- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.861
Selam herkese bizde sonunda odalar bölümüne odamızın resimlerini ekledik bakabilirsiniz :))
Kızlar,bugün doktor kontrolümüz vardı.Bebişim,43cm 2070 gr olmuş.
selam güzel anneler nasılsınız bakalım:79:
kızlar iki gecedir bacağıma kramp giriyordu ağrısı kalmış yürürken bile ağrı yapıyor oldumu kimseye bacak ağrısı
mrb kızlar dr dan geldıkk
bebgım saglıklı çok şukur nst, amınıyos sıvısı, eşi ,renklı doblerı sorunsuz çok şukur 2000gr ulaşmış kızım 2500 anca dogar dedı dr nısan 11 sezeryan ıle dogum olacak kısmet olursa
merhaba herkese bende kontrolden geldim bebeğim dönmüşdönmeyenler sakın strese girmeyin hep umutsuzdu doktorlar ama belli olmuyomuş.ama bebeğim 33. haftada daha 1700 gr demekki kilo olayı doktora göre değişiyo çünkü doktorum normal diyo aslında bana göre düşük. 3000-3200 olur diyo bakalım.normal doğum yapabilirsin şimdilik dedi.
Bugün özel dr. gittim...Güzelce bir muayene etti...Oğlumu ilk defa ultrasonda renkli gördüm...Harika birşeymiş renkli görmek ama yüzünü bir defa gösterdi bize ve birdaha göstermedi dr. ne yaptıysa yalnız utanmaz oğlum bol bol pipisini gösterdi hiç saklamadı...Annemle ben yüzünü babasına benzettik oğlumun...Tabi babamızında çok hoşuna gitti...Kalp atışları ultrasonda çok hızlı geldi dr.a ve nst bağlattı...Başta çok hızlıydı sonra normale döndü...Pazartesi tekrar çağırdı kontrole dr...İnşallah bu sefer düzgün durur inatçı oğlum...Haftada birde nst bağlanmam için gelmemi söyledi...Doğumla ilgili konuştuk...Şuan herşeyim normal doğum için uygunmuş...İstesemde sezeryana almıyor...Doğum zamanım geldiğinde normal doğum yapamazsam anca ozaman sezeryan yapıyormuş...22 Mart itibariyle tetikte ol dedi...Oğlum şimdide gelse erken doğum sayılmazmış çünkü artık o kendini kurtarmış dedi...Bugün 34+2 haftalıktık usg göre 36+4 çıktık...Kilomuz 2700 gr boyumuz da 46 cm falan çıktı...
gözün aydın canım güzel haberler almışsın en önemliside bebişini görmüşsün
Bugün özel dr. gittim...Güzelce bir muayene etti...Oğlumu ilk defa ultrasonda renkli gördüm...Harika birşeymiş renkli görmek ama yüzünü bir defa gösterdi bize ve birdaha göstermedi dr. ne yaptıysa yalnız utanmaz oğlum bol bol pipisini gösterdi hiç saklamadı...Annemle ben yüzünü babasına benzettik oğlumun...Tabi babamızında çok hoşuna gitti...Kalp atışları ultrasonda çok hızlı geldi dr.a ve nst bağlattı...Başta çok hızlıydı sonra normale döndü...Pazartesi tekrar çağırdı kontrole dr...İnşallah bu sefer düzgün durur inatçı oğlum...Haftada birde nst bağlanmam için gelmemi söyledi...Doğumla ilgili konuştuk...Şuan herşeyim normal doğum için uygunmuş...İstesemde sezeryana almıyor...Doğum zamanım geldiğinde normal doğum yapamazsam anca ozaman sezeryan yapıyormuş...22 Mart itibariyle tetikte ol dedi...Oğlum şimdide gelse erken doğum sayılmazmış çünkü artık o kendini kurtarmış dedi...Bugün 34+2 haftalıktık usg göre 36+4 çıktık...Kilomuz 2700 gr boyumuz da 46 cm falan çıktı...
maşallah oğluşun kocaman olmuş cnm
hayırlısıyla sağlıkla gelir inşallah.
aysucum senin az kalmış ne güzel ya normal mi olcak belli mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?