2011 Nisan Anneleri

hemen doğurmak istiyorsun anlaşılan cnm. bebişinin kilosu ii mi şuanda? bizler az daha dursunda kilo alsınlar istiyoruz ya oyüzden sordum

canım 1 haftadır dursun dursun diye dua ediyordum yarın 37 yi bitiriyoruz artık gelsin gelsin diye dua etmeye başladım kilosu 2900 dü en son. haftasını tamamladı ya içim rahat çok bekletmesin annesini gelsin yavrum artık

mükemmel bişi ama bitmiş alıcktım
cnm benimde geçen 2 hafta 230 almıştı sebebini bilmiyorum bu hafta 2 haftada 630 gr almış maşallah
kızlar iki gecedir bacağıma kramp giriyordu ağrısı kalmış yürürken bile ağrı yapıyor oldumu kimseye bacak ağrısı
cnm magnezyum kullanıyomusun....doktoruna bildir bunu feci bişey... 3 defa oldu düzensiz kullandığım için magnezyum ama şükür iyiyiz bu aralar

Hafta sonu yine boş burası
Biz de dışardan yeni geldik.
Anneannemiz beşiğimizi aldı, çok mutluyum
Bugünleri de gördük çok şükür.
Çok güzel bir de 10 lu hastane çıkışı aldık.
Hep yeter artık almayalım diyorum ama görünce dayanamıyor insan
Fazla olursa da durmadan kıyafet değiştiririm ben de napalım

tabiki kalmamış esteemcim senden bizegüle güle kullan tatlım

oh güle güle kullan cnm..vallahi dışarı attığımda kendimi bakmamaya çalışıyorum yoksa babamız yanar şimdiden bize çalışıyo zati durduruyorum kendimi....

ya beşiklerimiz nezaman kursak nevresimlerimizi falan... erkenmi daha...

mrb kızlar dr dan geldıkk
bebgım saglıklı çok şukur nst, amınıyos sıvısı, eşi ,renklı doblerı sorunsuz çok şukur 2000gr ulaşmış kızım 2500 anca dogar dedı dr nısan 11 sezeryan ıle dogum olacak kısmet olursa

canım maşallah bebişine kilosuda çok az değil önemli olan sağlıklı olması 2500grma ulaştıktan sonra sorun olmuyo sağlıkla gelsin inşş bebişinn.

aa maşallah cnm bebişini görmüşsün peki daha önceden sezeryan olduğu bellimiydi bebişin kilosunu hiç takma yeterki sağlıklı olsun hem bazen ulstrason da da yanılma oluyormuş benim bebeş de zayıftı birden 900 gr aldı pazartesi kontrolümüz var yine nst ye girecem

maşallah cnm bebişine bizim bebişler zayıf olacak ama napalım yeterki sağlıklı olsunlar. bende p.tesi gitcem dr a bakalım benim kuzum ne kadar olmuş

sağol canım.gecen hafta gttgımde sezeryan olursun demıştı bebk kuçk normal dogumu bekleyemeyız yapsanda bebk oksıjensız kalabılır dedı bu haftada aynısını tekrarladı ben normal dogum çok ıstedım ama dr olmaz dıyor.benımkı de bı ara 600 gr bırden almıştı 2 haftada şimdı 2 haftada yaklaşık 250gr alıyor.sende gzl haberlerle gelırsın ınşş

maşallah cnm bebişine bizim bebişler zayıf olacak ama napalım yeterki sağlıklı olsunlar. bende p.tesi gitcem dr a bakalım benim kuzum ne kadar olmuş

sağol canım.bugun bır bebk gorduk alışverış merkezınde kuçuktu dayanamadım sordum annesıne kaç kılo dogdu dıye 34 haftalık 2150 gr dogmuş şimdı 1 aylık ve 3kgmış avm ye bıle gtmış çocuk ben korkuyordum ele gelmz dıye maşş bebk gezmye bıle çıkmış.ınş sende gzl haberlelrle gelırsın

haftaya cmt yıne gtcez bı kaç haftadır dr bızı haftalık çagrıyor kızlar bız battık ıyıce.battı balık yan gıder dıyoruz az kaldı zaten 15gunde bır muayene ucretı ayrıca her gttıgımzde nst ucretı ve tuzlu

inş cnm yaa bii gelseydi şu p.tesi... benimkide 34 de 2120grdı bakalım ne kadar oldu. bizde öyle gezmelere çıkarız inş.

baya tuzluymuş ben 22 tl ücret veriyorum nstye girmedim henüz ama oda 10 tl miş. doğum fiyatıda uçuktur oranın

sorma canm dogum fıyatıda çok ucuk benım ılk hamılelıgım 3 aylık duşukle sonuçlandı bıde o çok zor gecmıştı.şimdı kaan kocatepeye gıdıyorum hem psıkolojık acıdan çok rahatım hem de çok guvenıyorum druma bu yuzden katlanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…