2011 Nisan Anneleri

ne olursa olsun insan istemiyor ama mecbur kalınca ne yapalım..bebişi görcez die de pek sesimiz cıkmıyorkaydirigubbakcemile3

bende teraziyim canım ilgiyi biz sevmesekte anaç olduğumuz için konu cocuk olunca değişiyorkaydirigubbakcemile3

kesinlikle cnm...daha bebişim yok ama..mesela alt değiştirmeye giydirmeye,doğal sebzelerle mama yapmaya,ağlayan bebişleri susturmaya meyilliyim..bu tamamen çocuk sevgisi ve iç güdüsel dediğin gibi...ama çok memnunum bundan...inş bebişim gazlı bide çok ağlayan olmaz yerli yersiz...buda hamişliktedi psikoloji ile ilgili sanırım onun için kesinlikle sinirlenmek yok...yoksa delikafaduldensempatiksalakcinni tırlatırım hihih..çünkü benim bebiş doğsun 40ından sonra yani tam bi ciğerleri açılsın..alışveriş merkezlerini gezdircem hihihih

tüp bebek tedavisi mi gördün canım?bebiş büyüdükçe artık bakmazlar sanırım ama doğuma yakın yine bakılıyormuş ultrasonda deil açılmaya bakıyorlarmısohaoldumsmile

benim ilk kistim vardı onun takibi vardı.. Sonra yumurtlama takibi ... Olmadı en son tüp bebek yaptırdık.. çok şükür ilk denemde başarı sağladık..

Yakın zamanda bir arkadaşım doğum yaptı... O açılmaya bakma olayı fena.. Gelen bir parmak atıyormuş giden bir parmak :))) doğumdan sonrada rahim yerine geldimi diye parmaklayan parmaklayanaymış :))) anlayacağın kadın olmak zor iş.. Hele anne olmak çok zor... Artık ayıbı sayıbı kalmıyor... Veledler için ne hallere düşüyoruz... Olsun yeterki sağlıklı olsunlar... Bu arada gerçekten bekarlık sultanlıkmış :)

AİLE HAYATI: Koç çocukları ailelerinden sürekli ilgi beklerler. Her yaştaki Koç çocuğu, kendi istekleriyle çatışmadığı sürece ailesinin tüm arzularını yerine getirmeye çalışır. genelde bencil bir yapısı bir yapısı vardır. Bu nedenle başlangıçta aile atmosferinin karşılıksızca veren ve alan atmosferinden yararlanmaya çalışır, ancak zamanla diğer aile bireylerinin isteklerine de önem vermeyi öğrenir. Koç çocukları ailesinden ilgi bekler, onların tüm enerji ve vakitlerinin kendisi için harcanmasını isterler. Aileler başlangıçta bu çok ilgi bekleyen çocuk ile iletişim kurmakta zorlanabilir. Ama çocuk biraz büyüyünce bundan zevk almaya başlarlar. Çocuklarıyla birlikte oynamanın onların duygusal gelişimleri üzerinde etkili olduğunu düşünürler. Onunla oyun oynayan bir baba ile saatlerce hiç sıkılmadan vakit geçirebilirler.Anne veya baba genç Koç lara değer verir, kendi çocukluk dönemlerini hatırlar ve bunlara göre davranışlarına yön verirlerse, ergenlik çağını problemsiz atlatırlar. Ama ebeveynler kendi istek ve kararlarını çocuklarına empoze etmeye çalışırlarsa inatçı Koç ile aralarında sürtüşme çıkabilir. Onlar herkesin kendi düşüncelerini ve hayat tarzını paylaşmak zorunda olmadığını kabul etmelidirler. Çocuklarının ilerde hayat mücadelesinde başarısız olmalarına neden olup, hayatlarında yıkıcı bir etki yaratabileceğini unutmamaları gerekir. Pek çok hareket ve heyecanın yanında Koçlar, kardeşleri arasında gürültücü, enerjik ve heyecanlı yapılarıyla bir numara olmak isterler. Kalabalık bir ailenin içindeyse, her yaşta tüm kardeşlerin katılacağı yarışmalar yaparak hep birinci olmak için çaba sarf ederler. Eğer işler yolunda gitmezse, anne-babalarından büyük bir destek beklerler. Bekledikleri desteği alamazlarsa küsebilirler. Arkadaş canlısı olan Koç çocukları için değer verdikleri dostları da gerçek aile fertleri sayılırlar. Onların yanında kendilerini mutlu ve rahat hissederler.

