- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.641
ben düşükten sonra artık vajinal muayeneye öle alıştım ki...ay hiç utanma çekinme kalmıyo..bide simir testi yaptırınca...ha bide ulturasonu olmayan doktor 4 parmak bi giriyo :) rahmin boyutunu bile anlıyo...ama artık istemiyorum..çünkü ilk düşüğümde ilk randevumda alttan bakmıştı doktor meğersem herkese iyi değilmiş...özellikle rahminle vajina arasındaki yol kısaysa
bende teraziyim canım ilgiyi biz sevmesekte anaç olduğumuz için konu cocuk olunca değişiyorkaydirigubbakcemile3
tüp bebek tedavisi mi gördün canım?bebiş büyüdükçe artık bakmazlar sanırım ama doğuma yakın yine bakılıyormuş ultrasonda deil açılmaya bakıyorlarmısohaoldumsmile
KOÇ ÇOCUKLARI
Güçlerinden tanımak kolaydır. Çok erken konuşur ve yürürler. Doğduğu andan itibaren evin komutasını eline alır. Eğer karınları acıktıysa, doyana kadar deli gibi ağlarlar. Doyduktan sonra çehreleri değişir, etrafına gülücükler dağıtmaya başlarlar. Sevmediği mamayı yemeyecek kadar inatçıdırlar. Diğer burçlardaki bebeklere göre çok erken konuşur ve yürürler. Doğuştan itibaren müthiş enerjik davranırlar. Hareketli, atılgan ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen çocuklardır. Istemediği bir şeyi yapması neredeyse imkansızdır. Koç çocukları çok çabuk gelişirler. Sabırsız ve acelecidirler. Yerinde duramazlar, sık sık kavga ederler ve yaralanabilirler. Ancak dayanıklı ve güçlü çocuklardır. Kendilerini çabuk toparlar. Büyür büyümez, her şeyi şevkle yapmaya başlarlar.Başladıkları işe olan ilgilerini sürdürmek onlar için güçtür. Içlerindeki ilk olma ve öncülük duygusu daha küçük yaşlarda kendisini gösterir. Her işlerini kendi başlarına halletmeyi severler. Inanılmaz bir hayal güçleri vardır. Düşlediklerine bir süre sonra kendisi de inanır hale gelebilir. Onlara ceza vermek pek işe yaramaz, aksine hırçınlaşabilir. Tatlı ve yumuşak bir dille konuşmak daha etkili bir yöntem olacaktır. Rekabeti seven ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen Koç çocuklarının ihtiyaçları olan tek şey aslında sevgidir.
KOÇ ÇOCUKLARI
Güçlerinden tanımak kolaydır. Çok erken konuşur ve yürürler. Doğduğu andan itibaren evin komutasını eline alır. Eğer karınları acıktıysa, doyana kadar deli gibi ağlarlar. Doyduktan sonra çehreleri değişir, etrafına gülücükler dağıtmaya başlarlar. Sevmediği mamayı yemeyecek kadar inatçıdırlar. Diğer burçlardaki bebeklere göre çok erken konuşur ve yürürler. Doğuştan itibaren müthiş enerjik davranırlar. Hareketli, atılgan ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen çocuklardır. Istemediği bir şeyi yapması neredeyse imkansızdır. Koç çocukları çok çabuk gelişirler. Sabırsız ve acelecidirler. Yerinde duramazlar, sık sık kavga ederler ve yaralanabilirler. Ancak dayanıklı ve güçlü çocuklardır. Kendilerini çabuk toparlar. Büyür büyümez, her şeyi şevkle yapmaya başlarlar.Başladıkları işe olan ilgilerini sürdürmek onlar için güçtür. Içlerindeki ilk olma ve öncülük duygusu daha küçük yaşlarda kendisini gösterir. Her işlerini kendi başlarına halletmeyi severler. Inanılmaz bir hayal güçleri vardır. Düşlediklerine bir süre sonra kendisi de inanır hale gelebilir. Onlara ceza vermek pek işe yaramaz, aksine hırçınlaşabilir. Tatlı ve yumuşak bir dille konuşmak daha etkili bir yöntem olacaktır. Rekabeti seven ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen Koç çocuklarının ihtiyaçları olan tek şey aslında sevgidir.
