2011 Nisan Anneleri

canım bizim senden daha ileri ama bizim dr hiç bişey söylemiyor bende çatı muaynesi işte göğüs ucu kremi vs burdan duyuyorum işte şu k,ilo doğar doğum şu tarihlerde olur diye geçen dedim doğum tahmini ne zaman olur 8 nisan sata göre o zmanaa kadar bekliycez bilelmeyiz diyo

cnm çok güzelmiş battaniyeniz.güle güle kullanın cnm.

Kızlar dün lokum tabağımızı süsledik pembe kurdalelerle bir de kolanya şişemizin etrafına fırfırlı kurdale dolandırdık ikiside çok tatlı oldu resim eklemeye çalışırım

bizde iyiyiz çok şükür kızlar.
Bugün kuaföre gidicem inşallah.ağda yaptırmam gerek artık.pazartesi kontrolümüz var 38 e girmiş olucaz belki çatı muaynesi yapar.gerçi hiç söz etmedi ama.

ben de ne olur ne olmaz diye şöyle bir kabasını aldım bir an önce tertemiz olmak istiyorum haftaya 37 olacam acaba erken mi ..insan da hep hazırlıksız yakalanmaktan korkuyor ..

ben de ne olur ne olmaz diye şöyle bir kabasını aldım bir an önce tertemiz olmak istiyorum haftaya 37 olacam acaba erken mi ..insan da hep hazırlıksız yakalanmaktan korkuyor ..

bende aynı şekilde hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum.
ben lazere başlamıştım aslında ama yarım kaldı hamileliğimi öğrenince.öğle kalmadı fazla ama genede gerek yaptırmak.

Çok geçmiş olsun .bende korkuyorum anlatılanlardan dolayı bu muayene seklinden ama sanırım normal doğum istiyorsak buna katlanıcaz çünkü son zamanlar sanırım çok sık bunu yapıyorlarmış ..

Teşekkür ederim canım

Hiç korkulacak bişi değilmiş.. en fazla 15 saniye süreceğini bil, ve kendini rahat bırak
bumuymuş yani diyeceksin

gunaydınnnnnnnnnnnn
bugun uyku tutmadı heycanda kontrolumuz var gecelerıde dogru duzgun uyuyamıyorum zaten.
dua edın kızlar guzel haberlerle gelelım

al bendende o kadarrrr:) çok heyecanlıyımm bakalım napmıs bizim sıpa:)))

Kızlar şimdiden gözünüz aydın hayırlı güzel haberlerle gelirsiniz inşallah

bende aynı şekilde hazırlıksız yakalanmaktan korkuyorum.
ben lazere başlamıştım aslında ama yarım kaldı hamileliğimi öğrenince.öğle kalmadı fazla ama genede gerek yaptırmak.

Aysu senin baya baya ilerledi haftan paşamız ne zaman gelecek acaba

Aysu senin baya baya ilerledi haftan paşamız ne zaman gelecek acaba

cnm valla bizde bi hareketlenme yok öle yalancı kasılmalarımda yok.sat a göre 2 nisan diyo doktorum.pazartesi kontrolüm var gene.geçen hafta nst de iyi çıktı bakalım bu hafta ne dicek.benim oğlum aniden gelicek sanırım hiç belirti vermeden:)

Selam kızlar biz geldik:)) tuşe muayeneden bahsetmişsiniz daha önce alttan muayene olanınız yok heralde ben üç kere oldum hemde takıyorya bir alet adını unututum şimdi onla açıp bakmıştı tabi ben kendimi çok kasınca acıdı ama serbest bırakınca acımıyor ki çatı muayenesi elle yapılıyor onu hiç hissetmezsiniz:)iki parmakla oluyor yani:)) birde bence erkenden yaptırmayın benim komşum 20 gün erken doğum yaptı muayeneye bağlıyor bunu sancısı varmış nst de ve ultrasonda çıkmamış bişey doktorda açıklık var mı diye bakmış yokmuş akşamına doğurmuş haberiniz olsun.

bende bi çok kez alttan muayne oldu o dediğin aletle doktorumun eli çok hafifti hiç bişi anlamadım ama bu sefer o doktora gitmiyorum.bana hiç çatı muaynesi yapıcazda demedi bakalım ne olcak.

bende bi çok kez alttan muayne oldu o dediğin aletle doktorumun eli çok hafifti hiç bişi anlamadım ama bu sefer o doktora gitmiyorum.bana hiç çatı muaynesi yapıcazda demedi bakalım ne olcak.

benimkide demedi salı kontrol var inşaallah bakalım bana erken daha ama sana diyebilir epey ilerlemişsin, o aletten sonra el çok hafif geliyor değilmi?

selamm kızlar tuşe muayeneden söz etmişsiniz şahsen 4 kere yaptırmış biri olarak aştım ben olayı sonuncuda pek acı macıda olmadı. ama öyle hiçbirşey duymayacaksınız çok rahat olacaksınızda diyemem. ben 1 cm açıklık ile devam edioyrum doktorum tebrik etti bu kadar kasılmaya rahim açılmamış bravo valla dedi. pek hoş bir tecrübe değil ama bebişler için sabretcez. Ayrıca doğumu tetikler, kanama olur falan diye okumuştum bende hiç biri olmadı şükür. Aslına bakarsanız artık olsun istiyorum. Sabırsızlık hat safhada anlayacağınız. Pazartesi günlük hayatına dön, sürekli yatmana gerek yok artık dedi doktorumuz bende diyorum şöyle evi köyü bir temizleyimde kızım gelsin çabucak 9 ay geçti şu günler geçmek bilmiyor ya. kasılıp durmaktan bir hal oldum. 3 dk bir rutin kasılıyoruz artık. Bakalım ilaç bitince gelcekmi kızım. Ay çok bekletmesin yaaaa...

Bacak kramplarından söz etmişsiniz: benimde sağ bacağıın iç tarafında kasılmalar vardı gündüzleri hemde doktora sorduk doğum habercisi değil, sürekli tek bir yana yatmaktan yapmıştır korkma dedi. yatsam kramp giriyor, otursam belim ağrıyor artık zorlaştı herşey doğsun meleğim bir an önce

hemen doğurmak istiyorsun anlaşılan cnm. bebişinin kilosu ii mi şuanda? bizler az daha dursunda kilo alsınlar istiyoruz ya oyüzden sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…