ahh yerim onu ben ya, sevgi istesin yeterki... :ecrin_bebek:

biraz zor olcak desene canım

Anne Akrep Burcu ise...
Etkileyici ve öğretici.
Çocuğu Koç: Anlayış orta düzeydedir; çocuk çok sessiz ve hareketsiz olabilir.

Bu da benim burç uyumum. Evet çok inanmam astrolojiye ama kısmen tutuyor. Ve eminim bebişim inatçı olcak bana çekerse ( Babamız çok uysal ona çekse keşke

bütün kadınlar annelik içgüdüsüyle doğarlar ama bizimki biraz fazla özellikle bnimki sanrm yıllardır bekliomusum gibi halbuki cok cabuk oldu anlamadım bile kaydirigubbakcemile3insallah sağlıkla doğsunlarda gezdiririz bebişlerimizi

Bu devirde inatçı olmayan çocuk yok.Erkekler zıpır denirdi eskiden ama zamane kızlarıda çeneleri ve hiperaktiflikleriyle aratmıyor erkekleri :))) Onun için çocuk yetiştirmek zor zanaat :))) Kolay bebiş yok gibi sağlıklı olsunda :)))
Ve kızlar bugün bir söz okudum ve çok doğru geldi :Bir
kadın, oğlunu aklı başında biri yapabilmek için 20 yıl uğraşır. Bir
başka kadın gelir, 20 dakikada aklını başından alır...

sorma gitsin canım ya konu benim sağlığım olsaydı asla baktırmazdım kendimi biliyorum ama bebişin sağlığı olunca hiç önemli değil.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cok bekletmemiş annesinikaydirigubbakcemile3

amin canımmm... Cümlemize nasip etsin... Evet çok üzmedi beni çok şükür... 1 senelik evliyim... Tam bir sene sonra hamile kaldım... :)))) ideal oldu benim için... Ama tamamen benim çabalarım ile.. Eşime kalsa daha yeni başlamıştık işlemlere... 1 sene korunalım felan demişti... Allah tarafından ben acele ettim.. Bütün problemleri 1 senede ancak aştık...

ben de tam birinci senemde hamile kaldım gecen yaz temmuzda evlendim..ben korundum ama 1 sene bıraktığım daha doğrusu ara verdiğim anda hamile kaldım.ben istiyordum zaten sennin gibi benim eşimde erken diyordu ama suan deli oluyor bebek diyekaydirigubbakcemile3

AYNI DÖNEMLERDE EVLENİP AYNI DÖNEMLERDE HAMİLE KALMIŞIZZZ :)))))))))))) YOKSA YOKSAAAAAAAAAAA BİZ KARDEŞMİYİZ :)))sırnaşık şey laelaelaelaelae

Meraba kızlar a.s.

Bugün doktora gittim miniğim büyümüş :asigim: ayy çok tatlıydı :)
Tam haftasında ilerliyor dedi doktorum
Haftaya cuma tekrar çağırdı, benimde işime geldi :roflol:
Darısı sabırsızlıkla doktora gitmeyi bekleyenlerin başına :1hug:

Megadyn ve gyno ferro diye vitamin ve kan ilaçları verdi
Folik asitim 2 haftaya bitecek ozaman bunlara başlıycam :ecrin_bebek:

gözün aydın canımmm... hayırlı olsunn...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…