok heyecanlıyımm bakalım napmıs bizim sıpa:)))
kızlar günaydın
bizimde bugün kontrolümüz var bakalım nasıl benim nazlı kızım geçen 2 haftada 250 gr almıştı bu 2 haftada ne kadar oldu bakalım inşşş bugün kontrolü olan tüm arkadaşlarla beraber hayırlı haberlerle döneriz tabi bide bizim aldığımız kilo var bu iki hafta hiç dikkat etmedim yürümedimde o maşallah bana anası kaç kilo oldu bakalım:)
bende aynı şekilde hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum.
ben lazere başlamıştım aslında ama yarım kaldı hamileliğimi öğrenince.öğle kalmadı fazla ama genede gerek yaptırmak.
Aysu senin baya baya ilerledi haftan paşamız ne zaman gelecek acaba
Selam kızlar biz geldik:)) tuşe muayeneden bahsetmişsiniz daha önce alttan muayene olanınız yok heralde ben üç kere oldum hemde takıyorya bir alet adını unututum şimdi onla açıp bakmıştı tabi ben kendimi çok kasınca acıdı ama serbest bırakınca acımıyor ki çatı muayenesi elle yapılıyor onu hiç hissetmezsiniz:)iki parmakla oluyor yani:)) birde bence erkenden yaptırmayın benim komşum 20 gün erken doğum yaptı muayeneye bağlıyor bunu sancısı varmış nst de ve ultrasonda çıkmamış bişey doktorda açıklık var mı diye bakmış yokmuş akşamına doğurmuş haberiniz olsun.
bende bi çok kez alttan muayne oldu o dediğin aletle doktorumun eli çok hafifti hiç bişi anlamadım ama bu sefer o doktora gitmiyorum.bana hiç çatı muaynesi yapıcazda demedi bakalım ne olcak.
benimkide demedi salı kontrol var inşaallah bakalım bana erken daha ama sana diyebilir epey ilerlemişsin, o aletten sonra el çok hafif geliyor değilmi?
selamm kızlar tuşe muayeneden söz etmişsiniz şahsen 4 kere yaptırmış biri olarak aştım ben olayısonuncuda pek acı macıda olmadı. ama öyle hiçbirşey duymayacaksınız çok rahat olacaksınızda diyemem. ben 1 cm açıklık ile devam edioyrum doktorum tebrik etti bu kadar kasılmaya rahim açılmamış bravo valla dedi. pek hoş bir tecrübe değil ama bebişler için sabretcez. Ayrıca doğumu tetikler, kanama olur falan diye okumuştum bende hiç biri olmadı şükür. Aslına bakarsanız artık olsun istiyorum. Sabırsızlık hat safhada anlayacağınız. Pazartesi günlük hayatına dön, sürekli yatmana gerek yok artık dedi doktorumuz bende diyorum şöyle evi köyü bir temizleyimde kızım gelsin çabucak 9 ay geçti şu günler geçmek bilmiyor ya. kasılıp durmaktan bir hal oldum. 3 dk bir rutin kasılıyoruz artık. Bakalım ilaç bitince gelcekmi kızım. Ay çok bekletmesin yaaaa...
Bacak kramplarından söz etmişsiniz: benimde sağ bacağıın iç tarafında kasılmalar vardı gündüzleri hemde doktora sorduk doğum habercisi değil, sürekli tek bir yana yatmaktan yapmıştır korkma dedi. yatsam kramp giriyor, otursam belim ağrıyor artık zorlaştı herşey doğsun meleğim bir an önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?