2011 Nisan Anneleri

baya tuzluymuş ben 22 tl ücret veriyorum nstye girmedim henüz ama oda 10 tl miş. doğum fiyatıda uçuktur oranın

sen nerde muayne oluyosun canım.bu ucretler cok ucuz.gercekten cok ucuzmus.nasıl ılgılenıyolarmı.yoksa bastanmı savıyolar.memnunmusun canım

Welcome canım maşallah bebeğinin kilosu boyu gayet iyi Rabbim sağlıkla kucaklamayı nasip etsin inşallah hepimize :)))
demek doktor 22 marttan sonra tetikte ol diyo ben de heyecanlandım şimdi vallah bana doktor bişey demiyor.ben normal istiyorum ama bel fıtığımdan dolayı risk olabilir diyo ay sonuna gün veriyor bakalım canım oğlum o zamana kadar beklerse

hepinize günaydın arkadaşlar :))
ben işimden dolayı pek giremiyodum;
artık çok şükür bu hafta izine ayrıldık oğlumla
inşallah sık sık girebilirim,
hepimize mutlu sağlıklı bebekler inşallah

Günaydın hatunlar,artık tanıdık birine rastlayamıyorum buralarda,değişik değişik isimli bir sürü üyemiz olmuş sanırım.Birde bol bol ziyaretçimiz tabiiki.Herkes sağlıklı sıhhatli olsunlar biz yine toparlanırız
Bizde dün beşiğimizi,yatağımızı ve şifonyerimizi aldık.Yatak odasına koyacağımız ve yerimiz olmaıdğı için şifonyeri yatak odama uygun aldım,dolap almadım maalesef.Kızlar birşey sorucam size beşikle beraber bi yatak verdiler bize,sizde o yatağımı kullandınız beşikleriniz için????

Günaydın hanımlar...
Güzel bir gün olsun...Biz Nidilatı bıraktık bugün hayırlısı ile kızım gelir inşallah gecikmeden. Bugün özgürlüğümüzede dönüyoruz pazara gitcez annanemiz ve babamızla. Eşim otur sen evde diyor ama benim durmaya niyetim yok azcık hareketleneyim artık nasılsa bebiş gelince tıkılıp kalcaz eve.
Sizlerden ne haber????

sen nerde muayne oluyosun canım.bu ucretler cok ucuz.gercekten cok ucuzmus.nasıl ılgılenıyolarmı.yoksa bastanmı savıyolar.memnunmusun canım

ankarada özel lokman hekim hastanesine gidiyorum cnm sigortayla anlaşmalı fiyatı bu. ben çok memnunum drumdan. her gittiğimde en az 15-20 dk bakıyo ultrasonda şikayetim olursa onları dinliyo. tek tek bebişimin herşeyini gösteriyo anlatıyo ben çok memnunum. ankaradaysan tavsiye ederim. bu arada normal doğum 450 sezeryanda 750 tl.

selam arkadaşlar, yaa benim ufaklık döndü mü dönmedi mi diye düşünmekten sıyırcam... ama dönmedi sanırım- nerden biliyon derseniz, bir yere doğru tam uzanacağım sırada karnımın ortasında kafası olduğunu düşündüğüm yuvarlak bir çıkıntı oluyor, portakal kadar, uzun zamandır var bu tabi.. bebişi baş aşağı olanlarda yoktur herhalde, bir fikir verseniz çok sevinirim...

canım bnmki henüz kanala girmese başaşağı dönmüş. ama açıkçası ben hiçbirşey anlamadım dediğin gibi önceleri bir çıkıntı vardı yuvarlak ultrasonda bası oluyordu sonra 34+1 de bir gitttim ine aynı yuvarlak vardı ama kadın ultrasonda bakarken bi baktım bu seferki yuvarlak poposuymuş:) ben ultrason kontrolunde öğrendim yani döndüğünü:))

ayy inşallah benimde öyledir yaaa, geçen cmt. dönmemişti ama bu hafta çok hareketler yaptı içerde- dönüyordur diye düşünüyodum ama o çıkıntı olunca başı diye düşünüp karamsarlaşıyorum- moral oldu yazdıkların- teşekkürler,
:2:doktor kontrolüm de 2 hafta sonra, o zamana kadar nasıl sabretçem bakalım

aaa bak benimde öle olmustu baya bir hareketliydi o dönemde annem hatta dönüyordur belki falan demiştide inanmamıştım. sonra zaten hareketleri sabitlendi artık aynı yerlerde oynasıyor kıpır kıpır..
bu arada caım en son konrolde kilosu nasıldı sninkinin..

benim kuzucumda baş aşağı hemde29 haftalıktan bu yana. ama ben hiç anlamadım döndüğünü falan zaten hareketliydi demekki o arada dönmüş. şimdi geliyo tam sağ göğsümün altına toplanıyo bende oranın poposu olduğunu düşünüyorum ki ultrasondada sertleşti ve dr poposunu dayadı dedi. başınıda sol kasığımın orda hissediyorum özelliklede sertleşince çok baskı yapıyor.

Canım tekmelerinden hissedebilirsin...Ben öyle hissettim döndüğünü ve yanılmadım...Yukarıda göğüs altımdan tekmeleri yiyordum...Ellerinle pek icraatı yok ama maşallah ayak diz gidiyoruz bizde...

tam 32. hafta gitmiştim 1950 gramdı, haftasında dedi doktor. bu arada yorumlar için teşekkürler kızlar, çok yardımcı oldunuz- Allahtan hepimiz için hayırlısı inşallah

Selam kızlar
Pırıl pırıl bir hava var içim açıldı valla.
Bugün dışarı çıkmadık biz dün bol bol gezmiştim.
Sizden ne haber?

Canım tekmelerinden hissedebilirsin...Ben öyle hissettim döndüğünü ve yanılmadım...Yukarıda göğüs altımdan tekmeleri yiyordum...Ellerinle pek icraatı yok ama maşallah ayak diz gidiyoruz bizde...

tekmeleri sağ yanımda hissediyorum gibime geliyor ama emin olamıyorum tabi... ben hıçkırıkları rahmin en altında hissediyodum onun için de doktora giderken döndüğünü düşünmüştüm- ama doktor hıçkırınca bütün vücudu oynar, o hissedttiğin poposu demişti :)) şimdi de hıçkırıklar orda oluyo (Hatta şu anda bile :))))

Hayırlı olsun canım.
Annem o yatağın üstüne bir de yün yatak yapacak öyle kullanıcaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…