kesinlikle cnm...daha bebişim yok ama..mesela alt değiştirmeye giydirmeye,doğal sebzelerle mama yapmaya,ağlayan bebişleri susturmaya meyilliyim..bu tamamen çocuk sevgisi ve iç güdüsel dediğin gibi...ama çok memnunum bundan...inş bebişim gazlı bide çok ağlayan olmaz yerli yersiz...buda hamişliktedi psikoloji ile ilgili sanırım onun için kesinlikle sinirlenmek yok...yoksa delikafaduldensempatiksalakcinni tırlatırım hihih..çünkü benim bebiş doğsun 40ından sonra yani tam bi ciğerleri açılsın..alışveriş merkezlerini gezdircem hihihih
benim ilk kistim vardı onun takibi vardı.. Sonra yumurtlama takibi ... Olmadı en son tüp bebek yaptırdık.. çok şükür ilk denemde başarı sağladık..
Yakın zamanda bir arkadaşım doğum yaptı... O açılmaya bakma olayı fena.. Gelen bir parmak atıyormuş giden bir parmak :))) doğumdan sonrada rahim yerine geldimi diye parmaklayan parmaklayanaymış :))) anlayacağın kadın olmak zor iş.. Hele anne olmak çok zor... Artık ayıbı sayıbı kalmıyor... Veledler için ne hallere düşüyoruz... Olsun yeterki sağlıklı olsunlar... Bu arada gerçekten bekarlık sultanlıkmış :)
sorma gitsin canım ya konu benim sağlığım olsaydı asla baktırmazdım kendimi biliyorum ama bebişin sağlığı olunca hiç önemli değil.. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin cok bekletmemiş annesinikaydirigubbakcemile3
amin canımmm... Cümlemize nasip etsin... Evet çok üzmedi beni çok şükür... 1 senelik evliyim... Tam bir sene sonra hamile kaldım... :)))) ideal oldu benim için... Ama tamamen benim çabalarım ile.. Eşime kalsa daha yeni başlamıştık işlemlere... 1 sene korunalım felan demişti... Allah tarafından ben acele ettim.. Bütün problemleri 1 senede ancak aştık...
ben de tam birinci senemde hamile kaldım gecen yaz temmuzda evlendim..ben korundum ama 1 sene bıraktığım daha doğrusu ara verdiğim anda hamile kaldım.ben istiyordum zaten sennin gibi benim eşimde erken diyordu ama suan deli oluyor bebek diyekaydirigubbakcemile3
AYNI DÖNEMLERDE EVLENİP AYNI DÖNEMLERDE HAMİLE KALMIŞIZZZ :)))))))))))) YOKSA YOKSAAAAAAAAAAA BİZ KARDEŞMİYİZ :)))sırnaşık şey laelaelaelaelae
benden 4 gün öndesin ama bebişte:roflol:
üçün beşin hesabı olmaz :))) evlilik ne zaman.. benim 5 temmuz..
12 temmuz benimki de canımzemuszemus 1 haftayla bebiş te 4 gün önde bakalım doğum ne zamn olacak sen orda da fark atarsın bana:roflol:
Meraba kızlar a.s.
Bugün doktora gittim miniğim büyümüş :asigim:ayy çok tatlıydı :)
Tam haftasında ilerliyor dedi doktorum
Haftaya cuma tekrar çağırdı, benimde işime geldi :roflol:
Darısı sabırsızlıkla doktora gitmeyi bekleyenlerin başına :1hug:
Megadyn ve gyno ferro diye vitamin ve kan ilaçları verdi
Folik asitim 2 haftaya bitecek ozaman bunlara başlıycam :ecrin_bebek:
:)))) aman doğsunlarda fark atalım mühim değil.. ama benim sezeryan olur büyük ihtimal... kafadan 1 hafta takdım sana :)))):roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?