2011 Nisan Anneleri

olsun canım kolay gelsin..boğa olmasını tercih ederim zaten tatlım cok iyi anlaşırım:)) senn doğum ne zamn görünüyor?

ay inşallah benimki de boğa olur koç çok zor çocuk. burçlara da pek inanmam ama nerde gördüysem koç burcu çocuk çok yaramaz oluyor. boğa sessiz sakin akıllı oluyor. bilmiyorum bana mı öyle göründü. tabi ki sağlıklı olması en önemli dileğimiz ama uslu da olsun be ya. çalışan insanlarız çok zor olur bizim için

olsun canım kolay gelsin..boğa olmasını tercih ederim zaten tatlım cok iyi anlaşırım:)) senn doğum ne zamn görünüyor?

26 nisan ama şimdilik. geç döllenme olduğu için benim tarihler daha ileride netleşirmiş ama son muayeneye göre 26 nisan inş. senin de 19 galiba 1 hafta var aramızda

ikizler olmasından iyidir canım yinede koç olması onlar dahada zor:))haklısın sağlıklı olsunlardazemuszemus

haklısın canım ama boğaya da acaip inat diyorlar bakalım görcez. tabi önemli olan sağlıkları burç falan hikaye de insan yine de her yönüyle merak ediyor.

ayy sana izle dedim simdide iyice korkcaksın die tedirgin oldunbilmiyorumkismile bu arada sana özelden msj attım:1ninca:

yok canım ben de kararsızdım baksammı bakmasammı diye. seninle alakası yok kendini tedirgin hissetme sakınolumunekankayizsmileiiki özelden mesaj attığını söyledin özel mesaj gelmediğinden pek bakmıyorum dikkat etmezdim bile:roflol:

oyy canım benim koç burcundan erkek çocuk oldumu kimse durduramaz galiba.gerçi ben hareketli açıkgöz çocukları severim zaten.tam benim bebişin burcu.sessiz sedasız çocuklar tarzım değil.sadece ağlamasın yeter.allah sağlıcakla salih evlat versinde yaa

benim eşim de koç burcu. çocukken çok yaramazmış ama şimdi de olabildiğine sakin ve uslusırnaşık şey

kesinlikle katılıyorum sana.. çocuk dediğin çocuk gibi olmalı... Haşarılığını da yapacak... Sevimliliğini de.. çok uslu ve çok bilmiş ukela çocuklara hiç sabrık yok... Tövbe allahımm tövbee...bu aralar herşeyi dikkatli konuşmak lazım...

benımde bazı geceler agrım oluyor neden aceba?bazen oluyo bazen olmuyo çünki.:CüvCüv:

ilk hamileligin ise arkadain soyledigi gibi rahim buyumesinden, ama benim sikintim baska. Dogumda rahim agzinda problem olusdu, ve ustelikde yumurtalik varikozum var benneyaptımki agirilarim onda, dr 4. aydan sonra gececegini soyledi, insallah gecer:Saruboceq:

geçmiş olsun canım doktor öyle dediyse geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…