2011 Nisan Anneleri

Bizim müdüre derstten her ne sebeple olursa olsun çıkmaya karşı, öğrenci çıkarmaya bile ( Eşim poşetle dolaş bari diyor. İşin fenası ne biliyor musun benim liseli sıpalar eğerki kokulara olan zaafımı fark ederse çekeceğim var ellerinden :)))
A tabi boğalarda olacak aramızda unutmuşum. Boğa annesi bir arkadaşım var (lise son öğrencisi oğlu) OTURAN BOĞA bizimki der hep, tembeldir çalışmayı sevmez ama aşırı yeteneklidir...
Bende öyle. Ama durduk yere her istediğini yaptırmak için yırtınan çocuklardan olursa işimiz zor:)) İki inatçı keçi hesabı.Olan babamıza olacak
benm eşim başak çocukluğu da fenaymıs simdide pek kolay biri sayılmaz basaklar titiz olur ayrıntıcı:umursamaz:
Sorma benimkide Başak, bebekken çok hareketliymiş hiç yerinde durmaz bir tip.Benim çocukluğum çok sakinmiş ama babya çekerse haylaz olacak bizimkide:))) Başakların titizliği valla şu an çok işime yarıyor benim sağolsun kocacım herşeye koşturuyor akşamlarıkaydirigubbakcemile3

ayyy koç çocuğu yaramaz mı oluyor...
yandık desenize...
yaa ben çocukların yaramazlıklarına pek sabredemiyorum...
ama anne olunca insan sabırıda öğrenir herhalde...

Koç Burcu Bebeği:21 Mart 20 Nisan

Koç burcu
En sevdiği cümle: "Önce ben"

İyi yönleri: cesaretli, enerjik, maceraperest, sevmeyi bilen

Kötü yönleri: aceleci, sabırsız, tezcanlı

Boğa Burcu Bebeği:21 Nisan-21 Mayıs

Boğa burcu
En sevdiği cümle: "bana ait!"

İyi yönleri: sabırlı, dayanıklı, kararlı

Olumsuz yönleri: inatçı, esneklikden uzak, sahiplenici

ayy evet canım büyük konuşmayalım dikkatli olalım :))
ayyy koç çocuğu yaramaz mı oluyor...
yandık desenize...
yaa ben çocukların yaramazlıklarına pek sabredemiyorum...
ama anne olunca insan sabırıda öğrenir herhalde...
annelik herşeyi öğretir insana bence

ayy bende inatçıyım üstelik yükselenim boğa vayyy halimize :))

kızlar şimdi dr.giitim bebeğimi görmeye ayyy inanmayacaksınız ama kıza benzettii yaaaaaaaaa.10.haftamdayım çok ama çok şaşırdım.dr.çok samimiyim tabiii

şoktayııımmmmm yaaaaa nedense içime tam tersi doğuyordu aslında çok tatlı yiyorum diye ???ye ekşiyi doğur ayşeyi ye tatlıyı doğur hakkıyı meselesi

kızlar şimdi dr.giitim bebeğimi görmeye ayyy inanmayacaksınız ama kıza benzettii yaaaaaaaaa.10.haftamdayım çok ama çok şaşırdım.dr.çok samimiyim tabiii

10.hafta çok erken değil mi? Allah gönlüne göre versin inşallah... Bakalım kız mı? Kızsa senin doktora ödül vermek lazım... Cinsiyeti en erken gören doktor ünvanı ile :))))

10.hafta çok erken değil mi? Allah gönlüne göre versin inşallah... Bakalım kız mı? Kızsa senin doktora ödül vermek lazım... Cinsiyeti en erken gören doktor ünvanı ile :))))

ayyy bende çok şaşırdım canım zaten de dr. görürmüş annelere söylemezlermiş benzetti söylemiyeyim dedi sonra dayanamadı söledi banada detaylı gösterdi şok oldum ya.kadın doğum değil doktorum ultrason doktoru zaten.ultrasonum çok ii o yüzden tahmin yürütüyorum dedi.

10.hafta biraz erken ama hayırlısı olsun canım...

yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniza.s.
sitede sorun olduğu için listeye şuan eklemede yapılamıyor...
inş kısa zamnda düzeltilir...

ya bu böyle olmayacak buna bir çare bulsak...
sonradan çok arkadaş geldi ama listemiz hala ilk zamanki gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…