- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #4.681
valla canım şanslılarmı yoksa ilgiyle boğulurlar mı yavrucaklar bilemiyorum. Bu arada bizimki koç değil boğa olacak herhalde nasip olursa. Bugün iş yoğunluğum çok fazla. Cumaya kadar böyle. Hemen cevap yazamıyorum
valla canım şanslılarmı yoksa ilgiyle boğulurlar mı yavrucaklar bilemiyorum. Bu arada bizimki koç değil boğa olacak herhalde nasip olursa. Bugün iş yoğunluğum çok fazla. Cumaya kadar böyle. Hemen cevap yazamıyorum
olsun canım kolay gelsin..boğa olmasını tercih ederim zaten tatlım cok iyi anlaşırım:)) senn doğum ne zamn görünüyor?
ay inşallah benimki de boğa olur koç çok zor çocuk. burçlara da pek inanmam ama nerde gördüysem koç burcu çocuk çok yaramaz oluyor. boğa sessiz sakin akıllı oluyor. bilmiyorum bana mı öyle göründü. tabi ki sağlıklı olması en önemli dileğimiz ama uslu da olsun be ya. çalışan insanlarız çok zor olur bizim için
ay inşallah benimki de boğa olur koç çok zor çocuk. burçlara da pek inanmam ama nerde gördüysem koç burcu çocuk çok yaramaz oluyor. boğa sessiz sakin akıllı oluyor. bilmiyorum bana mı öyle göründü. tabi ki sağlıklı olması en önemli dileğimiz ama uslu da olsun be ya. çalışan insanlarız çok zor olur bizim için
26 nisan ama şimdilik. geç döllenme olduğu için benim tarihler daha ileride netleşirmiş ama son muayeneye göre 26 nisan inş. senin de 19 galiba 1 hafta var aramızda
evet canım benimki 19 görünüyor simdilik ilerde değismezse tabikaydirigubbakcemile3 izlemedin dimi bu arada doğumu?
dün evde tam izleyecektim kapı çaldı biri geldi sonra da kaynadı ama düşünüyorum izlemeyi.
ayy sana izle dedim simdide iyice korkcaksın die tedirgin oldunbilmiyorumkismile bu arada sana özelden msj attım:1ninca:
oyy canım benim koç burcundan erkek çocuk oldumu kimse durduramaz galiba.gerçi ben hareketli açıkgöz çocukları severim zaten.tam benim bebişin burcu.sessiz sedasız çocuklar tarzım değil.sadece ağlamasın yeter.allah sağlıcakla salih evlat versinde yaaKOÇ ÇOCUKLARI
Güçlerinden tanımak kolaydır. Çok erken konuşur ve yürürler. Doğduğu andan itibaren evin komutasını eline alır. Eğer karınları acıktıysa, doyana kadar deli gibi ağlarlar. Doyduktan sonra çehreleri değişir, etrafına gülücükler dağıtmaya başlarlar. Sevmediği mamayı yemeyecek kadar inatçıdırlar. Diğer burçlardaki bebeklere göre çok erken konuşur ve yürürler. Doğuştan itibaren müthiş enerjik davranırlar. Hareketli, atılgan ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen çocuklardır. Istemediği bir şeyi yapması neredeyse imkansızdır. Koç çocukları çok çabuk gelişirler. Sabırsız ve acelecidirler. Yerinde duramazlar, sık sık kavga ederler ve yaralanabilirler. Ancak dayanıklı ve güçlü çocuklardır. Kendilerini çabuk toparlar. Büyür büyümez, her şeyi şevkle yapmaya başlarlar.Başladıkları işe olan ilgilerini sürdürmek onlar için güçtür. Içlerindeki ilk olma ve öncülük duygusu daha küçük yaşlarda kendisini gösterir. Her işlerini kendi başlarına halletmeyi severler. Inanılmaz bir hayal güçleri vardır. Düşlediklerine bir süre sonra kendisi de inanır hale gelebilir. Onlara ceza vermek pek işe yaramaz, aksine hırçınlaşabilir. Tatlı ve yumuşak bir dille konuşmak daha etkili bir yöntem olacaktır. Rekabeti seven ve isteklerinin yerine getirilmesini isteyen Koç çocuklarının ihtiyaçları olan tek şey aslında sevgidir.
oyy canım benim koç burcundan erkek çocuk oldumu kimse durduramaz galiba.gerçi ben hareketli açıkgöz çocukları severim zaten.tam benim bebişin burcu.sessiz sedasız çocuklar tarzım değil.sadece ağlamasın yeter.allah sağlıcakla salih evlat versinde yaa
bebişi gördün mü nasıl?bende c.tesi gitcem cok merak ediyorumkaydirigubbakcemile3 1 ay sonraya mı verdi randevu insan çatlıyor
EVET CANIM 1 AY SONRASINA VERDİ .. ENSE KALINLIĞINI ÖLÇECEKMİŞ... BAKALIM KISMET..
evet canım benimki 19 görünüyor simdilik ilerde değismezse tabikaydirigubbakcemile3 izlemedin dimi bu arada doğumu?
HEHEE.. BENİMDE 16 NİSAN ŞİMDİLİK...
benim eşim de koç burcu. çocukken çok yaramazmış ama şimdi de olabildiğine sakin ve uslusırnaşık şey
EVET CANIM 1 AY SONRASINA VERDİ .. ENSE KALINLIĞINI ÖLÇECEKMİŞ... BAKALIM KISMET..
HEHEE.. BENİMDE 16 NİSAN ŞİMDİLİK...
kim doğuracak bakalım:roflol:
oyy canım benim koç burcundan erkek çocuk oldumu kimse durduramaz galiba.gerçi ben hareketli açıkgöz çocukları severim zaten.tam benim bebişin burcu.sessiz sedasız çocuklar tarzım değil.sadece ağlamasın yeter.allah sağlıcakla salih evlat versinde yaa
kim doğuracak bakalım:roflol:
İKİMİZDE DOĞURALIM BACIM..HİÇ BİRİSİ KARNIMIZDA KALMAYACAK İLELEBET... AMA ERKEN AMA GEÇ...YETERKİ SAĞ SAĞLİM DOĞSUN.. TABİKİ BÜTÜN ANNE ADAYLARIDA DAHİL...
benm eşim başak çocukluğu da fenaymıs simdide pek kolay biri sayılmaz basaklar titiz olur ayrıntıcı:umursamaz:
benımde bazı geceler agrım oluyor neden aceba?bazen oluyo bazen olmuyo çünki.:CüvCüv:
ilk hamileligin ise arkadain soyledigi gibi rahim buyumesinden, ama benim sikintim baska. Dogumda rahim agzinda problem olusdu, ve ustelikde yumurtalik varikozum var benneyaptımki agirilarim onda, dr 4. aydan sonra gececegini soyledi, insallah gecer:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?