2011 Nisan Anneleri

benimde sezeryan olur sanırım kasık fıtığım var zorlamaya gelmiyorkaydirigubbakcemile3 sen neden sezeryan istiyorsun canım?

benim astımım var... o kadar ıkınmaya dayanamam... birde acı eşiğim çok düşük...

kızlar bişi sorcam, özel hastanede ikili testin fiyatını bilen var mı??
belki konuşuldu bu konu gözümden kaçmış olabilir..

memorialda 155 tl canım..

bende bebişimi özledim cumaya randevum var..testlerle gidicem...kızlar ilk hamişliğimde fazla yaşadım duyglarımı...ozaman 8 hft lıktı düştü...bu zamanlarda..şuan nedense dışa vuramıyorum içimdede çok pasif yaşıyorum...bu ilk olayımdan dolayıdır değilmi..derin iz bırakmasın die vucudum bağşıklıkmı kazandı ne...

Bulantı ve kusmaları azaltmak için alınabilecek önlemler şöyle sıralanabilir.

* Sabah uyanınca, kalkmadan önce, kuru ekmek, kraker veya diğer tahıl ürünlerinden yapılmış yiyeceklerin yenmesi bulantıyı azaltabilir.
* Az az ve sık sık yemek yenmeli, bir kerede çok fazla yenmemelidir.
* Yağlı ve kızartılmış besinlerden sakınılmalı ve pişirildiği esnada kokusunda kalınmamalıdır. Bu gıdaların sindirilmesi güç olduğundan bulantıya sebep olur.
* Yemeklerden sonra biraz dik durmak bulantıyı azaltacaktır.
* Yemek pişirirken camı açık tutmak ve kokusundan uzak durmak gerekir.
* Bulantı hissedildiğinde azar azar gazoz veya maden suyu içilebilir.
* Sıvı gıdaları öğünlerde değil, katı yiyeceklerden bir saat kadar sonra öğünler arasında yiyin, böylece midenin gerilmesi engellenerek kusmalar engellenecektir.
* Gece alınan hafif yemekler mesela yoğurt, süt, meyve suyu, ekmek veya küçük bir sandviç sabah bulantısını azaltır.
* Yataktan yavaşça kalkılmalı ve ani hareketlerden kaçınılmalıdır.
* Dişlerin fırçalanması yemekten hemen sonra yapılmamalı, biraz beklenmelidir.
* Stresten uzak durulmalı, ayakları uzatılıp baş hafifçe yükseltilerek gün boyunca dinlenilmelidir.
* Kısa yürüyüşler yapılarak veya pencere açık uyumaya çalışarak temiz hava alınabilir.
* Ekşi, turşu veya limona benzer şeyler tüketilebilir.
Belki faydalanmak isteyenler olur

üzme kendini artık canım belki bilinç altında öyle bişey olusmus olabilir ama tadını cıkarmaya bak hamileliğinzemuszemus

benim astımım var... o kadar ıkınmaya dayanamam... birde acı eşiğim çok düşük...
memorialda 155 tl canım..

Bendede bi ara astım başlangıcı vardı, ama son kontrollerim iyi çıktı
tam tekrar doktora gidip röntgen filan çektiricem diye düşünürken, hamile kaldığımı öğrendim ama yinede gidip muayene olucam.. ihmal etmemek lazım yerimseniben

Hamilelelikte içine kapanlıklık doğal bi durummuş,
bende çok göstere göstere yaşayamıyorum hatta miniğini görenler heyecandan
ağlıyormuş bende tık yok sadece gülüyorum
bence düşük yaşadığından dolayı eskisi gibi kapılmak istemiyorsun, takma kafana :teselli: kötü şeyler düşünme :1hug:

canım hangi hastane ? benim dr um ayın 1 inde gel dedi.
ben önceden bi araştırıym dedim, ssk da yapılmıyo mu?

Medicine asya'da bu fiyat canım,
orada konuşuyorlardı onlardan duyduğuma göre sağlık ocaklarıda yapıyormuş akannehir
Ben sağlık ocaklarında normal ultrason olduğunu bile bilmiyodum :1ninca:
Devlet hastanelerinde de yapılıyomuş kaydirigubbakcemile5

geçmiş olsun canım.. Benim 3 yaşımdan beri var... Ama hamilelik yaradı.. Pek bir iyiyim... Gerçi lise sondan beri kriz geçirmedim çok şükür.. Evlilikde yaradı bana .. Maşallah bu aralar pek bir iyiyim... Gerçi ne zaman bunu desem akşamına hasta alurum.... Allah korusun...

şuan dr da olmalıısn canım...
güzel haberlerle gelirsin inş...

Kızlar merhabalar;

14 Temmuz son regl tarihim ve 9 haftalık hamileyim, beni de listenize almanızı rica ederim :)

Umarım hepimiz bebeklerimizi kollarımıza alırız.

Sevgiler
hoşgeldin mavi_mercana.s.

maşallah bebişine canım...
çok şükür herşey yolundaymış....
hep yolunda gider inş...

inş cnm bi 3. ayı atlatalımda..biraz daha güvende hissedicem inş...
inş atlatırsın canım...
ama hep pozitif düşün sakın stres yapma...

16.haftaya kadar bulantılar kaybolur diyor.Of daha çok var yani.Okulda derste tutarsa ne yapcam ben

aynen canım ya ben de onu düşünüyorum derste napıcaz Allah yardımcımız olsun. eşim de isyan halinde bütün hamileler böyle mi oluyor diyor benim naz yaptığımı düşünüyor. ayrıca bulantı için tavsiyelerine teşekkürler canım

Ben 5. hafta 7.hafta 10.hafta gittim ve 12.hafta çağırdı canım.

şanslı bebişler daha doğmadan bu kadar ilgikaydirigubbakcemile3bi de doğsunlar..

valla canım şanslılarmı yoksa ilgiyle boğulurlar mı yavrucaklar bilemiyorum. Bu arada bizimki koç değil boğa olacak herhalde nasip olursa. Bugün iş yoğunluğum çok fazla. Cumaya kadar böyle. Hemen cevap yazamıyorum

Saol canım sanada geçmiş olsun :teselli:

Allah korusun kötü düşünme, inşallah hamilelikte bu konuda sıkıntı yaşamazsın :teselli:

maşallah bebişine canım...
çok şükür herşey yolundaymış....
hep yolunda gider inş...
Teşekkürler fadikçim opuyorumnanaktan darısı sabırsızlıkla bekleyenlerin başına kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…