- Konu Sahibi tatlixsxoxgxlum
-
- #46.881
hayırlısı cnm hepimiz için.inşallah herşey yolunda gider ve normal olur
baya tuzluymuş ben 22 tl ücret veriyorum nstye girmedim henüz ama oda 10 tl miş. doğum fiyatıda uçuktur oranın
Bugün özel dr. gittim...Güzelce bir muayene etti...Oğlumu ilk defa ultrasonda renkli gördüm...Harika birşeymiş renkli görmek ama yüzünü bir defa gösterdi bize ve birdaha göstermedi dr. ne yaptıysa yalnız utanmaz oğlum bol bol pipisini gösterdi hiç saklamadı...Annemle ben yüzünü babasına benzettik oğlumun...Tabi babamızında çok hoşuna gitti...Kalp atışları ultrasonda çok hızlı geldi dr.a ve nst bağlattı...Başta çok hızlıydı sonra normale döndü...Pazartesi tekrar çağırdı kontrole dr...İnşallah bu sefer düzgün durur inatçı oğlum...Haftada birde nst bağlanmam için gelmemi söyledi...Doğumla ilgili konuştuk...Şuan herşeyim normal doğum için uygunmuş...İstesemde sezeryana almıyor...Doğum zamanım geldiğinde normal doğum yapamazsam anca ozaman sezeryan yapıyormuş...22 Mart itibariyle tetikte ol dedi...Oğlum şimdide gelse erken doğum sayılmazmış çünkü artık o kendini kurtarmış dedi...Bugün 34+2 haftalıktık usg göre 36+4 çıktık...Kilomuz 2700 gr boyumuz da 46 cm falan çıktı...
sen nerde muayne oluyosun canım.bu ucretler cok ucuz.gercekten cok ucuzmus.nasıl ılgılenıyolarmı.yoksa bastanmı savıyolar.memnunmusun canım
selam arkadaşlar, yaa benim ufaklık döndü mü dönmedi mi diye düşünmekten sıyırcam... ama dönmedi sanırım- nerden biliyon derseniz, bir yere doğru tam uzanacağım sırada karnımın ortasında kafası olduğunu düşündüğüm yuvarlak bir çıkıntı oluyor, portakal kadar, uzun zamandır var bu tabi.. bebişi baş aşağı olanlarda yoktur herhalde, bir fikir verseniz çok sevinirim...
canım bnmki henüz kanala girmese başaşağı dönmüş. ama açıkçası ben hiçbirşey anlamadım dediğin gibi önceleri bir çıkıntı vardı yuvarlak ultrasonda bası oluyordu sonra 34+1 de bir gitttim ine aynı yuvarlak vardı ama kadın ultrasonda bakarken bi baktım bu seferki yuvarlak poposuymuş:) ben ultrason kontrolunde öğrendim yani döndüğünü:))
ayy inşallah benimde öyledir yaaa, geçen cmt. dönmemişti ama bu hafta çok hareketler yaptı içerde- dönüyordur diye düşünüyodum ama o çıkıntı olunca başı diye düşünüp karamsarlaşıyorum- moral oldu yazdıkların- teşekkürler,
:2:doktor kontrolüm de 2 hafta sonra, o zamana kadar nasıl sabretçem bakalım
ayy inşallah benimde öyledir yaaa, geçen cmt. dönmemişti ama bu hafta çok hareketler yaptı içerde- dönüyordur diye düşünüyodum ama o çıkıntı olunca başı diye düşünüp karamsarlaşıyorum- moral oldu yazdıkların- teşekkürler,
:2:doktor kontrolüm de 2 hafta sonra, o zamana kadar nasıl sabretçem bakalım
selam arkadaşlar, yaa benim ufaklık döndü mü dönmedi mi diye düşünmekten sıyırcam... ama dönmedi sanırım- nerden biliyon derseniz, bir yere doğru tam uzanacağım sırada karnımın ortasında kafası olduğunu düşündüğüm yuvarlak bir çıkıntı oluyor, portakal kadar, uzun zamandır var bu tabi.. bebişi baş aşağı olanlarda yoktur herhalde, bir fikir verseniz çok sevinirim...
aaa bak benimde öle olmustu baya bir hareketliydi o dönemde annem hatta dönüyordur belki falan demiştide inanmamıştım. sonra zaten hareketleri sabitlendi artık aynı yerlerde oynasıyor kıpır kıpır..
bu arada caım en son konrolde kilosu nasıldı sninkinin..
Canım tekmelerinden hissedebilirsin...Ben öyle hissettim döndüğünü ve yanılmadım...Yukarıda göğüs altımdan tekmeleri yiyordum...Ellerinle pek icraatı yok ama maşallah ayak diz gidiyoruz bizde...
Günaydın hatunlar,artık tanıdık birine rastlayamıyorum buralarda,değişik değişik isimli bir sürü üyemiz olmuş sanırım.Birde bol bol ziyaretçimiz tabiiki.Herkes sağlıklı sıhhatli olsunlar biz yine toparlanırız
Bizde dün beşiğimizi,yatağımızı ve şifonyerimizi aldık.Yatak odasına koyacağımız ve yerimiz olmaıdğı için şifonyeri yatak odama uygun aldım,dolap almadım maalesef.Kızlar birşey sorucam size beşikle beraber bi yatak verdiler bize,sizde o yatağımı kullandınız beşikleriniz için????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?