- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.841
sorma canm dogum fıyatıda çok ucuk benım ılk hamılelıgım 3 aylık duşukle sonuçlandı bıde o çok zor gecmıştı.şimdı kaan kocatepeye gıdıyorum hem psıkolojık acıdan çok rahatım hem de çok guvenıyorum druma bu yuzden katlanıyoruz
hımm benimde daha önce 2 düşüğüm oldu cnm bu 3. hamileliğim ama inş ilk bebişim olacak rabbim nasip ederse
sorma canm dogum fıyatıda çok ucuk benım ılk hamılelıgım 3 aylık duşukle sonuçlandı bıde o çok zor gecmıştı.şimdı kaan kocatepeye gıdıyorum hem psıkolojık acıdan çok rahatım hem de çok guvenıyorum druma bu yuzden katlanıyoruz
çok gecmış olsun canım.hayrlısyla kucagımıza alırız ınşş
vaaay kaan kocatepe ha.valla şanslısın cnm..tr nin en iyi dr larından
inş cnm yaa bide benim düşükler arka arkaya oldu 1. yi martta düşük yaptım, 2. mayısta düştü. sonrada hemen arkasına buna kaldım çok şükür rabbim bunu bize bağışladı inş kucağımızada almayı nasip eder.
slm kızlar bugünden itibaren yazılmışları okudum..çoğu kişi son haftalara girmiş artık biz yanlarında ufak kalıyoruzbirden başlar doğumlar takır takır gelirler sırayla
ay o tuşeden nefret ediyorum ben yaa.ister istemez kasıyorum kendimi..bunda daha hiç olmadı ama ilkinde benimde doğumu tetikledi.dr baktı hiç açılmam ve sancım yokken akşam sancım geldi.sabah doğum oldu.
merhaba herkese bende kontrolden geldim bebeğim dönmüşdönmeyenler sakın strese girmeyin hep umutsuzdu doktorlar ama belli olmuyomuş.ama bebeğim 33. haftada daha 1700 gr demekki kilo olayı doktora göre değişiyo çünkü doktorum normal diyo aslında bana göre düşük. 3000-3200 olur diyo bakalım.normal doğum yapabilirsin şimdilik dedi.
merhaba herkese bende kontrolden geldim bebeğim dönmüşdönmeyenler sakın strese girmeyin hep umutsuzdu doktorlar ama belli olmuyomuş.ama bebeğim 33. haftada daha 1700 gr demekki kilo olayı doktora göre değişiyo çünkü doktorum normal diyo aslında bana göre düşük. 3000-3200 olur diyo bakalım.normal doğum yapabilirsin şimdilik dedi.
gözün aydın cnm sağlıklı olsunlarda napalım azıcık zayıf olsunlar. kolay doğarlar
mrb kızlar dr dan geldıkk
bebgım saglıklı çok şukur nst, amınıyos sıvısı, eşi ,renklı doblerı sorunsuz çok şukur 2000gr ulaşmış kızım 2500 anca dogar dedı dr nısan 11 sezeryan ıle dogum olacak kısmet olursa
canım ılkı normalse ıkıncıde oyle olmuyormu bıdaha kontrol etmesıne gerek varmı kı:26:
inşallah böyle devam eder canım.hayırlı olsun doğum tarihini almışsın
ama doğum anında ne kadar açılma olmuş doğum başlamışmı diye illaki bakılacak 10 cm e ulaşınca doğum başlıyor
ben şimdıden çatı muayenesı yaptrcaksın anladım
Teşekkür ederim canım.oh güle güle kullan cnm..vallahi dışarı attığımda kendimi bakmamaya çalışıyorum yoksa babamız yanar şimdiden bize çalışıyo zatidurduruyorum kendimi....
ya beşiklerimiz nezaman kursak nevresimlerimizi falan... erkenmi daha...
Maşallah kızınamrb kızlar dr dan geldıkk
bebgım saglıklı çok şukur nst, amınıyos sıvısı, eşi ,renklı doblerı sorunsuz çok şukur 2000gr ulaşmış kızım 2500 anca dogar dedı dr nısan 11 sezeryan ıle dogum olacak kısmet olursa
Gözün aydın canım bebiş dönmüş ve normal doğum görünüyor.merhaba herkese bende kontrolden geldim bebeğim dönmüşdönmeyenler sakın strese girmeyin hep umutsuzdu doktorlar ama belli olmuyomuş.ama bebeğim 33. haftada daha 1700 gr demekki kilo olayı doktora göre değişiyo çünkü doktorum normal diyo aslında bana göre düşük. 3000-3200 olur diyo bakalım.normal doğum yapabilirsin şimdilik dedi.
Teşekkür ederim canım.
Beşik geldi kuruyorlar şimdi.
Uyku setini filan da şimdilik üstüne koyarım, tüm dursun diye ama yıkama işini daha sonra yaparım sanırım.
Şimdi yıkayacak olsam toz olur boş yere.
Maşallah kızına
İnsan tombik olsun diye düşünüyor hep ama önemli olan sağlıklı olması tabii.
Nasılsa doğduktan kısa süre sonra büyüyorlar.
Gözün aydın canım bebiş dönmüş ve normal doğum görünüyor.
Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?