- 12 Ağustos 2010
- 1.220
- 108
- 163
- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.821
hemen doğurmak istiyorsun anlaşılan cnm. bebişinin kilosu ii mi şuanda? bizler az daha dursunda kilo alsınlar istiyoruz ya oyüzden sordum
mükemmel bişi ama bitmişEki Görüntüle 157705 Eki Görüntüle 157704 Eki Görüntüle 157703 Eki Görüntüle 157705 Eki Görüntüle 157704 Eki Görüntüle 157703 Kızlar size ne göstericem bakın.Nisa 86 eklemişti diye hatırlıyorum.Ama tabii yine deneme tahtası olarak ben aldım ilk sizde beğenirseniz linki aşağıda:::::)
Bitenekadar.com : Hayvan Figürlü Yastık-Minder + Mini Polar Battaniye
Ben çok beğendim,polar battaniye ince ama alt açma olarak kullanılabilir,kenarları örgü.Hem hediyelik için hemde süs için kullanılabilir.Fiyatıda gayet uygun ben 2 adet aldım bi mavisinden bi yeşilinden.İyi ki almışım:))))Alacaklara kaldıysa eğer tavsiye edilir.
cnm benimde geçen 2 hafta 230 almıştı sebebini bilmiyorum bu hafta 2 haftada 630 gr almış maşallahkızlar günaydın
bizimde bugün kontrolümüz var bakalım nasıl benim nazlı kızım geçen 2 haftada 250 gr almıştı bu 2 haftada ne kadar oldu bakalım inşşş bugün kontrolü olan tüm arkadaşlarla beraber hayırlı haberlerle döneriz tabi bide bizim aldığımız kilo var bu iki hafta hiç dikkat etmedim yürümedimde o maşallah bana anası kaç kilo oldu bakalım:)
cnm magnezyum kullanıyomusun....doktoruna bildir bunu feci bişey... 3 defa oldu düzensiz kullandığım için magnezyum ama şükür iyiyiz bu aralarkızlar iki gecedir bacağıma kramp giriyordu ağrısı kalmış yürürken bile ağrı yapıyor oldumu kimseye bacak ağrısı
Eki Görüntüle 157705 Eki Görüntüle 157704 Eki Görüntüle 157703 Eki Görüntüle 157705 Eki Görüntüle 157704 Eki Görüntüle 157703 Kızlar size ne göstericem bakın.Nisa 86 eklemişti diye hatırlıyorum.Ama tabii yine deneme tahtası olarak ben aldım ilk sizde beğenirseniz linki aşağıda:::::)
Bitenekadar.com : Hayvan Figürlü Yastık-Minder + Mini Polar Battaniye
Ben çok beğendim,polar battaniye ince ama alt açma olarak kullanılabilir,kenarları örgü.Hem hediyelik için hemde süs için kullanılabilir.Fiyatıda gayet uygun ben 2 adet aldım bi mavisinden bi yeşilinden.İyi ki almışım:))))Alacaklara kaldıysa eğer tavsiye edilir.
Hafta sonu yine boş burası
Biz de dışardan yeni geldik.
Anneannemiz beşiğimizi aldı, çok mutluyum
Bugünleri de gördük çok şükür.
Çok güzel bir de 10 lu hastane çıkışı aldık.
Hep yeter artık almayalım diyorum ama görünce dayanamıyor insan
Fazla olursa da durmadan kıyafet değiştiririm ben de napalım
mrb kızlar dr dan geldıkk
bebgım saglıklı çok şukur nst, amınıyos sıvısı, eşi ,renklı doblerı sorunsuz çok şukur 2000gr ulaşmış kızım 2500 anca dogar dedı dr nısan 11 sezeryan ıle dogum olacak kısmet olursa
bebgım saglıklı çok şukur nst, amınıyos sıvısı, eşi ,renklı doblerı sorunsuz çok şukur 2000gr ulaşmış kızım 2500 anca dogar dedı dr nısan 11 sezeryan ıle dogum olacak kısmet olursa
canım maşallah bebişine kilosuda çok az değil önemli olan sağlıklı olması 2500grma ulaştıktan sonra sorun olmuyo sağlıkla gelsin inşş bebişinn.
aa maşallah cnm bebişini görmüşsün peki daha önceden sezeryan olduğu bellimiydi bebişin kilosunu hiç takma yeterki sağlıklı olsun hem bazen ulstrason da da yanılma oluyormuş benim bebeş de zayıftı birden 900 gr aldı pazartesi kontrolümüz var yine nst ye girecem
maşallah cnm bebişine bizim bebişler zayıf olacak ama napalım yeterki sağlıklı olsunlar. bende p.tesi gitcem dr a bakalım benim kuzum ne kadar olmuş
sağol canım.bugun bır bebk gorduk alışverış merkezınde kuçuktu dayanamadım sordum annesıne kaç kılo dogdu dıye 34 haftalık 2150 gr dogmuş şimdı 1 aylık ve 3kgmış avm ye bıle gtmış çocuk ben korkuyordum ele gelmz dıye maşşbebk gezmye bıle çıkmış .ınş sende gzl haberlelrle gelırsın
haftaya cmt yıne gtcez bı kaç haftadır dr bızı haftalık çagrıyor kızlar bız battık ıyıce.battı balık yan gıder dıyoruz az kaldı zaten 15gunde bır muayene ucretı ayrıca her gttıgımzde nst ucretı ve tuzlu
inş cnm yaa bii gelseydi şu p.tesi... benimkide 34 de 2120grdı bakalım ne kadar oldu. bizde öyle gezmelere çıkarız inş.
muayene ücreti nekadar cnm?
200 canm 50tlde nst.ozle sağlık sart bu gıbı durumlarda ama gec kalmıştık.
baya tuzluymuş ben 22 tl ücret veriyorum nstye girmedim henüz ama oda 10 tl miş. doğum fiyatıda uçuktur oranın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?