- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.661
benimde sezeryan olur sanırım kasık fıtığım var zorlamaya gelmiyorkaydirigubbakcemile3 sen neden sezeryan istiyorsun canım?
kızlar bişi sorcam, özel hastanede ikili testin fiyatını bilen var mı??
belki konuşuldu bu konu gözümden kaçmış olabilir..
gözün aydın canımmm... hayırlı olsunn...
kızlar bişi sorcam, özel hastanede ikili testin fiyatını bilen var mı??
belki konuşuldu bu konu gözümden kaçmış olabilir..
benim astımım var... o kadar ıkınmaya dayanamam... birde acı eşiğim çok düşük...
ağrı eşiği benimde cok düşük bayılıp kalıyorum küçük bişey de bile adet sancımda bile olabiliyordu yanieyvahedigeldismile bu arada en son ne zamn kontrole gittin canım?
Teşekkür ederim canım opuyorumnanaktan
Ben bugün sordum 70 TL dediler..
Sen ne zaman yaptıracaksın?
bende bebişimi özledim cumaya randevum var..testlerle gidicem...kızlar ilk hamişliğimde fazla yaşadım duyglarımı...ozaman 8 hft lıktı düştü...bu zamanlarda..şuan nedense dışa vuramıyorum içimdede çok pasif yaşıyorum...bu ilk olayımdan dolayıdır değilmi..derin iz bırakmasın die vucudum bağşıklıkmı kazandı ne...
benim astımım var... o kadar ıkınmaya dayanamam... birde acı eşiğim çok düşük...
memorialda 155 tl canım..
bende bebişimi özledim cumaya randevum var..testlerle gidicem...kızlar ilk hamişliğimde fazla yaşadım duyglarımı...ozaman 8 hft lıktı düştü...bu zamanlarda..şuan nedense dışa vuramıyorum içimdede çok pasif yaşıyorum...bu ilk olayımdan dolayıdır değilmi..derin iz bırakmasın die vucudum bağşıklıkmı kazandı ne...
canım hangi hastane ? benim dr um ayın 1 inde gel dedi.
ben önceden bi araştırıym dedim, ssk da yapılmıyo mu?
Canım Gazi Hastanesine gidiyorum doktorum Aydan Biri şimdilik memnunum..
ağrı eşiği benimde cok düşük bayılıp kalıyorum küçük bişey de bile adet sancımda bile olabiliyordu yanieyvahedigeldismile bu arada en son ne zamn kontrole gittin canım?
BEN PAZARTESİ GÜNÜ GİTTİM KONTROLE CANIM.. SONRAKİ KONTROL 11 EKİM.. GEL TESKERE GELLLLLLLLLLLL.......
bendede bi ara astım başlangıcı vardı, ama son kontrollerim iyi çıktı
Tam tekrar doktora gidip röntgen filan çektiricem diye düşünürken, hamile kaldığımı öğrendim ama yinede gidip muayene olucam.. Ihmal etmemek lazım yerimseniben
BEN PAZARTESİ GÜNÜ GİTTİM KONTROLE CANIM.. SONRAKİ KONTROL 11 EKİM.. GEL TESKERE GELLLLLLLLLLLL.......
bebişi gördün mü nasıl?bende c.tesi gitcem cok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3 1 ay sonraya mı verdi randevu insan çatlıyor
şuan dr da olmalıısn canım...kızlar bugun 13:30 da randevum var bakalım bebişim nasımış.kötü birşey yoktur umarım çünki ben yavruma tüp bebekle kavuştum allahım benımkınıde herkesın kınıde elımızden almasın ınsallah.inşallah iyi haberlerle dönerim size:Saruboceq:
hoşgeldin mavi_mercana.s.Kızlar merhabalar;
14 Temmuz son regl tarihim ve 9 haftalık hamileyim, beni de listenize almanızı rica ederim :)
Umarım hepimiz bebeklerimizi kollarımıza alırız.
Sevgiler
maşallah bebişine canım...Meraba kızlar a.s.
Bugün doktora gittim miniğim büyümüş :asigim:ayy çok tatlıydı :)
Tam haftasında ilerliyor dedi doktorum
Haftaya cuma tekrar çağırdı, benimde işime geldi :roflol:
Darısı sabırsızlıkla doktora gitmeyi bekleyenlerin başına :1hug:
Megadyn ve gyno ferro diye vitamin ve kan ilaçları verdi
Folik asitim 2 haftaya bitecek ozaman bunlara başlıycam :ecrin_bebek:
inş atlatırsın canım...inş cnm bi 3. ayı atlatalımda..biraz daha güvende hissedicem inş...
16.haftaya kadar bulantılar kaybolur diyor.Of daha çok var yani.Okulda derste tutarsa ne yapcam ben
kızlar günaydın
ben bir şey sorucam sizlere; doktora ne sıklıkla gidiyorsunuz?
ben en son gittiğimde bana 4 hafta sonra gel dedi.
bu aralık biraz uzun değil mi? ama diğer yandan da sürekli ultrasona girmek de iyi bişey değil sanırsam. :uhm:
sizde durum nasıl ne sıklıkla gidiyorsunuz?
şanslı bebişler daha doğmadan bu kadar ilgikaydirigubbakcemile3bi de doğsunlar..
Saol canım sanada geçmiş olsun :teselli:geçmiş olsun canım.. Benim 3 yaşımdan beri var... Ama hamilelik yaradı.. Pek bir iyiyim... Gerçi lise sondan beri kriz geçirmedim çok şükür.. Evlilikde yaradı bana .. Maşallah bu aralar pek bir iyiyim... Gerçi ne zaman bunu desem akşamına hasta alurum.... Allah korusun...
Teşekkürler fadikçim opuyorumnanaktan darısı sabırsızlıkla bekleyenlerin başına kaydirigubbakcemile5
maşallah bebişine canım...
çok şükür herşey yolundaymış....
hep yolunda gider inş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?